پیام خوزستان

آخرين مطالب

آزادی اسدالله اسدی و سرخوردگیِ اپوزیسیونِ آویزان از غرب اجتماعی

آزادی اسدالله اسدی و سرخوردگیِ اپوزیسیونِ آویزان از غرب
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - روز گذشته اسدالله اسدی دیپلمات ایران که تیرماه 97 از سوی دولت آلمان بازداشت و تحویل بلژیک شده بود، آزاد شد؛ این اقدام در راستای معاهده مبادله زندانیان میان ایران و بروکسل بود که اخیراً در پارلمان آن کشور به تصویب رسیده بود. 
11 تیرماه سال 1397، اسدالله اسدی دیپلمات ایرانی سفارت جمهوری اسلامی در اتریش، درحالی که ایام تعطیلات خود را در نزدیکی شهر آشافنبورگ واقع در ایالت بایرن آلمان می‌گذراند، با حکم جلبی که توسط دولت بلژیک در اتحادیه اروپا صادر شده بود دستگیر شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
20 تیرماه سال گذشته، دادستانی کل آلمان مدعی شد که وی به یک زوج ساکن در آنتورپ در بلژیک سفارش داده تا میتینگ سالانه منافقین را منفجر کنند.
بعد از دستگیری اسدی که دبیر سوم سفارت ایران در اتریش بود، دولت این کشور با لغو مصونیت دیپلماتیک موجب شد تا آلمان وی را به بلژیک مسترد کند و از آن زمان تا امروز در زندان به سر می‌برد. دستگیری آقای اسدی، نقض حقوق دیپلماتیک (ماده 40 کنوانسیون حقوق دیپلماتیک وین) و نقض گسترده حقوق بشر بود چراکه وی را 28 روز در بونکر آب، 100 روز در بخش زندانیان روانی و 3 ماه در انفرادی بدون پنجره در آلمان زندانی کردند. با اینحال آزادی اسدالله اسدی را باید موفقیتی برای دستگاه دیپلماسی کشور به‌حساب آورد.
این تبادل زندانی‌ها در شرایطی صورت گرفت که نیمه دوم سال گذشته ایران شاهد اغتشاشات و آشوب‌های خیابانی در برخی شهر‌ها و همچنین هجمه بی‌سابقه بین‌المللی بود؛ وزیر خارجه بلژیک از جمله شخصیت‌های اروپا بود که مو‌های خود را در نشانه همبستگی با اغتشاشگران برید؛ رضا پهلوی اسفندماه با نمایندگان پارلمان این کشور دیدار کرده بود و بروکسل بار‌ها شاهد برگزاری تجمعات در حمایت از اغتشاشات داخل ایران بود.
بازگشت اسدی به ایران برای اپوزیسیون حکم آب ریختن در سوراخ مورچه بود و از همان ساعت اولیه، به دولت بلژیک تاختند و همه رویا‌های چندماه قبل خود را برباد رفته دیدند. 
برای پی بردن به چنین اقدامی از سوی دولت بلژیک و اینکه چرا تلاش‌های اپوزیسیون اینقدر سریع نقش بر آب شد، توجه به 2 نکته حائز اهمیت است.
اولین نکته عدم شناخت از اوضاع بین‌المللی و قدرت جمهوری اسلامی است؛ اگرچه کشور‌های اروپایی تلاش می‌کردند که با استفاده از فضای پیش آمده شیطنت کنند و فشار‌ها را بر ایران افزایش دهند و در حرکتی نمایشی، ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل خارج شد، اما چندماه طول نکشید که ورق کاملاً برگشت؛ ایران ریاست مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر سازمان ملل را برعهده گرفت؛ روابط دیپلماتیک ایران و عربستان سعودی بعد از 7 سال مجدداً برقرار شد و تلاش‌هایی برای احیای رابطه میان ایران و مصر در حال انجام است در حالی‌که عده‌ای تصور می‌کردند با چند هفته به آشوب کشاندن برخی شهرها، اجماع جهانی علیه ایران شکل خواهد گرفت!
با این وجود تنها چندماه زمان لازم بود تا متوجه بشوند ایران علاوه بر پیگیری و اهمیت دادن به سرنوشت دیپلمات‌های خود در کشور‌های خارجی، از توان بالای چانه‌زنی و دیپلماسی برخوردار است دولت‌های غربی هم می‌دانستند که واقعیت با آنچه در رسانه‌های معاند بازنمایی می‌شود تفاوت دارد هرچند تلاش خود را برای دمیدن در آتش اغتشاشات انجام دادند، اما عامل دومی هم بود که مانع از جدی گرفتن اغتشاشات شد. 
دوم نکته، برملا شدن واقعیت اپوزیسیون برای سران کشور‌های اروپایی بود؛ در ماه‌های گذشته چهره‌های رادیکال جریان ضدانقلاب از سلطنت‌طلب‌ها تا منافقین و تجزیه‌طلبان وارد میدان شده و هرکدام به نحوی داعیه‌ی "انا رجل" داشتند! 
رضا پهلوی، مریم رجوی، عبدالله مهتدی، مصی علینژاد، حامد اسماعیلیون هرکدام به نمایندگی از طیفی از ضدانقلاب اقدام به دیدار با سران دولت‌های غربی می‌کردند؛ مسئولان این کشور‌ها نیز به خیال آنکه دیر یا زود در ایران اتفاقاتی خواهد افتاد با اپوزیسیون همراهی کردند و حتی پیشنهاداتی مانند تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران و تعطیلی سفارتخانه‌ها مطرح شد.
بعد از گذشت چند ماه از آغاز اغتشاشات، آنچه برای همگان آشکار شد فرومایگی اپوزیسیون ایران بود؛ در حقیقت عناصر ضدانقلاب اولاً با اتکاء به دولت‌های بیگانه برای برهم زدن اوضاع داخلی ایران ولو با جنگ و تحریم، آبروی خود را بیش از پیش در بین ملت ایران بردند؛ ثانیا عدم اتحاد در میان آن‌ها و دعوای موش و گربه که هرازگاهی در حاشیه تجمعات در خارج کشور شاهد بودیم.
اخیرا این برخورد‌ها بین دسته‌های مختلف اپوزیسیون طنزآمیزتر شده است تا جایی که محمدرضا عالی پیام ملقب به «هالو» در تجمع لندن مدعی شد 7 بار مورد تعرض جنسی هواداران رضا پهلوی قرار گرفته است و بحث داغ این روز‌های شبکه‌های فارسی‌زبان و اکانت‌های ضدانقلاب، ماتحت آقای هالو بود!
منبع: برنا
باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/734404/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

