پیام خوزستان

آخرين مطالب

رشد تولید فولاد خوزستان در شرایط چالشی اقتصادي

  بزرگنمايي:

پیام خوزستان -

پیام خوزستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ آقای امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد خوستان گفت: برای مقابله با رکود در بازار داخلی و جهانی، در شرایطی که قیمت اسلب و مقاطع تخت فولادی کاهش شدیدی (در مقایسه با شمش و مقاطع طویل) یافته بود، و همچنین به منظور تامین بهتر نیاز‌های نوردکاران مقاطع طویل، فولاد خوزستان سهم شمش در تولیدات خود را افزایش داد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی افزود: این شرکت در سال 1401، حدود 2 میلیون و 260 هزار تن شمش فولادی تولید کرد که رشد قابل توجه 43 درصدی را نسبت به سال 1400 نشان می‌دهد و علی‌رغم رکود در بازار‌های جهانی از اوایل خرداد، درآمد فروش محصولات فولاد خوزستان در سال 1401 در مجموع 53 هزار و 64 میلیارد تومان بوده که رشد 6 درصدی را نسبت به سال 1400 نشان می‌دهد.
ابراهیمی تصریح کرد: به این چالش باید محدودیت برق در فصل تابستان و محدودیت همزمان گاز و برق در پاییز و زمستان سال 1401 را هم اضافه کنیم؛ در مجموع فولاد خوزستان سعی کرد این چالش‌ها را به‌نحوی مدیریت کند که رشد تولید و درآمد فروش شرکت محقق شود که با تلاش همه کارکنان و برنامه‌ریزی و آمادگی خوب توانستیم این هدف مهم را محقق کنیم.
مدیرعامل فولاد خوزستان ادامه داد: با وجود رکود در بازار‌های داخلی و خارجی فولاد و محدودیت‌های تامین انرژی صنایع، شرکت فولاد خوزستان عملکرد درخشانی در سال 1401 در حوزه رشد تولید و تامین نیاز‌های داخلی داشته است.
وی افزود: در سال 1401، فولاد خوزستان برای تامین نیاز‌های نوردکاران داخلی و صنایع پایین‌دستی، حدود 2 میلیون و 314 هزار تن فولاد میانی (بیلت، بلوم و اسلب) به بازار داخلی عرضه کرد که رشد بیش از 68 درصدی نسبت به سال 1400 را نشان می‌دهد.
مدیرعامل فولاد خوزستان با ارائه جزئیات بیشتر گفت: تناژ فروش داخلی و خارجی فولاد میانی شرکت فولاد خوزستان در مجموع در سال 1401 حدود 3 میلیون و 582 هزار تن بوده که رشد 5 درصدی را نسبت به سال 1400 نشان می‌دهد.
ابراهیمی در خصوص رشد درآمد فروش این شرکت در زمستان سال گذشته گفت: در اسفندماه 1401، فولاد خوزستان عملکرد قابل قبولی در حوزه رشد درآمد فروش داشته که می‌تواند نویددهنده رشد درآمد فروش آن در سال 1402 باشد. درآمد فروش محصولات این شرکت در اسفند 1401، 7650 میلیارد تومان بوده که رشد قابل توجه 53/2 درصدی را نسبت به بهمن 1401 نشان می‌دهد.
وی افزود: همچنین درآمد فروش محصولات فولاد خوزستان در زمستان سال 1401 به 16 هزار و 376 میلیارد تومان رسید که رشد 27 درصدی نسبت به فصل پاییز 1401 را نشان می‌دهد.
مدیرعامل فولاد خوزستان در خصوص میزان صادرات این شرکت گفت: فولاد خوزستان در سال 1401 حدود 1 میلیون و 268 هزار تن فولاد میانی به کشور‌های خارجی صادر کرد و جایگاه خود به‌عنوان بزرگ‌ترین صادرکننده فولاد ایران را حفظ کرد. این میزان فروش صادراتی، درآمد ارزی 800 میلیون دلاری برای کشور به همراه داشت.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/592140/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پایان دور چهارم گفتگوهای ایران و آمریکا؛ وزارت خارجه: مذاکرات سخت اما مفید بود

