پیام خوزستان

آخرين مطالب

بیگی:

سی‌تیر بعد از 10 سال بازطراحی می‌شود/ جمعه بازار کتاب راه اندازی کنیم شهرداری تهران

سی‌تیر بعد از 10 سال  بازطراحی می‌شود/ جمعه بازار کتاب راه اندازی کنیم
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران گفت: دنبال شناسایی دستفروشان واقعی هستیم و در این زمینه با همکاری فاوا برنامه ای را راه‌اندازی خواهیم کرد.

به گزارش گارش خبرنگار شهر،سعید بیگی امروز -چهارشنبه؛17 تیرماه 1402- در جمع خبرنگاران با بیان اینکه سد معبر طبق قانون ممنوع است، گفت: معمولا بیشتر سد معبرها صنفی است و شرکت ساماندهی مشاغل و شهربان و حریم بان هم در این باره مسئولیت دارند. در همین رابطه با واحد های صنفی شهر ری و ...هم مکاتباتی شده است.
وی با بیان اینکه یکی از اهداف مهم مدیریت شهری ساماندهی دستفروشان و بساط گستران است، تصریح کرد: در برخی نقاط از جمله چهارراه ولیعصر (عج) در روزهای پایانی سال این کار انجام شد. به طوری که در سال های گذشته گره سنگین ترافیکی در چهارراه ولیعصر (عج) به دلیل فعالیت دستفروشان ایجاد می شد که امسال این موضوع ساماندهی شد و تا آخرین ساعات پایانی سال این منطقه مسدود نشد. اقدامات قانونی مدام در حال انجام است و تماس مردم با سامانه 137 باعث می‌شود مناطق وارد شوند.
وی با بیان اینکه همه بار و مسئولیت این کار بر دوش شهرداری است، ادامه داد: از مدل های دیگر سد معبر، وانتی ها هستند که پلاک مخدوش دارند. بعضا این قشر محیط اطراف را هم کثیف می کنند و زمانی که می خواهیم برخورد کنیم، عده ای مسأله را احساسی می کنند.
بیگی تاکید کرد: ما جایی دچار مشکل می‌شویم که همه وظیفه را بر دوش شهرداری می بینند، این در حالی است که در کشور ترکیه فروش سیار را ممنوع کردند اما همه پای کار آمدند باید اینجا هم همه نهادها پای کار بیایند، شهرداری مگر چقدر ابزار دارد؟ 
وی گفت: یکسری از دست فروش ها نیاز به کمک دارند و باید به آنها کمک شود، اما عده ای از آنها مافیا و عده ای دیگر اتباع هستند. 
مدیرعامل شرکت ساماندهی مشاغل شهر تهران گفت: در برخی مناطق نیز آمادگی داریم زمین و جایگاه مورد نیاز در اختیار دستفروشان قرار بگیرد تا بی نظمی نباشد، اما خود دستفروشان از این طرح شهرداری استقبال نمی کنند.
وی تاکید کرد: برای ساماندهی دستفروشان در گام نخست باید این افراد شناسایی و در سامانه ای اطلاعات و مشخصات دستفروشان شناسایی شده ثبت شود و در گام بعدی صدور مجوز توسط شهرداری در مکان تعیین شده انجام شود.
بیگی در مورد وانت‌بارها هم گفت: بیشتر این افراد در مکان های غیرمجاز و برخی نیز حتی با پلاک مخدوشی در سطح شهر مشغول فعالیت است که شهرداری نمی تواند با این وانت بارها برخورد کند. فعالیت این وانت‌بارها موجب ترافیک و اختلال در عبور و مرور شهروندان می شود اما در این موضوع باید عوامل نیروی انتظامی و پلیس راهور وارد شوند. 
وی افزود: به دنبال شناسایی دستفروش واقعی هستیم و با فاوا در حال راه‌اندازی یک برنامه هستیم تا جامعه هدف را مشخص کنیم، دیتای دقیقی از این افراد نداریم و با دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران قرارداد بستیم تا یک دیتا از دستفروشان داشته باشیم. 
بیگی ادامه داد: با اصناف جلسه در مورد دستفروشان گذاشتیم تا پای کار بیایند و همچنین با وزارت ارشاد هم صحبت هایی کردیم تا جمعه بازار کتاب راه اندازی کنیم که یک تجربه موفق در شهر مشهد داشته است.
وی در پایان اعلام کرد: سی‌تیر بعد از 10 سال بازطراحی می‌شود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/737828/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چین قاتل اف 35 آمریکایی را به آسمان فرستاد

حواشی بازی استقلال 0-0 چادرملو

حواشی بازی نفت آبادان و پیکان

انتقال رایگان بیفوما به پرسپولیس در دسترس!