محمد مومنی: اینکه حرف واهی در رسانه ملی بزنی، برای ما جایگاهی ندارد، سند ما قوه قضاییه است

ایزد سیف‌الله‌پور: همه می دانند که در این دوره از مسابقات مظلوم ترین تیم باشگاه نساجی بود، ولی بحث ما چیز دیگری است

امیرمهدی علوی: بازی ایران - کره شمالی در مشهد با حضور بانوان برگزار می شود

آمار جالب پنالتی ها در لیگ بیست و چهارم

جملات قصار و عجیب و باورنکردنی جالب محمد فنایی داور بازنشسته درباره var

خلاصه بازی میلان 3 - بولونیا 1

شرط عجیب رونالدو برای تمدید: اخراج پیولی!

کونسیسائو: تمدید نه، الان زمان قهرمانی میلان است

جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا؛ جنگ صدرنشینی ایران و ویتنام

پشیمانی مدیران بایرن؛ نباید گراونبرخ را می‌فروختیم!

ضیایی: ابطال مجوز استقلال به من ربطی ندارد

ایزد سیف‌الله‌پور: شرکت هواپیمایی وارش برای همه تیم ها بلیط می گیرد و همه هم پولش را پرداخت می کنند

عکس | فاجعه در فوتبال ایران؛ حمله با تبر به چند بازیکن جوان!

مراسم جشن میلاد امام رضا و عمامه گذاری طلاب در حسینیه دفتر مرحوم آیت الله فاضل لنکرانی برگزار شد

پیگیری استاندار خوزستان برای تسریع در پرداخت‌ پول گندم کشاورزان

واکنش هیئت فوتبال یزد به ضرب و شتم جوانان!

واکنش جنجالی معصومی پس از شکست مقابل زارع: پهلوان همیشه برنده نیست/ امتیاز جای دیگر رفت، با شرافت چه باید کرد؟

پهلوان همیشه برنده نیست/ امتیاز جای دیگر رفت، با شرافت چه باید کرد؟

ترسناک‌ترین صحنه‌های فوتبال ایران !

توتونچی: در چندهفته چه بلایی سر سپاهان آمد؟

این درخت کهن منم

گزارشی از پیام رهبر انقلاب به همایش یکصدمین سالگرد تاسیس حوزه علمیه

سیاست مذاکراتی جدید آمریکا؛ به مرگ بگیر تا به تب راضی شود/ صحبت‌های ویتکاف جنجالی شد

عمان: دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا یکشنبه در مسقط برگزار می شود

ویتکاف: موضع ما درباره ایران نداشتن غنی‌سازی است

اسرائیل یک رهبر مقاومت را به شهادت رساند

آخرین نوتیس مدافع خارجی به استقلال هم ارسال شد!

درخواست شلاق برای هانیه توسلی و ترانه علیدوستی توسط تهیه کننده معروف!

رضا بابک و بهرام شاه محمدلو به اکران یک فیلم آمدند

استوری بی نظیر محسن چاوشی درباره خلیج‌فارس

امواج گرانشی زیبا

حواشی هفته بیست و نهم لیگ برتر ایران

گل زیبای ریکاردو اورسولینی به میلان؛ میلان 0_1 بولونیا

جشن قهرمانی تیم شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

انتقاد مهدی توتونچی به صحبت‌های آذری جهرمی، درباره پخش بازی استقلال و چادرملو در شبکه نسیم

تیم ملی چوگان ایران راهی جام جهانی شد

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

نوبخت: گفته بودیم اگر توافق نشود، سال 1404 نرخ ارز به 110 هزار تومان می‌رسد

ویتکاف برای مذاکره با ایران راهی عمان می‌شود

توصیف ترامپ از سوی الیاس نادران؛ صادق‌ترین رئیس جمهور آمریکا

دانشجوی ایرانی پس از 40 روز بازداشت، تصمیم به ترک آمریکا گرفت

نماینده ترامپ: ایران نه می‌توانید غنی‌سازی کنید، نه سانتریفیوژ داشته باشید

کاخ سفید: ترامپ هنوز تصمیمی برای تغییر نام «خلیج فارس» نگرفته است

ارائه خدمات هلال‌احمر به بیش از 320 نفر در روستای فردوس هویزه

آزادی بازی سپاهان را از دست داد

مراسم استقبال از پرچم گنبد مطهر آستان قدس رضوی و حرم حضرت امام رضا علیه‌السلام در شرکت فولاد خوزستان

مهاجم استقلال هم بازی با سپاهان را از دست داد

فولاد خوزستان نماد فولاد کشور است

نشست هم‌اندیشی وزیر صمت با فعالان اقتصادی استان خوزستان