پیام خوزستان

آخرين مطالب

«الف دزفول» بعد از 3 سال منتظر تولید/ سریالی که یک قهرمان ندارد! اجتماعی

«الف دزفول» بعد از 3 سال منتظر تولید/ سریالی که یک قهرمان ندارد!
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مجموعه تلویزیونی "الف دزفول" بعد از مدت‌ها انتظار و پیگیری آماده شدن مقدمات تولید آن هنوز بلاتکلیف مانده؛ سریالی که می‌تواند نسل جدید را در جریانِ مقاومت‌ها و اتفاقات این برهه دفاع‌مقدس قرار بدهد. - اخبار فرهنگی -
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سریال "الف دزفول" را مرجان اشرفی‌زاده نوشته و در همان روزهای نخستی که نام این سریال مطرح شد محسن علی اکبری تهیه‌کننده آن اعلام کرد که او خودش سریال را کارگردانی می‌کند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
اما از سال 1399 تا الان بارها درباره این سریال، آماده شدن مقدمات تولید آن و حتی انتخاب بازیگرانش، صحبت شده اما هیچ وقت کلید نخورده است.
خاطرات مستندساز خوزستانی از روزهای ترسناک بمباران/ رادیو دزفول پاسخ شجاعانه مردم به تهدیدهای رادیو عراق بود حتی زمانی که مرجان اشرفی‌زاده درگیر کارهای دیگری بود در آن زمان به خبرنگار تسنیم گفت که هر زمانی این سریال به مرحله تولید نزدیک شود همه اولویتم این سریال خواهد بود. چون علاقه دارم ماجرای پشت جبهه و مقاومت مردم دزفول در برابر موشک‌باران عراق هرچه زودتر مقابل دوربین ببرد.
"الف‌‌دزفول" قرار است قصه زندگی و روزگار مردمانی را به تصویر بکشد که در سال‌های جنگ در شهری که آمار بیشترین حملات موشکی و بمباران را داشته، زیسته‌اند. صحنه‌های عجیب و غریبی از امیدواری و مقاومت در عین سختی‌ها را مخاطب خواهد دید؛ یعنی در واقع زندگی در شرایط سخت!
سریالی که در زمره کارهای فاخر تلویزیون قرار می‌گیرد و نیازمند پیش‌تولید نسبتاً طولانی است. چرا که هم فضای تاریخی دارد و هم ساخت دکورها و انتخابات بازیگرهای نوجوان را می‌طلبد.
سریال "الف‌دزفول" درباره مقاومت مردم دزفول در مقابل موشک‌باران عراق است و داستان آن از سال 1359 تا 1365 را به تصویر می‌کشد. مرجان اشرفی‌زاده اصالتاً اهل دزفول است و به همین خاطر برای نگارش این سریال انتخاب شده است. موضوع اصلی‌ سریال به اتفاق‌های پشت جبهه می‌پردازد.
این سریال 44 قسمتی خواهد بود؛ اما محسن علی اکبری تهیه‌کننده آن، این بار به خبرنگار تسنیم گفت: ما منتظریم کماکان این سریال مهم و ارزشمند به تولید برسد. در طول این 3 سال بارها مقدمات کار را فراهم کردیم و حتی به انتخاب بازیگر هم رسید اما شرایط تولید فراهم نشد.
وی افزود: من در طول این سال‌ها که تهیه‌کنندگی کردم شاید در میان بیش از 500 فیلمنامه‌ای که خواندم این فیلمنامه «الف دزفول» دلنشین و جذاب باشد. اصطلاحا در دل موشک باران و اتفاقات جنگ، زندگی در جریان و لحظه‌های مقاومت را نشان دهد. اما احتمالا مشکلات بودجه‌ای امروز تلویزیون هم انتظار برای ساخت این سریال را بیشتر هم خواهد کرد.
پخش سریال «سوران» به زودی از تلویزیون علی اکبری با اشاره به همذات‌پنداری نسل جدید و تأثیرگذاری سریال، خاطرنشان کرد: "الف دزفول" از هر جهت سریال مهمی است که یک مقطع تاریخی بسیار مهم از کشور را به تصویر می‌کشد‌. برای ما مهم است که نسل جدید با این مقطع مهم تاریخی همذات‌پنداری کند، چرا که از خیلی اتفاقات در این برهه، بی‌خبرند؛ اینکه به بهترین شکل ممکن و از بهترین‌ها استفاده کنیم از هر جهت می‌تواند به تأثیرگذاری این سریال کمک کند.
وی به جزئیاتی از داستان و پرداختن به حصر آبادان و فتح خرمشهر اشاره کرد و افزود: ما منتظریم تا شرایط و مقدمات کار فراهم شود تا بتوانیم کاری بسازیم در خور شأن مردم سلحشور دزفول و ایثارگری‌هایی که باید جوانان ما به چشمِ خودشان ببینند. از شروع جنگ تحمیلی در دزفول و تا پایان این 44 قسمت اتفاقاتی را خواهند دید که برای‌شان قابل تأمل و دیدنی است. از کنار موضوعاتی مثل حصر آبادان و حتی اتفاقات بزرگ جنگ و فتح خرمشهر هم به سادگی نمی‌گذریم و به عنوان اتفاق‌های فرعی در داستان ما خواهند بود.
این تهیه‌کننده قدیمی تلویزیون در پاسخ به این سؤال که قهرمان سریال "الف دزفول" یک خانم است یا آقا، تأکید کرد: سریال "الف دزفول" یک قهرمان ندارد و از نسل‌ها و سنین مختلف چه کودک، زن، جوان و تا یک شخص میانسال قهرمان داریم که تعداد آن‌ها به 5 نفر می‌رسد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/733922/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازی ایران و کره شمالی در مشهد با حضور بانوان برگزار می شود؟

