پیام خوزستان

آخرين مطالب

نماینده ولی فقیه در خوزستان:

مردم در کنار دولت برای رشد اقتصادی تلاش کنند سیاسی

مردم در کنار دولت برای  رشد اقتصادی تلاش کنند
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - اهواز- نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: مسئولان به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند تا مردم و دولت ضمن عمل به فرامین رهبر معظم انقلاب برای ایجاد امنیت و رشد در تولید و اقتصاد تلاش کنند.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام سید محمد عبدالنبی موسوی فرد ظهر امروز جمعه در جمع نمازگزاران اهواز ضمن تبریک فرا رسیدن سال نو و حلول ماه مبارک رمضان بیان کرد: باید به گونه‌ای به بخش تولید پرداخته شود که مردم رشد در این حوزه را احساس کنند.
نماینده ولی فقیه در خوزستان ادامه داد: مسئولان به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند تا مردم و دولت ضمن عمل به فرامین رهبر معظم انقلاب برای ایجاد امنیت و رشد در تولید و اقتصاد تلاش کنند.
وی افزود: از جمله راهکارهای کنترل تورم و رشد تولید، تعیین اولویت‌های اصلی تولید، افزایش انگیزه تولید، بهبود زیر ساخت‌های بانکی و اصلاح ساختارهای بانکی است؛ بهره‌های سنگینی از سوی برخی بانک‌ها اعمال می‌شود که نوعی ربا است و باعث فلج شدن اقتصاد و تولید می‌شود.
امام جمعه اهواز اظهار کرد: تأمین امنیت برای افزایش سرمایه‌گذاری، ایجاد رقابت، کنترل قاچاق و مدیریت واردات برای حمایت از تولیدکنندگان داخلی و رونق تولید بسیار اهمیت دارد؛ لذا مردم با خرید کالای تولید داخل می‌توانند به صنعت استان خوزستان و کشور کمک کنند.
حجت الاسلام موسوی فرد با بیان اینکه برای سال جدید باید برنامه‌ریزی لازم انجام شود تا مسئولان در کنار مردم برای ساختن سالی پر برکت تلاش و کوشش کنند، افزود: از مردم و مسافران درخواست دارم در سطح شهر روزه خواری نکنند.
وی تاکید کرد: اصنافی که غذا طبخ می‌کنند باید بعد از نماز مغرب و عشاء فعالیت کنند؛ دادستانی و نیروی انتظامی در صورت مشاهده هنجارشکنی در این ماه پر برکت باید برخورد کنند.
وی گفت: پیمانکاران از کارگران بخواهند تا در شب فعالیت کنند تا به دلیل روزه گرفتن کارگران اذیت نشوند.
وی افزود: همه افرادی که به شکلی معیشت مردم را تأمین می‌کنند و در بازار فعالیت دارند باید با مردم مدارا کنند و در ماه رمضان قیمت کالاها را مناسب‌تر ارائه دهند و در صورت امکان در این ماه سود کمتری را دریافت کنند.
نماینده ولی فقیه در خوزستان ادامه داد: برخی اصناف هر کالایی را که احساس کردند نیاز مردم است، قیمت آن را افزایش می‌دهند و یا احتکار می‌کنند؛ بنابراین از دستگاه‌های مربوطه درخواست دارم که برخورد لازم را با این اصناف داشته باشند.
وی با اشاره به اقتدار نظام در سیستم دفاعی کشور گفت: در ابتدای انقلاب اسلامی بنیه نظامی کشور ضعیف بود اما در انقلاب اسلامی به گونه‌ای در حوزه نظامی پیشرفت کردیم که دشمنان از سیستم نظامی ایران وحشت دارند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/545726/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سخنگوی کرملین: روابط با ایران بُرد - بُرد است

