پیام خوزستان

آخرين مطالب

تشویق و ترغیب افزایش جمعیت ساکن، مهم‌ترین اولویت مدیریت شهری شهرداری تهران

تشویق و ترغیب افزایش جمعیت ساکن، مهم‌ترین اولویت مدیریت شهری
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - از مهم‌ترین مسائلی که در اولویت‌های سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌های شهرداری منطقه 12 از آغاز دوره جدید مدیریت شهری بوده، تشویق و ترغیب افزایش جمعیت ساکن در منطقه با اقداماتی نظیر پیگیری مستمر بازنگری در طرح تفصیلی بوده است؛ چراکه این اقدام هم سبب نوسازی بافت فرسوده و هم کاهش آسیب‌های اجتماعی و در نهایت بهبود کیفیت زندگی در منطقه می‌شود.

هم‌اکنون که در روزهای آغاز سال 1402، این نخستین‌ سال‌های سده جدید شمسی، بهار طبیعت با بهار قرآن همراه شده و رستاخیز طبیعت با نوای دعا و نیایش هفت آسمان در ماه ضیافت الهی رخ می‌دهد، یقیناً بهترین ساعات اجابت دعا برای آرزوی «حول حالنا الی احسن الحال» را پیش رو داریم. در این لحظات پاک دعا و نیایش، ضمن تبریک سال نو، آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه مردم شریف ایران را دارم.
امید آنکه با نظر ویژه حضرت حق تعالی و به برکت نفس‌های امام عصر، حضرت حجت (عجل‌الله تعالی فرجه شریف)، سال پیش رو، سالی پر از آبادانی و پیشرفت برای میهن اسلامی، سلامتی و بهروزی و طول عمر برای مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و کامیابی و موفقیت برای مردم شریف و انقلابی ایران باشد.
منطقه 12 جایگاه ویژه‌ای در پایتخت ایران اسلامی دارد و مدیریت شهری آن باید به صورت تمام‌وقت با دقت نظر زیاد و به بهترین کیفیت، خدمات خود را به ساکنان، بازاریان، گردشگران و همه مهمان‌هایی ارائه کند که حتی برای دقایقی کوتاه، قدم در محله‌های آن می‌گذارند.
بر این اساس، مسئولان و نیروهای خدوم شهرداری منطقه 12 به فعالیت در این نقطه از شهر به خود می‌بالند و همواره درصدد انجام بهتر فعالیت‌ها هستند.
از مهم‌ترین مسائلی که در اولویت‌های سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌های شهرداری منطقه 12 از آغاز دوره جدید مدیریت شهری بوده، تشویق و ترغیب افزایش جمعیت ساکن در منطقه با اقداماتی نظیر پیگیری مستمر بازنگری در طرح تفصیلی بوده است؛ چراکه این اقدام هم سبب نوسازی بافت فرسوده و هم کاهش آسیب‌های اجتماعی و در نهایت بهبود کیفیت زندگی در منطقه می‌شود.
پروژه‌هـای شـاخص عمرانـی‌ای کـه بـا همیـن هـدف طی سال گذشته در ایـن منطقـه بـه اجــرا درآمد، احــداث رفیــوژ میانــی خیابــان 17 شــهریور، احیــای میــدان امــام خمینی (قــدس ســره)، ادامــه عملیــات اجرایــی مرمــت و بازسازی بــاغ معیرالممالک )کیهانــی)، ســاماندهی بوســتان شــوش و ســاماندهی محــور گوته بوده است.
پروژه‌های توسعه محله‌ای و عمرانی نیز از جمله مهم‌ترین برنامه‌های اجراشده در این مدت است؛ به‌طوری‌که تا پایان سال 1401 حدود 30 پروژه در قالب پروژه‌های توسعه‌محله‌ای عمرانی در منطقه 12 به بهره‌برداری رسید.
پروژه‌های عمرانی شهرداری منطقه 12 از زمان شروع دوره مدیریت جدید شهری با محوریت برنامه‌ها و تدابیر ارزنده علیرضا زاکانی، شهردار شهر تهران به اجرا درآمده است؛ بی‌شک می‌توان با راهنمایی سازنده ایشان و اعضای محترم شورای اسلامی شهر تهران، همچنین مشارکت شهروندان، در سال پیش رو به نتایج بسیار بهتری برای منطقه 12 به عنوان قلب طهران دست یافت.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/555561/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حواشی بازی استقلال 0-0 چادرملو

حواشی بازی نفت آبادان و پیکان

انتقال رایگان بیفوما به پرسپولیس در دسترس!

