پیام خوزستان

آخرين مطالب

تب تند سکه زود عرق کرد مقالات

تب تند سکه زود عرق کرد
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - فرارو- قیمت سکه بهار آزادی دو هفته پیش رکورد جدیدی از خود به‌جا گذاشت و روی قله 34 میلیون و 981 هزار تومان ایستاد، اما از آنجا که به‌قول قدیمی‌ها تب تند زود عرق می‌کند، در شراشیبی افتاد و تا پیش از شروع معاملات هفته آخر اردیبهشت، حدود دو میلیون و 500 هزار تومان ارزان شد.
به گزارش فرارو، سکه امامی در طول شش روز معاملاتی هفته گذشته 500 هزار تومان کاهش قیمت را تجربه کرد و نهایتا در روز پنجشنبه 22 اردیبهشت روی جایگاه 32 میلیون و 551 هزار تومان متوقف شد.
  دیگر انواع سکه نیز در همین مدت رو به‌عقب حرکت کردند. این اتفاق در حالی رقم خورد که قیمت طلا 18 عیار به ازای هر گرم، در پایان هفته منتهی به 22 اردیبهشت، دو میلیون و 642 هزار و 500 تومان بود و دلار در بازار آزاد به محدوده 53 هزار تومان رسید.
قیمت سکه امامی؛ 500 هزار تومان کاهش قیمت سکه امامی در روز پنجشنبه 21 اردیبهشت 1402، به 32 میلیون و 551 هزار تومان رسید. به‌این ترتیب سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در طول شش روز معاملاتی حداقل 500 هزار تومان کاهش قیمت را تجربه کرد. روز شنبه 16 اردیبهشت همین سکه را 33 میلیون و 51 هزار تومان خریدوفروش می‌کردند.
قیمت سکه امامی در روز یکشنبه 17 اردیبهشت تا 32 میلیون و 901 هزار تومان پیش رفت و یک‌روز بعد در پله 32 میلیون و 849 هزار تومان لنگر انداخت. قیمت سکه امامی در معاملات روز چهارشنبه به 32 میلیون و 443 هزار تومان و نهایتا روز پنجشنبه به 32 میلیون و 551 هزار تومان رسید.
قیمت سکه تمام بهار آزادی در پایان هفته منتهی به 22 اردیبهشت با 1.5 درصد کاهش روبرو بوده است، اما در مقایسه با یک‌ماه پیش حدود 2.5 درصد افزایش را تجربه می‌کند. قیمت سکه امامی نسبت به یک‌سال قبل 118 درصد افزایش پیدا کرده است.
حباب قیمت سکه در حال حاضر به هفت میلیون و 67 هزار تومان می‌رسد.
قیمت سکه تمام طرح قدیم؛ 96 هزار تومان کاهش قیمت سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم در طول شش روز معاملاتی هفته سوم اردیبهشت 96 هزار تومان ارزان شده است. وقتی طلافروش‌ها و صرافی‌های کرکره مغازه‌های خود را در روز شنبه 16 اردیبهشت بالا می‌کشیدند، قیمت سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم روی پله 28 میلیون و 691 هزار تومان قرار داشت.
قیمت سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم یک روز بعد تا 28 میلیون و 901 هزار تومان پیش رفت، اما این پایان ماجراجویی‌های سکه طرح قدیم بود. روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه 18 و 19 اردیبهشت سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم را به ترتیب روی پله‌های 28 میلیون و 791 هزار تومان و 28 میلیون و 399 هزار تومان ملاقات کردیم.
قیمت سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم در روز آخر هفته روی 28 میلیون و 595 هزار تومان توقف کرد تا در عرض یک‌هفته پنج درصد ارزان شود. بررسی عملکرد سکه طرح قدیم ظرف یک‌سال گذشته از رشد 106 درصدی حکایت دارد. حباب قیمت سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم درحال حاضر به سه میلیون و 161 هزار تومان می‌رسد.