چینش عملیاتی جدید در جزایر نازعات خلیج فارس

گوشی پرچمدار جدید سامسونگ دقیقا چقدر باریک است؟

قیمت طلا و سکه امروز 23 اردیبهشت 1404/ بازار وارد فاز انتظار شد

ضرورت اقدام فوری برای مهار آتش‌سوزی مزارع و کاهش آلودگی هوا در خوزستان

استقبال دبیرکل سازمان ملل از آزادی اسیر اسرائیلی-آمریکایی

سوت کاظمی در بازی جشن قهرمانی تراکتور؛ بنیادی فرد داور بازی حساس

سید محمدرضا موالی‌زاده به عضویت شورای عالی سیاست‌گذاری چهارمین جشنواره چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی منصوب شد

تلویزیون همشهری اگر مجوز نداشت که راه‌اندازی نمی‌شد

شهدای روحانیت پرشمارترین و بی‌صدا‌ترین شهدا هستند

فرنگی‌کاران برای حضور در اردوی تیم ملی به خط شدند

جزئیات اختصاص تخفیفات عوارض شهرسازی برای ساختمان‌های سبز

جزییات آزادی کودک 5 ساله فهرجی از چنگال آدم‌ربایان

دستاوردهای سه گانه حماس در مذاکرات مستقیم با آمریکا

ادعاهای عجیب در مورد پرسپولیسی شدن بیفوما؛ از تماس تلفنی کارتال تا …

انتصاب سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان + سوابق

سرپرست جدید معاونت اقتصادی استانداری خوزستان منصوب شد

آغاز تولید فصل جدید «حسینیه معلی» ویژه ماه محرم

پیام استاندار خوزستان در گرامیداشت هفته هلال احمر: قدردانی از فداکاری‌های مدافعان بی‌ادعای سلامت

انتقاد از ممنوعیت کشت برنج؛ معیشت کشاورزان در خطر است

بیژن حیدری بازهم قاضی پرسپولیس شد؛ بنیادی فر در اصفهان

فرشته حسینی با یک شمایل عجیب ظاهر شد

طلب بخششِ بهنوش بختیاری برای تتلو با یک عکس خاص!

قورباغه‌های ظریف چگونه از انقراض عامل نابودی تی رکس جان سالم به در بردند؟

شناسایی 27 هزار بیمار مبتلا به فشار خون بالا در دزفول

موج‌سواری در رودخانه دز حرفه‌ای می‌شود

آمار شگفت‌انگیز بازیکن محبوب آلمان در بایرن مونیخ

سقوط شهرراز با احتمال انحلال مثل قشقایی

لیگ قهرمانان آسیا؛ مدعی غیرمنتظره جام

شوک به تیم والیبال فولاد سیرجان

گلدن استیت و بوستون در آستانه حذف

عطایی و استراحت به ستاره‌ محبوب

توضیح سرمربی تیم والیبال فولاد سیرجان در مورد آخرین وضعیت تیم

طلای جهانی آرام گرفت

زمان صدور احکام جدید بازنشستگی

نظر خادمی درباره اوضاع اقتصادی پساتوافق

واکنش قالیباف به ادعاهای میرسلیم؛ حتما مجلس شکایت می‌کند

اظهارات معاون اول رئیس جمهور درباره رفع فیلترینگ و لایحه عفاف و حجاب

زمان دیدار مردمی رییس‌جمهور در کرمانشاه تغییر کرد

نقل قول سخنگوی کمیسیون امنیت ملی از سردار حاجی‌زاده: هیچ تهدید نظامی علیه کشور مبنای واقعی ندارد

توضیح تخت‌روانچی درباره سخن عراقچی پیرامون محدودیت غنی‌سازی

لاریجانی: شاید حماس ضربه خورده باشد اما از بین نرفته است

ادعای بی‌اساس سناتور آمریکایی درباره ایران و ترور ترامپ

تداوم کاهش شمار دکل‌های حفاری آمریکا

تشکیل اجلاسیه مجاهدان در غربت روز یکشنبه 28 در سالن اجلاس سران

چهره ها/ آقای نوید محمدزاده اینجا هم سلفی؟!

خون طلسم کتاب رو بیدار می‌کنه

ترفند تکاملی عجیب؛ برخی گیاهان برای گرده‌افشانی بوی تعفن تولید می‌کنند

شرایط اعطای وام ودیعه مسکن در خوزستان اعلام شد

هوای اهواز در وضعیت «خطرناک»