پیام خوزستان

آخرين مطالب

نشست شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت خراسان جنوبی /تأمین امنیت کشور در گرو تکریم جامعه ایثارگری است/ پاسخگویی مناسب به ایثارگران تکلیف شرعی همه دستگاه‌های اجرایی است بنیاد شهید و امور ایثارگران

  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان خراسان جنوبی، گفت: تأمین امنیت کشور در گرو تکریم خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران بوده و اگر بی‌توجهی به آن شود امنیت ملی به خطر می‌افتد.

به گزارش «ایثار»، حجت الاسلام والمسلمین یوسفعلی شکری در این نشست که با حضور استاندار خراسان جنوبی برگزار شد افزود: تکریم جامعه ایثارگران یکی از راه‌های ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است و نباید در این مسیر از هیچ تلاشی فروگذاری کرد. باید زیرساخت‌های تکریم ایثارگران در جامعه به عنوان فرهنگ عمومی نهادینه شود تا به درک درستی از آن برسیم.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به شهادت یکی از مرزبانان خراسان جنوبی گفت: شهید بادامکی که چند روز قبل در استان خراسان جنوبی تشییع شد فرزند یک ساله و همسر 17 ساله دارد که به راحتی مسئولیت امنیت این جامعه را پذیرفت و در مرز خدمت کرد لذا نباید خانواده این قبیل شهدا فراموش شود.
وی یادآور شد: پاسخگویی مناسب به خانواده ایثارگران تکلیف شرعی همه دستگاه‌های اجرایی است و حفظ حرمت این جامعه بر همه لازم است.
حجت الاسلام والمسلمین شکری با اشاره به رنج‌هایی که جانبازان در طول دوران زندگی تحمل می‌کنند عنوان کرد: تکریم این افراد و اقناع درست آنها کمترین توقعی است که می‌توان داشت.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: کرامت‌های شهدا بدون جعل و اغراق بر اساس واقعیت باید جمع‌آوری و به اطلاع عموم برسد تا این مسئله نهادینه شود افرادی که برای امنیت جامعه از جان خود گذشتند، مزار آنها دارالشفا است. برنامه‌های فرهنگی در گلزارهای مطهر شهدا باید با جدیت از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران دنبال شود و در این خصوص مسئولیت سنگین است.
وی خاطرنشان کرد: معراج شهدا در شهر بیرجند به عنوان پایگاه فرهنگی فرزندان شهیدان ارزشمند بوده و باید به هر ترتیبی حفظ شود.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: در نظام آفرینش اگر حاکمیت و مردم به وظیفه خود عمل کنند نشاط در جامعه رواج پیدا می‌کند این گونه رویش و برکت را در جامعه شاهد خواهیم بود لذا باید قدردان انسان‌هایی باشیم که در راه امنیت و آرامش جامعه از جان خود گذشتند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: 100 جلد کتاب تاکنون با بودجه اختصاص یافته از سوی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان به چاپ رسیده است و راه‌اندازی موقت پارک موزه دفاع مقدس هم در ساختمان معراج شهدا دنبال می‌شود که نیازمند تخصیص اعتبار است تا اقلام بازمانده از شهدا در معرض دید علاقه‌مندان قرار گیرد.
ابوالفضل نوفرستی بیان کرد: دولت سیزدهم به جامعه ایثارگری توجه خوبی داشته و اکنون شاهد فعالیت افراد توانمندی از این حوزه در سطح معاونین استاندار، فرماندار، بخشدار و دیگر سطوح هستیم. اشتغال و مسکن جامعه ایثارگران هم همواره از دغدغه‌های مهم بوده که پیگیری‌هایی در این زمینه انجام گرفته است.
حجت الاسلام والمسلمین شکری در ادامه سفر به استان خراسان جنوبی با خانواده شهید «حسن بادامکی» در شهرستان قاین دیدار و گفت‌وگو کرد.
استوار دوم حسن بادامکی در حادثه سراوان به همراه چند تن دیگر از مرزبانان در حمله ناجوانمردانه اشرار و معاندان به شهادت رسید.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/734810/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پایان دور چهارم گفتگوهای ایران و آمریکا؛ وزارت خارجه: مذاکرات سخت اما مفید بود