توضیحات علوی سخنگوی فدراسیون فوتبال درباره مجوز حرفه ای استقلال و پرسپولیس

توضیحات علوی درباره برگزاری فینال جام حذفی در اراک

آزمون، بازیکن شباب الاهلی: نمی‌خواستم چیز بدی بگویم؛ عذرخواهی می‌کنم

استقلال با 6 غایب به اصفهان می‌رود

ورمزیار: اولویت استقلال، جام حذفی است نه سپاهان/ نفت آبادان حریف سختی خواهد بود

اسطوره فوتبال زنان بیخیال بازنشستگی شد!

دیدار مخفیانه ویرتز با منچسترسیتی در انگلیس!

تدارک ویژه بازی تیم ملی در راه جام جهانی از زبان امیر مهدی علوی

علوی: دو باشگاه گل گهر و سپاهان دستگاه وی ای آر را برای فصل آینده خریداری کردند

تصادف دردسرساز دروازه‌بان سابق بارسا در شیلی!

مهاجم ناتینگهام فارست در خطر مرگ بود!

سقوط باشگاه سرشناس ایتالیا به سری c

واکنش اسدی به انتشار ویس جنجالی؛ در آن ماجرا بی‌اخلاقی رخ داد!

تعطیلی ادارات خوزستان فردا چهارشنبه 24 اردیبهشت 1404 | آیا فردا 24 اردیبهشت ادارات اهواز تعطیل است؟

مصدومان پرسپولیس زیرنظر پزشک تمرین کردند

لغو امتحانات مدارس این استان به دلیل گرد و غبار

نخستین جلسه شورای سیاست‌گذاری شرکت‌های تابعه گروه توسعه فراگیر فولاد خوزستان در سال 1404

پیش بینی قیمت ستاره ای (XLM) برای 24 اردیبهشت

تولید خوب مرهون شناخت دقیق ضرورت‌ها است

استقلال با 6 غایب راهی اصفهان می‌شود!

تعطیلی مدارس چهارشنبه 24 اردیبهشت | گرد و غبار مدارس را تعطیل کرد | امتحانات در این استان لغو شد

لغو امتحانات در 11 شهر + جزئیات

واکنش اسدی به انتشار ویس جنجالی

وقوع آتش‌سوزی در مراتع خرم‌آباد

امتحانات نهایی در 11 شهرستان خوزستان لغو شد

پیش بینی قیمت Cardano (ADA) برای 24 اردیبهشت

خلاصه بازی النصر دبی 1 - شباب الاهلی 1

ژوائو پالینیا:با بایرن قهرمان شدم اما سخت‌ترین فصل عمرم بود!

اسدی: منافع استقلال در اولویت اول قرار دارد

نبی: دلیل انتخاب مشهد برای بازی تیم ملی مشرف شدن تیم به حرم امام رضا بود

انتخاب سرمربی استقلال با نظر سیدورف

عالیشاه در نزدیکترین فاصله به سرمربی پرسپولیس!

واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

واکنش اسدی به ویس جنجالی لو رفته: زمانش اگر باشد حرف‌هایم را می‌زنم؛ تقطیع‌ کردن صدا کار درستی نیست!

لغو امتحانات مدارس در برخی شهرهای خوزستان به دلیل هشدار گردوخاک

عدالت آبی و کاهش خاموشی‌ها در خوزستان محور دیدار استاندار با وزیر نیرو

اسدی: در انتشار ویس‌های من بی‌اخلاقی شد

نخستین فرماندار زن خوزستان در دولت چهاردهم منصوب شد

اسدی: در انتشار ویس‌هایم بی‌اخلاقی شد/استقلال باید اول باشد

ببینید | مهم‌ترین حملات مقاومت علیه اسرائیلی‌ها پس از شروع مجدد جنگ

جیغ‌های ستاره در حال مرگ را بشنوید!

امتحانات مدارس 11 شهرستان خوزستان روز چهارشنبه لغو شد

«زهره‌الزهرا روحی‌پور» فرماندار بهبهان شد

صالحی امیری: با تمام توان در کنار سرمایه گذاران جزیره کیش هستیم

علی نظری جویباری، مدیرعامل استقلال: در اولین فرصت مفصل حرف میزنیم از سیدورف تا سرمربی

علی تاجرنیا، رئیس هیات مدیره باشگاه استقلال:انتقاد کردن حق رسانه است اما باید خط قرمزی باشد

واکنش عجیب باییندیر پس از گل دوم وستهم

پیام انگیزشی استاندار اصفهان برای سپاهان!

پیش بینی قیمت دلار 24 اردیبهشت 1404