پیام خوزستان

آخرين مطالب

بازتاب رونمایی از موشک خرمشهر4 در رسانه‌های صهیونیستی اجتماعی

بازتاب رونمایی از موشک خرمشهر4 در رسانه‌های صهیونیستی
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - رسانه‌های صهیونیستی همزمان با رونمایی از موشک بالستیک خرمشهر 4 در ایران، خبر این رویداد مهم و جزئیات مربوط به قابلیت‌های این موشک را منتشر کردند.
به گزارش ایسنا، روزنامه اورشلیم پست با تاکید بر اینکه تهران با موفقیت موشک بالستیک دور برد جدیدی را پرتاب کرده است، نوشت: جمهوری اسلامی ایران امروز (پنج‌نبه) از نسل چهارم موشک‌های خرمشهر با نام خیبر رونمایی کرد که برد 2000 کیلومتری و قابلیت حمل کلاهک 1500 کیلوگرمی دارد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
اورشلیم پست افزود: تهران که تاکید دارد موشک‌هایش کاملا دفاعی هستند و جنبه بازدارندگی دارند، برنامه موشکی خود را به‌ویژه در حوزه موشک‌های بالستیک توسعه داده است.
روزنامه تایمز آو اسرائیل نیز در این باره نوشت: موشک بالستیک خیبر - جدیدترین نسخه از موشک‌های خرمشهر که دوربردترین موشک ایران تا به امروز به شمار می‌آید - در کنار یک ماکت از مسجد الاقصی در پخش زنده تلویزیون دولتی ایران رونمایی شد.
این روزنامه صهیونیستی با ارائه جزئیاتی درباره قابلیت‌های خرمشهر4 تصریح کرد: محمدرضا آشتیانی، وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران گفت که این موشک در راستای حمایت همه جانبه از دوستان و کشورهایی که در مسیر مبارزه با نظام سلطه هستند، رونمایی شده است.
همچنین شبکه آی24 نیوز با اشاره به رونمایی از موشک خرمشهر4 گزارش داد: جمهوری اسلامی ایران موشکی جدید را به‌طور موفقیت‌آمیز پرتاب کرد که 2000 کیلومتر برد دارد و می‌تواند یک کلاهک به وزن 1500 کیلوگرم را حمل کند.
آی24 نیوز افزود: بنابر گزارش رسانه‌های دولتی ایران، سرعت این موشک تاکتیکی با تحرک بالا می تواند در خارج از جو به 16 ماخ و در داخل جو به 8 ماخ برسد.
به گزارش ایسنا، همزمان با سالگرد آزادسازی خرمشهر و ایام مبارک دهه کرامت، رونمایی از موشک راهبردی برد بلند و نقطه زن خرمشهر 4 با حضور امیر سرتیپ آشتیانی انجام شد.
موشک خرمشهر یکی از پیشرفته‌ترین موشک‌های طراحی شده توسط متخصصان سازمان هوافضای وزارت دفاع است که دارای برد 2000 کیلومتر و مجهز به سر جنگی از نوع شدید الانفجار با وزن 1500 کیلوگرم است.
تامین دقت نقطه زنی در فاز میانی (پرواز بالای جو)، در سرعت بالای 16 ماخ انجام شده و سرجنگی با سرعت حدود 8 ماخ به هدف اصاب می کند. رادار گریزی و مقاومت در برابر جنگ الکترونیک از ویژگی های دیگر این محصول دفاعی می باشد.
همچنین این موشک قابلیت های تاکتیکی و راهبردی را به صورت همزمان داراست. سرعت بالای حمل و نقل سامانه وکاهش زمان آماده سازی قبل از پرتاب از ویژگی های این محصول می باشد. به طوری که ، فرآیند آماده سازی پرتاب پس از استقرار سکو در کمتر از 15 دقیقه انجام خواهد شد.
مشخصات موتور موشک خیبر
موتور این موشک جزو پیشرفته ترین موتور های سوخت مایع کشور می باشد. برای ایجاد قابلیت های تاکتیکی متور موشک خیبر در مخزن سوخت قرار گرفته است که این امر باعث کاهش طول موشک به حدود 13 متر شده است.
استفاده از سوخت هایپر گولیک در این موتور ، باعث افزایش چشمگیر ایمپالس (ضربه ویژه) ، نسبت به سایر محصولات موشکی شده است.
سوخت مذکور پرانرژی محسوب شده و بدون نیاز به سوخت راه انداز در موتور موشک مشتعل می شود.
یکی از ویژگی های این موتور، استفاده از دو موتور کنترلی جهت هدایت و کنترل موشک می باشد.
ویژگی‌های سر جنگی موشک
سرجنگی این موشک با طول حدود 4 متر، یکی از بزرگترین و اثر بخش ترین سرجنگی های تولید شده می باشد که با وزن کلی 1500 کیلوگرمی ، قابلیت حمل بیش از یک تن مواد ناریه را خواهد داشت.
مابقی جرم سرجنگی، متعلق به سازه، سیستم های هدایت کنترل در فاز میانی و سایر زیر سیستم های مربوط به سرجنگی می باشد.
موتورهای هدایتی و کنترلی نصب شده در انتهای سر جنگی وظیفه هدایت این سرجنگی را در طول مسیر پروازی خواهند داشت.
لازم به ذکر است که سرعت بالای اصابت سرجنگی به هدف مانع تشخیص سیستم های پدافندی دشمن شده و توان و زمان لازم جهت رهگیری و اقدام جهت انهدام سرجنگی را نداشته باشند.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/733514/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فرمانداری رامهرمز: خبری از آلودگی آب و بازداشت مدیران نیست

