فرمانده انتظامی خوزستان:
محموله کالای قاچاق در اندیمشک توقیف شد
سیاسی
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - اندیمشک- فرمانده انتظامی خوزستان از توقیف یک محموله کالای قاچاق به ارزش بیش از 9 میلیارد ریال در شهرستان اندیمشک خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر ، سردار سید محمود میرفیضی با اعلام این این خبر اظهار کرد: در راستای مقابله با قاچاق کالا و ارز، مأموران ایستگاه ایست و بازرسی «پل زال» در شهرستان اندیمشک حین کنترل محورهای مواصلاتی موفق به شناسایی و توقیف یک دستگاه خودرو پژو 405 ( شوتی ) حامل بار قاچاق شدند.
وی افزود: در بازرسی از بار خودروی توقیفی 656 قلم دوربین، باند و ابزار آلات فاقد هرگونه مجوز گمرکی کشف و ضبط شد.
فرمانده انتظامی خوزستان تصریح کرد: کارشناسان ارزش بار مکشوفه را 9 میلیارد و 640 میلیون ریال برآورد کردند.
سردار میرفیضی گفت: در این ارتباط یک متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به اداره تعزیرات حکومتی خوزستان معرفی شد.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/737649/