بمب نقل و انتقالات پرسپولیس ترکید؛ بیفوما باز هم شاگرد کارتال شد!

پنالتی دادن به روش پت و مت!

کارشناسی داوری بازی استقلال و چادرملو

حواشی بازی فولاد و استقلال خوزستان

صحبت های تارتار درباره عملکرد کارتال و نقل و انتقالات پرسپولیس

صحبت های غلامحسین پیروانی درباره صعود فجر به لیگ برتر

پرسپولیس بیفوما با تماس کارتال نهایی شد

پیمان جبلی: رادیو همیشه پیشرو بوده است؛ تجلیل از خبرنگار غزه

روز قهرمانی تراکتور از بهترین روزهای زندگیم بود؛ کمالوند: صنعت نفت به لیگ برتر صعود می‌کند

حواشی بازی گل گهر و شمس آذر

اشک‌های پیمان یوسفی بعد از کادو جالب برنامه 1001

ویدیو باشگاه استقلال برای پیوستن سیدورف

وضعیت استقلال با جباری از دیدگاه تارتار سرمربی گل گهر

کارشناسی داوری بازی فولاد و استقلال خوزستان

خلاصه بازی آتالانتا 2 - رم 1

کادوی جالب جناب خان برای پیمان یوسفی و شوخی با کلمات قصار او در گزارش‌ها

ویدیویی جالب از پیمان یوسفی بعد از دیدار با ولز در جام جهانی

آخرین اخبار از نقل و انتقالات استقلال و پرسپولیس

اظهارات خصمانه وزیرخارجه آمریکا علیه ایران

خواستار سوریه‌ای متحد و یکپارچه هستیم

فراز کمالوند: پیکان را با قدرت شکست دادیم

شهرداری آستارا 0 – 3 آریو اسلامشهر: جدال حساس در هفته پایانی با صنعت نفت

نیروی زمینی 2 – 0 نفت مسجدسلیمان: خداحافظی بختیاری ها با لیگ یک

رهایی نفس‌گیر کودک 5 ساله فهرجی از دست آدم‌ربایان

چه تیمی همراه فجرسپاسی به لیگ برتر صعود می کند؟ یک سهمیه و چهار مدعی/ معمای صعود در اسلامشهر حل می شود نه تهران!

دیدار نماینده اهواز، مدیران صباانرژی و گروه ملی فولاد با مدیرعامل فولاد اکسین

دیدار معاون سرمایه انسانی شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین با معاون منابع انسانی و امور اجتماعی شرکت فولاد خوزستان

حواشی جنجالی و باورنکردنی بازی خیبر و پرسپولیس

کارشناسی داوری بازی تراکتور و نساجی

سعید اخباری سرمربی چادرملو: هفت هشت بازیکن استقلال آرزوی هر سرمربی هستند

گل قیچی برگردون تماشایی و محشر سانتیاگو مونتیل در لیگ برتر آرژانتین

شوخی جناب‌ خان با تیپ و استایل پیمان یوسفی؛ سلطان کت ایران هستی!

مهدی تارتار سرمربی گل گهر: اگر نکونام می ماند وضعیت استقلال از این بهتر بود

شعرخوانی جالب جناب‌خان برای پیمان یوسفی

نعیم قاسم: امام خامنه‌‌ای مایه افتخار و مباهات ماست

در دیدار عراقچی با وزیر امور خارجه امارات عربی متحده چه گذشت؟

برگزاری نشست مدیران کل وزارت خارجه‌های ایران و ترکیه

اختصاصی/ آبادان غرق در شادی

از آقا یحیی خیلی یاد گرفته‌ام؛ عسگری: از سپاهان و چند تیم دیگر پیشنهاد دارم

لیگ یک: هلهله در آبادان، نفت یک قدم تا صعود

سقوط تلخ شهر اولین‌ها به لیگ دو!

فراز، برنده جنگ استقلالی‌ها در آبادان/ گلزنی بازیکن اسبق استقلال برای کمک به صعود تیم پرطرفدار

نعیم قاسم: سوریه باید متحد باشد؛ تصرف فلسطین برای نتانیاهو غیرممکن است

فجر قهرمان شد؛ تکلیف صعود را هفته پایانی مشخص می‌کند/ شهرراز و نفت مسجدسلیمان سقوط کردند+ نتایج و جدول لیگ آزادگان

صنعت نفت با شکست پیکان نزدیک ترین تیم به لیگ برتر شد

نتایج 9 دیدار هفته 33 لیگ آزادگان

صنعت نفت 2 – 0 پیکان: هلهله در آبادان