بمب نقل و انتقالات پرسپولیس ترکید؛ بیفوما باز هم شاگرد کارتال شد!

پنالتی دادن به روش پت و مت!

کارشناسی داوری بازی استقلال و چادرملو

حواشی بازی فولاد و استقلال خوزستان

صحبت های تارتار درباره عملکرد کارتال و نقل و انتقالات پرسپولیس

صحبت های غلامحسین پیروانی درباره صعود فجر به لیگ برتر

پرسپولیس بیفوما با تماس کارتال نهایی شد

پیمان جبلی: رادیو همیشه پیشرو بوده است؛ تجلیل از خبرنگار غزه

روز قهرمانی تراکتور از بهترین روزهای زندگیم بود؛ کمالوند: صنعت نفت به لیگ برتر صعود می‌کند

حواشی بازی گل گهر و شمس آذر

اشک‌های پیمان یوسفی بعد از کادو جالب برنامه 1001

ویدیو باشگاه استقلال برای پیوستن سیدورف

وضعیت استقلال با جباری از دیدگاه تارتار سرمربی گل گهر

کارشناسی داوری بازی فولاد و استقلال خوزستان

خلاصه بازی آتالانتا 2 - رم 1

کادوی جالب جناب خان برای پیمان یوسفی و شوخی با کلمات قصار او در گزارش‌ها

ویدیویی جالب از پیمان یوسفی بعد از دیدار با ولز در جام جهانی

آخرین اخبار از نقل و انتقالات استقلال و پرسپولیس

اظهارات خصمانه وزیرخارجه آمریکا علیه ایران

خواستار سوریه‌ای متحد و یکپارچه هستیم

فراز کمالوند: پیکان را با قدرت شکست دادیم

شهرداری آستارا 0 – 3 آریو اسلامشهر: جدال حساس در هفته پایانی با صنعت نفت

نیروی زمینی 2 – 0 نفت مسجدسلیمان: خداحافظی بختیاری ها با لیگ یک

رهایی نفس‌گیر کودک 5 ساله فهرجی از دست آدم‌ربایان

چه تیمی همراه فجرسپاسی به لیگ برتر صعود می کند؟ یک سهمیه و چهار مدعی/ معمای صعود در اسلامشهر حل می شود نه تهران!

دیدار نماینده اهواز، مدیران صباانرژی و گروه ملی فولاد با مدیرعامل فولاد اکسین

دیدار معاون سرمایه انسانی شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین با معاون منابع انسانی و امور اجتماعی شرکت فولاد خوزستان

حواشی جنجالی و باورنکردنی بازی خیبر و پرسپولیس

کارشناسی داوری بازی تراکتور و نساجی

سعید اخباری سرمربی چادرملو: هفت هشت بازیکن استقلال آرزوی هر سرمربی هستند

گل قیچی برگردون تماشایی و محشر سانتیاگو مونتیل در لیگ برتر آرژانتین

شوخی جناب‌ خان با تیپ و استایل پیمان یوسفی؛ سلطان کت ایران هستی!

مهدی تارتار سرمربی گل گهر: اگر نکونام می ماند وضعیت استقلال از این بهتر بود

شعرخوانی جالب جناب‌خان برای پیمان یوسفی

نعیم قاسم: امام خامنه‌‌ای مایه افتخار و مباهات ماست

در دیدار عراقچی با وزیر امور خارجه امارات عربی متحده چه گذشت؟

برگزاری نشست مدیران کل وزارت خارجه‌های ایران و ترکیه

اختصاصی/ آبادان غرق در شادی

از آقا یحیی خیلی یاد گرفته‌ام؛ عسگری: از سپاهان و چند تیم دیگر پیشنهاد دارم

لیگ یک: هلهله در آبادان، نفت یک قدم تا صعود

سقوط تلخ شهر اولین‌ها به لیگ دو!

فراز، برنده جنگ استقلالی‌ها در آبادان/ گلزنی بازیکن اسبق استقلال برای کمک به صعود تیم پرطرفدار

نعیم قاسم: سوریه باید متحد باشد؛ تصرف فلسطین برای نتانیاهو غیرممکن است

فجر قهرمان شد؛ تکلیف صعود را هفته پایانی مشخص می‌کند/ شهرراز و نفت مسجدسلیمان سقوط کردند+ نتایج و جدول لیگ آزادگان

صنعت نفت با شکست پیکان نزدیک ترین تیم به لیگ برتر شد

نتایج 9 دیدار هفته 33 لیگ آزادگان