در نشست خبری سمپوزیوم بازار گردشگری کشورهای عضو اکو چه گذشت/ آموزش نیاز همیشگی یک مقصد گردشگری

270 دقیقه سرنوشت‌ساز طارمی تا فینال مونیخ

کیانوش پالاد، بازیکن تیم ملى هندبال: به حمایت مالی نیاز داریم

خاطره خنده‌دار محمد طاهری کاپیتان تیم ملی فوتسال از پلی‌استیشن

یاسین کبیریان‌جو: نسل جدید هندبال وارد ترکیب اصلی شده‌اند

رافائل، سرمربی تیم ملی هندبال: در ال‌کلاسیکو طرفدار بارسا هستم

صابر حیدرى بازیکن تیم ملى هندبال: رافائل هم جدی است و هم خوش‌اخلاق

خداحافظی پادشاه ریو از دنیای بوکس

واکنش رئیس کمیسیون داوران کشتی به مبارزه جنجالی معصومی و زارع

دختران پینگ‌پنگ‌باز در اردوی جهانی

مرحله دیگری از چرخه انتخابی تیم ملی کشتی آزاد اعلام شد

جای خالی سید خیلی زود حس شد!

پدر شهیدان «فرهادی» از مازندران به فرزندان شهیدش پیوست

جلسات و پیگیری های استاندار خوزستان

دیدار وزیر صنعت، معدن و تجارت با فعالان اقتصادی و صنعت‌گران خوزستان

پیام اینستاگرامی عراقچی در خصوص حضور در آئین تعویض پرچم گنبد منور رضوی(علیه‌السلام)

ادعای میرسلیم درخصوص وزرایی که برای استیضاح به مجلس می‌روند؛ با کیف پر از هدیه می‌روند و با کیف خالی برمی‌گردند

طرح تعیین تکلیف نیروهای شرکتی اعلام وصول شد

قدردانی طلاب قم از پیام رهبر انقلاب

معاهده راهبردی ایران و روسیه در مجلس اعلام وصول شد

دست‌نوشته رهبر انقلاب بر عکس سردار شهید ناظری

نخست وزیر ازبکستان با استقبال اتابک وارد تهران شد

آیت الله مکارم: حوزه و مراجع هیچ‌گاه به دولت وابسته نبوده‌اند کمک دولتی را نمی‌پذیرند

رسایی: اگر درباره ناترازی و کمبودها صحبت نکنیم، پس درباره چه چیزی حرف بزنیم؟ فوتبال آقای پزشکیان؟

مشاور رئیس‌جمهور: همه شهروندان باید احساس برابری حقوقی داشته باشند

با وزیر کشور و استاندار درباره وضعیت حریم تهران نامه‌نگاری کرده‌ایم

کاهش 48.79٪ حجم معاملات SUI و نوسانات باریک قیمت‌ها

پافشاری تراکتور برای برگزاری جشن قهرمانی در تبریز ادامه دارد

جزئیات اقدام قاطعانه اعدام 5 جاسوس اسرائیلی

همایش بین‌المللی دیپلماسی مقاومت با محوریت شهدای خدمت برگزار می‌شود/تجلیل از شهیدان رئیسی و عبداللهیان

درخواست سرپرست جهادکشاورزی خوزستان از رئیس‌جمهور برای پرداخت مطالبات گندمکاران

اهدای زمین‌ توسط نیکوکار لامردی برای حمایت از جبهه مقاومت

مشکل احداث آرامستان‌های جدید در تهران چیست؟

پیش بینی قیمت دلار امروز 21 اردیبهشت 1404/ رخ قرمز دلار از مذاکرات

انتشار تصاویر خصوصی یک شهروند در فضای مجازی/ واکنش پلیس

تأکید فدراسیون و سازمان لیگ به انجام دیدار تراکتور در اهواز

چهره ها/ قاب عاشقانه نانسی عجرم و همسرش در دبی

معرفی 10 فیلم انگیزشی برترِ جهان برای تحول زندگی

بازیگر سریال حریم سلطان به زندان محکوم شد!

بازدید رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی از نمایشگاه نفت

اسپیس‌ایکس خود را برای پرتاب نهم استارشیپ آماده می‌کند

هدفونی که مترجم همزمان چند کاربر می شود

آیا زمان خداحافظی با تکینگی اینشتین فرا رسیده است؟

امضای تفاهم‌نامه‌های بالای 5 هزار میلیاردی در فولاد اکسین؛ نقطه عطفی در خوداتکایی صنعتی

هوای اهواز و بهبهان در وضعیت قرمز

نمایشگاه بین‌المللی نفت نمایانگر رشد و امید است

خط و نشان نیشیدا و رفقا برای نماینده ایران و بقیه

رافائل سرمربی تیم ملی هندبال: از نسل جدید هندبال ایران بسیار راضی هستم

تغییرات غیرقانونی در کاراته؛ بسترسازی برای ابطال احتمالی انتخابات آینده