قیمت سکه نیم بهار آزادی؛ 200 هزار تومان کاهش قیمت نیم سکه در روز شنبه 16 اریبهشت 1402، به 18 میلیون و 870 هزار تومان رسید که حدود یک میلیون تومان ارزان‌تر از رکوردتاریخی ثبت شده است. یک روز بعد نیم سکه مانند باقی رفقایش روی مدار صعودی حرکت کرد و به 18 میلیون و 920 هزار تومان رسید.
قیمت سکه نیم بهار آزادی در روز پنجشنبه 21 اردیبهشت نهایتا رضایت داد روی پله 18 میلیون و 670 هزار تومان توقف کند. به این ترتیب بازدهی سکه نیم بهار آزادی در یک‌هفته منفی بود و دو درصد کاهش پیدا کرد، اما اگر روند قیمت نیم سکه را در یک‌سال مدنظر قرار دهیم با رشد بیش از 134 درصدی روبرو می‌شویم.
حباب قیمت سکه نیم بهار آزادی در پایان هفته منتهی به 22 اردیبهشت، معادل پنج میلیون و 935 هزار تومان برآورد می‌شود.
قیمت سکه ربع بهار آزادی؛ 260 هزار تومان کاهش قیمت ربع سکه در روز پنجشنبه 21 اردیبهشت ماه به 11 میلیون و 780 هزار تومان رسید که در مقایسه با روز شنبه 16 اردیبهشت 260 هزار تومان کاهش پیدا کرده است. ربع سکه از همان ابتدای هفته در مدار نزولی حرکت کرد.
ربع سکه در روز یکشنبه 17 اردیبهشت با قیمت 11 میلیون و 990 هزار تومان خریدوفروش شد. دوشنبه 18 اردیبهشت آن را 11 میلیون و 940 هزار تومان معامله کردند و سه‌شنبه 19 اردیبهشت عدد 11 میلیون و 740 هزار تومان را جلوی سکه ربع بهار آزادی نوشتند.
قیمت سکه ربع بهار آزادی در روز پنجشنبه 21 اردیبهشت نهایتا روی پله 11 میلیون و 780 هزار تومان توقف کرد تا در عرض یک‌هفته 3.7 درصد ارزان شود. قیمت ربع سکه، اما هنوز در بازه یک‌ساله با 139 درصد افزایش روبرو است. احتمالا باور نمی‌کنید اما یک‌سال پیش همین موقع سال می‌شد با پرداخت چهار میلیون و 932 هزار تومان یک قطعه سکه ربع بهار آزادی خرید!
حباب قیمت ربع سکه بهار آزادی در پایان شش روز معاملاتی هفته سوم اردیبهشت به پنج میلیون و 405 هزار تومان رسیده است.
قیمت سکه گرمی؛ 260 هزار تومان کاهش قیمت سکه گرمی در روز اول از هفته سوم اردیبهشت روی پله هفت میلیون و 20 هزار تومان قرار داشت. یک روز بعد عقب نشست و به شش میلیون و 920 هزار تومان رسید، اما انگار به غیرتش برخورده باشد، یک روز بعد چهار دست‌وپا دوباره خود را تا هفت میلیون و 20 هزار تومان پیش رفت.
قیمت سکه گرمی پس از این قلدری، نتوانست خودش را حفظ کند و چهارشنبه 19 اردیبهشت به شش میلیون و 820 هزار تومان نزول کرد و یک‌روز بعد در پنجشنبه 20 اریبهشت نهایتا روی شش میلیون و 830 هزار تومان متوقف شد.
قیمت سکه گرمی به این ترتیب در هفته منتهی به 22 اردیبهشت ماه، طی شش روز معاملاتی حدود هفت درصد کاهش پیدا کرد، اما فعلا به‌خاطر افزایش 141 درصدی در بازه یک‌ساله سرش را بالا گرفته است.
حباب قیمت سکه گرمی در پایان هفته منتهی به 22 اردیبهشت 1402، به سه میلیون و 692 هزار تومان رسیده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/725719/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ارائه خدمات در مناطق کم‌برخوردار موجب کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود

