پیام خوزستان

آخرين مطالب

سید حسن نصرالله: آنچه در مورد ضمیمه توافق عربستان و ایران در مورد لبنان و یمن منتشر شده، صحت ندارد اجتماعی

سید حسن نصرالله: آنچه در مورد ضمیمه توافق عربستان و ایران در مورد لبنان و یمن منتشر شده، صحت ندارد
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - آفتاب‌‌نیوز :
سید حسن نصرالله، دبیر کل حزب‌الله لبنان عصر امروز چهارشنبه در مراسم بزرگداشت "حاج حسین الشامی" یکی از فرماندهان مؤسس حزب الله که هفته گذشته پس از تحمل سال‌ها رنج بیماری درگذشت، در مجتمع امام مجتبی (علیه السلام) سخنرانی کرد.
سید حسن نصر الله در ابتدای سخنان خود گفت: این ضایعه را به خانواده حاج حسین شامی تسلیت می‌گویم و از درگاه خداوند متعال برای خانواده آن مرحوم صبر و شکیبایی مسئلت دارم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
دبیرکل حزب الله افزود: وقتی از مرحوم حاج حسین الشامی صحبت می‌کنم، از نسلی صحبت می‌کنم که این مسیر مقاومت و حزب الله را پایه‌گذاری کردند؛ او یکی از رهبران موسس بود. حاج حسین از کودکی مذهبی بود و فرزند خانواده‌ای بود که در راه خدا کار می‌کرد.
سید حسن نصرالله گفت: حاج حسین الشامی از اولین کسانی بود که به پیروی از رهبری امام خمینی (ره) پیوست و به انقلاب اسلامی ایمان داشت و با برادرانش همکاری کرد و تصمیم به تشکیل حزب الله گرفت.
او در ارتباط با مراودات مالی حزب الله گفت: در سال 2015، اکثر بانک‌های لبنانی به دستور آمریکا از همه افراد مرتبط با حزب‌الله خواستند تا سپرده‌های خود را از بانک‌ها خارج کنند. موسسه قرض الحسنه حزب الله بین لبنانی‌ها تبعیض قائل نمی‌شود، اما برخی از سیاستمداران با گشایش شعب در برخی مناطق مخالف هستند. حزب الله پولی در بانک‌ها ندارد که پس انداز یا سرمایه‌گذاری کند. این تصمیمات آمریکا و رفتار بانک‌های لبنان بود که باعث شد تا مردم لبنان سپرده‌های خود را خارج کنند و به بخش قرض الحسنه انتقال دهند.
دبیرکل حزب الله لبنان درباره اوضاع اقتصادی این کشور نیز گفت: دولت باید برای مقابله با وخامت اوضاع اقتصادی و نرخ ارز تدابیری اتخاذ کند. افزایش نرخ دلار در لبنان منطقی نیست و جلوگیری از عملیات سوداگرانه بر عهده دولت است. فضای خاکستری بین رهبران لبنان بسیار سخت شده است، اما هیچ توجیهی برای عدم دعوت به میز گفتگو در مورد مسائل اقتصادی و معیشتی وجود ندارد. وقتی ما گفتیم که باید به سمت شرق و چین حرکت کنیم، برخی صحبت ما را به سخره گرفتند، اما امروز می‌بینیم که عربستان، امارات و تمام کشور‌های خلیج فارس به سمت شرق گرایش پیدا کرده اند. همگی اتفاق نظر دارند که بهبود اوضاع معیشتی مردم فقط از طریق بهبود اوضاع اقتصادی ممکن است. چین برای کمک به این مسئله آماده است. از گروه‌های سیاسی می‌خواهم که بر سر میز مذاکره اقتصادی حاضر شوند تا وضعیت اقتصادی کشور را نجات دهند.