عراقچی: اروپا بیش از پیش خود را در آینده دیپلماتیک غرب آسیا غایب می‌بیند

سرلشکر باقری: نیروهای مسلح در اوج آمادگی کامل قرار دارند

پیام سخنگوی وزارت امور خارجه در مورد پایان چهارمین دور مذاکرات ایران و آمریکا

رویترز: توافق شد مذاکرات با ایران ادامه پیدا کند

حضور ظریف در نمایشگاه کتاب تهران

دولت متن لایحه مشارکت جامع راهبردی ایران و روسیه را منتشر کرد

تکذیب سفر وزیر امور خارجه به امارات

ان‌بی‌سی: ایران، بزرگترین اختلاف‌نظر نتانیاهو و ترامپ است

امضای قرارداد همکاری استقرار نظام جامع مدیریت دانش

استفاده از ظرفیت بازار سرمایه در تأمین مالی پروژه‌های گازی

با اعلام تراکتور:بازی با استقلال خوزستان در اهواز جشن قهرمانی در تبریز

«مقاومت» دریچه‌ اصلی تعامل ناشران ایرانی و عراقی

بیفوما- پرسپولیس: هم‌تیمی‌ها منتظر پول!

حکم میلیاردی مدافع محبوب کی‌روش از آبادان

اهدای جام پنجشنبه در اهواز، جشن جمعه در تبریز

لژیونر پرسپولیسی اولین خرید استقلال در نقل و انتقالات تابستانی

چهره ها/ آماده‌سازی جمشیدخانِ «تاسیان» برای یک سکانس خاص!

متن نگران‌کننده «ایرج طهماسب» درباره مرگ خودش

امضای قرارداد پالایش گاز پارسیان با یک شرکت دانش‌بنیان

چهره ها/ متن ناراحت‌کننده پولاد کیمیایی در سوگ گیتی پاشایی

تیزر قسمت جدید سریال پربحثِ تلویزیون منتشر شد

انتشار فیلم مهمانی لاکچریِ خانم‌های بازیگر در کشتی! ​

36 درصد معاملات محصولات پتروشیمی در بورس اعتباری بوده است

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی

امباپه ستاره اول ال‌کلاسیکو؛ کیلیان چهار گله شد

تیم ملی حریف تدارکاتی قوی می‌خواهد

مهدی تاج در پاراگوئه به جای تبریز!

تمرینات مدعی قهرمانی شروع نشده تعطیل شد

3 عامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار

صعود دوباره قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار وارد کانال 84 هزار تومان شد

وعده وزیر ارتباطات درباره افزایش سرعت اینترنت

نگاه ویژه به سرمایه‌گذاری در صنعت پتروشیمی

قدردانی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت از فعالان صنعت گاز

مدیر بیست‌ونهمین نمایشگاه نفت در استودیوی «شانا»

اهتمام ملی برای حل مشکل تأمین خوراک صنعت پتروشیمی

اجرای دو برنامه مهم راهبردی در صنعت پتروشیمی

طرح ملی جایگزینی بخاری‌های فرسوده با راندمان بالا

آغاز پروژه ملی میترینگ در پالایشگاه نفت بندرعباس

حضور پررنگ شرکت‌های دانش‌بنیان در نمایشگاه نفت

امضای 100 میلیون دلار قراردادهای تولید بار اول در نمایشگاه نفت

امضای 4 سند همکاری میان ایران و ازبکستان

ادعاهای بی‌اساس وزیر خارجه رژیم صهیونیستی علیه ایران

بقائی: مذاکرات ایران و آمریکا با تبادل پیام از طریق وزیر خارجه عمان ادامه دارد

هاآرتص: اسرائیل قربانی معامله ایران و آمریکا خواهد بود

نبویان: بر اساس کدام قانون بین‌المللی آمریکا می‌گوید ایران حق ندارد صنعت هسته‌ای داشته باشد؟

بقائی: ایران آماده است به تعامل دیپلماتیک خود ادامه دهد

خشم نتانیاهو از اظهارات ترامپ درباره غنی‌سازی ایران

کاخ سفید: مذاکرات با ایران وارد جزئیات بیشتری شده است

جزئیات دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا؛ بقائی: گفت‌وگوها با تبادل پیام از طریق وزیر خارجه عمان ادامه دارد