عکس‌های جنجالی علیه منصوریان در اهواز (+عکس)

پیش بینی برداشت 32 هزار تن چغندر قند در بهبهان

باشگاه استقلال خوزستان بیانیه داد/ خبرهای خوبی در راه است

گروه ملی و تعیین بودجه استقلال خوزستان برای فصل تازه

ممنوعیت کشت برنج در حوزه سد کرخه

ببینید | اظهارات شهروند دانمارکی زندانی در ایران پس از آزادی | نحوه برخورد با او در زندان ایران

توقیف کالای قاچاق در اندیمشک

اهواز قطاری است که از ریل خارج شده است/ شرکت‌های بزرگ به اهواز تنها به چشم کارگاه نگاه کرده‌اند

آغاز به کار قرارگاه اوقات فراغت شهر اهواز

صرفه جویی بیش از دو مگاواتی مصرف برق در آبادان

پیش‌بینی افزایش گرما و شرجی برای خوزستان

کیفیت هوای دو شهر خوزستان در وضعیت ناسالم

بسته تصویری اقدامات مناطق 22‌گانه

30 هزار میلیاردتومان ارزش پروژه‌های امید و افتخار تا امروز

صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در استان تهران/ شهروندان از کوهنوردی و استقرار در کنار رودها خودداری کنند

ساخت سالن چندمنظوره ورزشی روستای خویس آغاز شد

رویارویی شاگردان قلعه‌نویی و عنایتی پشت درهای بسته آزادی

تقابل تیم‌های ملی بزرگسالان و امید در ورزشگاه آزادی

برگزاری بازی تیم‌های ملی بزرگسالان و امید در ورزشگاه آزادی

مادر پیرفلک خبر داد / میزبانی سانفراسیسکو از «نخستین جشنواره نوآوری کیان در سطح دنیا» + پوستر

عصرانه خبری شهرهای ایران در 16 خردادماه

سقوط سنگین قیمت سکه | تداوم افت قیمت سکه پس از تعطیلات چندروزه خرداد 1402

امسال 1 میلیون و 500 هزار تن آسفالت‌ریزی داریم

در حوزه عمرانی پروژه‌های بزرگ تهران تعطیل بود

دو سرمربی خارجی مدنظر فولاد

پکن: چین با هر اقدام تضعیف کننده حاکمیت خود مخالف است

تقویت نیروی انسانی کارآمد در دستور کار قرار گیرد

اجرای عملیات عمرانی در مسیرهای منتهی به روستاهای حریم شمال غرب تهران

نبود انگیزه در افراد، خدمت به مردم را دچار اختلال می کند

50 هزار نفر صبح امروز با مترو سفر کردند

تکذیب شایعه عدم اعطای تسهیلات بانک دی به افراد بالای 60 سال

◄ فیلم | معرفی راه‌آهن میانه - بستان آباد - خاوران

پیش بینی برداشت 32 هزار تن چغندر قند در بهبهان+فیلم

استفاده 99 میلیون تومانی روستاییان خوزستان از خدمات سلامت محور جمعیت هلال احمر

تیم فوتبال استقلال خوزستان به دنبال جذب بازیکن جدید/ ادامه کار پورموسوی به عنوان سرمربی

فرماندار: اراضی مهمانشهر «اباذر» ازنا واگذار نشده است

پرداخت مطالبات گندمکاران خرمشهر

ارائه خدمات درمانی توسط سه کاروان سلامت در خوزستان

رئیس ستاد برگزاری مسابقات بین‌المللی قرآن ایران تعیین شد + عکس

برپایی مجلس روضه در حسینیه بیت الزهرا(س)

منطقه 14 میزبان دوچرخه سواران تهرانی شد

ادای احترام به خانواده شهید محمدمهدی دباغی

اخذ ٥٤ مصوبه در کمیته های تخصصی حوزه حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه13

وقوع 90 درصد غرق شدگی‌ها در رودخانه‌ها و خارج از محدوده نظارت مردم+فیلم

اجرای 152 پروژه راهداری در خوزستان

90 درصد غرق شدگی‌ها در رودخانه‌های کشور اتفاق می‌افتند+فیلم

6 مصدوم بر اثر برخورد نیسان با عابرین پیاده

معاون وزیر راه و شهرسازی خبر داد؛ افتتاح راه آهن بستان آباد-خاوران همزمان با سفر رییس جمهور به آذربایجان شرقی

استفاده از ظرفیت علمی جهاد دانشگاهی در رفع مشکلات صنعت خودرو