عراقچی: اروپا بیش از پیش خود را در آینده دیپلماتیک غرب آسیا غایب می‌بیند

سرلشکر باقری: نیروهای مسلح در اوج آمادگی کامل قرار دارند

پیام سخنگوی وزارت امور خارجه در مورد پایان چهارمین دور مذاکرات ایران و آمریکا

رویترز: توافق شد مذاکرات با ایران ادامه پیدا کند

حضور ظریف در نمایشگاه کتاب تهران

دولت متن لایحه مشارکت جامع راهبردی ایران و روسیه را منتشر کرد

تکذیب سفر وزیر امور خارجه به امارات

ان‌بی‌سی: ایران، بزرگترین اختلاف‌نظر نتانیاهو و ترامپ است

امضای قرارداد همکاری استقرار نظام جامع مدیریت دانش

استفاده از ظرفیت بازار سرمایه در تأمین مالی پروژه‌های گازی

با اعلام تراکتور:بازی با استقلال خوزستان در اهواز جشن قهرمانی در تبریز

«مقاومت» دریچه‌ اصلی تعامل ناشران ایرانی و عراقی

بیفوما- پرسپولیس: هم‌تیمی‌ها منتظر پول!

حکم میلیاردی مدافع محبوب کی‌روش از آبادان

اهدای جام پنجشنبه در اهواز، جشن جمعه در تبریز

لژیونر پرسپولیسی اولین خرید استقلال در نقل و انتقالات تابستانی

چهره ها/ آماده‌سازی جمشیدخانِ «تاسیان» برای یک سکانس خاص!

متن نگران‌کننده «ایرج طهماسب» درباره مرگ خودش

امضای قرارداد پالایش گاز پارسیان با یک شرکت دانش‌بنیان

چهره ها/ متن ناراحت‌کننده پولاد کیمیایی در سوگ گیتی پاشایی

تیزر قسمت جدید سریال پربحثِ تلویزیون منتشر شد

انتشار فیلم مهمانی لاکچریِ خانم‌های بازیگر در کشتی! ​

36 درصد معاملات محصولات پتروشیمی در بورس اعتباری بوده است

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی

امباپه ستاره اول ال‌کلاسیکو؛ کیلیان چهار گله شد

تیم ملی حریف تدارکاتی قوی می‌خواهد

مهدی تاج در پاراگوئه به جای تبریز!

تمرینات مدعی قهرمانی شروع نشده تعطیل شد

3 عامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار

صعود دوباره قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار وارد کانال 84 هزار تومان شد

وعده وزیر ارتباطات درباره افزایش سرعت اینترنت

نگاه ویژه به سرمایه‌گذاری در صنعت پتروشیمی

قدردانی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت از فعالان صنعت گاز

مدیر بیست‌ونهمین نمایشگاه نفت در استودیوی «شانا»

اهتمام ملی برای حل مشکل تأمین خوراک صنعت پتروشیمی

اجرای دو برنامه مهم راهبردی در صنعت پتروشیمی

طرح ملی جایگزینی بخاری‌های فرسوده با راندمان بالا

آغاز پروژه ملی میترینگ در پالایشگاه نفت بندرعباس

حضور پررنگ شرکت‌های دانش‌بنیان در نمایشگاه نفت

امضای 100 میلیون دلار قراردادهای تولید بار اول در نمایشگاه نفت

امضای 4 سند همکاری میان ایران و ازبکستان

ادعاهای بی‌اساس وزیر خارجه رژیم صهیونیستی علیه ایران

بقائی: مذاکرات ایران و آمریکا با تبادل پیام از طریق وزیر خارجه عمان ادامه دارد

هاآرتص: اسرائیل قربانی معامله ایران و آمریکا خواهد بود

نبویان: بر اساس کدام قانون بین‌المللی آمریکا می‌گوید ایران حق ندارد صنعت هسته‌ای داشته باشد؟

بقائی: ایران آماده است به تعامل دیپلماتیک خود ادامه دهد

خشم نتانیاهو از اظهارات ترامپ درباره غنی‌سازی ایران

کاخ سفید: مذاکرات با ایران وارد جزئیات بیشتری شده است

جزئیات دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا؛ بقائی: گفت‌وگوها با تبادل پیام از طریق وزیر خارجه عمان ادامه دارد