او افزود: هیچ توجیهی برای ترس از همکاری با چین وجود ندارد و این نیازمند تصمیم گیری و شجاعت سیاستمداران است. برخی اقتصاد‌ها در جهان اکنون در معرض فروپاشی است و بسیاری از کشور‌های بزرگ ممکن است به سرعت به سمت فروپاشی بروند. حزب الله با همه ظرفیت‌ها و نهادهایش در کنار مردم است و این وظیفه ماست. کار‌ها به کندی پیش می‌رود، اما تلاش‌ها در پرونده انتخاب رئیس جمهور برای لبنان ادامه دارد. تصمیم گیری در این خصوص در درجه اول داخلی است و عامل خارجی صرفا کمک کننده است نه اینکه تعیین کننده باشد.
سید حسن نصرالله همچنین گفت: آنچه در مورد ضمیمه توافق عربستان و ایران در مورد لبنان، یمن و ... منتشر می‌شود صحت ندارد. حادثه‌ای که هفته گذشته در مرز با فلسطین اشغالی رخ داد، رژیم اشغالگر را سردرگم کرد؛ سکوت حزب الله در قبال این حادثه بخشی از مدیریت آن در نبرد با «اسرائیل» است. اجازه دهید اسرائیلی‌ها بررسی کنند که چه اتفاقی افتاده و وقتی به نتیجه رسیدند، تصمیم مورد نیاز گرفته خواهد شد. حزب الله تمایل ندارد در مورد هر چیزی اظهار نظر کند.
او با اشاره به بحران داخلی در اراضی اشغالی گفت: امروز اسرائیل گرفتار بحران است و این رژیم هرگز تاکنون تا این حد ناامیدی، سرخوردگی و ضعف را تجربه نکرده است. کابینه کنونی اسرائیل، کابینه مفسدین، افراطی‌ها و دیوانه هاست. احمق‌ها در اسرائیل ماهیت واقعی این رژیم را که دیگران سعی در پنهان کردن آن دارند، برملا می‌کنند. موضوع مرز‌های دریایی ثابت کرد که دشمن از جنگ با لبنان هراس دارد و آنچه ما را بدان تهدید می‌کند عامل نابودی خود آن خواهد بود. هرگونه حمله اسرائیل به لبنان علیه هر منطقه و شخصیت لبنانی یا غیرلبنانی منجر به پاسخ مقاومت خواهد شد. در نتیجه تحولات منطقه و شکست تجاوزات به یمن، امید زیادی به راه حل وجود دارد. آنچه در مورد توافق مبادله اسرا در یمن شنیدیم دل هر انسان شریفی را شاد می‌کند.
دبیر کل حزب الله لبنان در پایان گفت: در بیستمین سالگرد اشغال عراق تاکید می‌کنیم که مقاومت واقعی و صادقانه عراق، آمریکایی‌ها را که برای بقای صد ساله به عراق آمده بودند، مجبور به ترک این کشور کرد. اگر تلاش‌های مستمر مقاومت برای فرسایش نیرو‌های آمریکایی و پایداری ایران نبود، خروج این نیرو‌ها از عراق رخ نمی‌داد.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/537950/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چین قاتل اف 35 آمریکایی را به آسمان فرستاد

