کاهش کلسترول بد با ترکیبات گیاهی نانویی
علمي
بزرگنمايي:
پیام خوزستان- دکتر راحله امیری، دانشیار واحد تهران مرکز و مجری طرح محصول تولیدی این شرکت را "استرول" گیاهی دانست و گفت: استرول یک چربی
گیاهی است که ماده مؤثره آن از مواد گیاهی مانند دانههای گیاهی چون دانه
کتان، کنجد، آفتابگردان و سویا به دست آمده است.
وی ادامه داد: در تولید این محصول، ماده مؤثره به دست آمده را طی یک
فرآیند شیمیایی بدون حضور هیچ نوع ترکیبات شیمیایی و تنها با استفاده از
مواد طبیعی، تبدیل به مقیاس نانو کردیم.
امیری خاطر نشان کرد: زمانی که این مواد تبدیل به نانو میشود، قدرت
جذب و ضریب نفوذ آن افزایش مییابد، ضمن آنکه طعم مطلوبتری را ایجاد
میکند.
مجری طرح ادامه داد: این محصول نانویی در فاز چربی، تبدیل به امولسیون
میشود و این امولسیون مورد استفاده قرار میگیرد. به عنوان مثال میتوان
از استرول به دست آمده در کرمهای پوست و یا در لبنیات مانند شیر و ماست
استفاده کرد.
دانشیار دانشگاه آزاد با بیان اینکه محصول نهایی تولید شده به عنوان
مکمل دارویی نیز میتواند مورد استفاده قرار گیرد، اظهار کرد: این محصول
میتواند جایگزین کلسترول شود و مصرف آن موجب کاهش میزان کلسترول بد در بدن
میشود.
وی به مزایای این ماده اشاره کرد و گفت: این ماده علاوه بر آنکه
کاهنده کلسترول خون میشود، از بروز سرطانهای پستان و پروستات جلوگیری
میکند و همچنین به عنوان جوانساز پوست به شمار میرود.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/381326/