حواشی بازی استقلال 0-0 چادرملو

حواشی بازی نفت آبادان و پیکان

انتقال رایگان بیفوما به پرسپولیس در دسترس!

بمب نقل و انتقالات پرسپولیس ترکید؛ بیفوما باز هم شاگرد کارتال شد!

پنالتی دادن به روش پت و مت!

کارشناسی داوری بازی استقلال و چادرملو

حواشی بازی فولاد و استقلال خوزستان

صحبت های تارتار درباره عملکرد کارتال و نقل و انتقالات پرسپولیس

صحبت های غلامحسین پیروانی درباره صعود فجر به لیگ برتر

پرسپولیس بیفوما با تماس کارتال نهایی شد

پیمان جبلی: رادیو همیشه پیشرو بوده است؛ تجلیل از خبرنگار غزه

روز قهرمانی تراکتور از بهترین روزهای زندگیم بود؛ کمالوند: صنعت نفت به لیگ برتر صعود می‌کند

حواشی بازی گل گهر و شمس آذر

اشک‌های پیمان یوسفی بعد از کادو جالب برنامه 1001

ویدیو باشگاه استقلال برای پیوستن سیدورف

وضعیت استقلال با جباری از دیدگاه تارتار سرمربی گل گهر

کارشناسی داوری بازی فولاد و استقلال خوزستان

خلاصه بازی آتالانتا 2 - رم 1

کادوی جالب جناب خان برای پیمان یوسفی و شوخی با کلمات قصار او در گزارش‌ها

ویدیویی جالب از پیمان یوسفی بعد از دیدار با ولز در جام جهانی

آخرین اخبار از نقل و انتقالات استقلال و پرسپولیس

اظهارات خصمانه وزیرخارجه آمریکا علیه ایران

خواستار سوریه‌ای متحد و یکپارچه هستیم

فراز کمالوند: پیکان را با قدرت شکست دادیم

شهرداری آستارا 0 – 3 آریو اسلامشهر: جدال حساس در هفته پایانی با صنعت نفت

نیروی زمینی 2 – 0 نفت مسجدسلیمان: خداحافظی بختیاری ها با لیگ یک

رهایی نفس‌گیر کودک 5 ساله فهرجی از دست آدم‌ربایان

چه تیمی همراه فجرسپاسی به لیگ برتر صعود می کند؟ یک سهمیه و چهار مدعی/ معمای صعود در اسلامشهر حل می شود نه تهران!

دیدار نماینده اهواز، مدیران صباانرژی و گروه ملی فولاد با مدیرعامل فولاد اکسین

دیدار معاون سرمایه انسانی شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین با معاون منابع انسانی و امور اجتماعی شرکت فولاد خوزستان

حواشی جنجالی و باورنکردنی بازی خیبر و پرسپولیس

کارشناسی داوری بازی تراکتور و نساجی

سعید اخباری سرمربی چادرملو: هفت هشت بازیکن استقلال آرزوی هر سرمربی هستند

گل قیچی برگردون تماشایی و محشر سانتیاگو مونتیل در لیگ برتر آرژانتین

شوخی جناب‌ خان با تیپ و استایل پیمان یوسفی؛ سلطان کت ایران هستی!

مهدی تارتار سرمربی گل گهر: اگر نکونام می ماند وضعیت استقلال از این بهتر بود

شعرخوانی جالب جناب‌خان برای پیمان یوسفی

نعیم قاسم: امام خامنه‌‌ای مایه افتخار و مباهات ماست

در دیدار عراقچی با وزیر امور خارجه امارات عربی متحده چه گذشت؟

برگزاری نشست مدیران کل وزارت خارجه‌های ایران و ترکیه

اختصاصی/ آبادان غرق در شادی

از آقا یحیی خیلی یاد گرفته‌ام؛ عسگری: از سپاهان و چند تیم دیگر پیشنهاد دارم

لیگ یک: هلهله در آبادان، نفت یک قدم تا صعود

سقوط تلخ شهر اولین‌ها به لیگ دو!

فراز، برنده جنگ استقلالی‌ها در آبادان/ گلزنی بازیکن اسبق استقلال برای کمک به صعود تیم پرطرفدار

نعیم قاسم: سوریه باید متحد باشد؛ تصرف فلسطین برای نتانیاهو غیرممکن است

فجر قهرمان شد؛ تکلیف صعود را هفته پایانی مشخص می‌کند/ شهرراز و نفت مسجدسلیمان سقوط کردند+ نتایج و جدول لیگ آزادگان

صنعت نفت با شکست پیکان نزدیک ترین تیم به لیگ برتر شد

نتایج 9 دیدار هفته 33 لیگ آزادگان