پیام خوزستان

آخرين مطالب

سفیر ژاپن در ایران: احیاء برجام خواست کشورماست سیاسی

سفیر ژاپن در ایران: احیاء برجام خواست کشورماست
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - اهواز- سفیر ژاپن در جمهوری اسلامی ایران با اشاره به تحریم های دولت ترامپ علیه ایران گفت: تحریم ها مانع اجرای پروژه های جدید بین ایران و ژاپن شد و به همین دلیل امیدواریم که برجام احیاء شود.

به گزارش ایرنا آیکاوا کازو توشی دوشنبه در نشست با شهردار اهواز اظهارداشت: توسعه روابط با سازمان‌های محلی در فعالیت های دیپلماسی اهمیت زیادی دارد و به همین دلیل سفر به استان خوزستان و آشنایی بیشتر با این سرزمین در دستور کار قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه طی سال‌های گذشته نیز به استان خوزستان سفر داشته است گفت: کلانشهر اهواز نسبت به سال های قبل از پیشرفت های قابل توجهی برخوردار شده است.
آیکاوا با اشاره به همکاری های مشترک ایران و ژاپن در زمینه های اقتصادی گفت: پتروشیمی بندر امام از نمونه های بارز این همکاری ها محسوب می شود که بعد از جنگ تحمیلی عراق به ایران، این مجموعه پتروشیمی به توسعه قابل توجهی دست پیدا کرده است.
وی ادامه داد: استان خوزستان از زمینه های بسیار خوب و مستعدی برای انجام فعالیت های سرمایه گذاری در بخش انرژی و کشاورزی برخوردار است که همواره مورد توجه ما قرار دارد.
سفیر ژاپن در ایران به همکاری مشترک این کشور و جمهوری اسلامی در زمینه مدیریت کرونا اشاره کرد و گفت: این همکاری ها بسیار سازنده و تاثیرگذار بوده و به همین دلیل تا کنون بیش از سه میلیون دُز واکسن از ژاپن به ایران اهدا شده است.
آیکاوا همچنین به وقوع زلزله های متعدد در ایران و ژاپن اشاره کرد و گفت: در زمینه مقاوم سازی و به کارگیری روش های نوین برای پیشگیری از حوادث ناشی از این پدیده، همکاری های مشترکی بین 2 کشور انجام شده که استان خوزستان نیز می تواند از آن بهره مند گردد.
وی در ادامه به همکاری های مشترک دیگر بین ایران و ژاپن در قالب سازمان "جایکا" اشاره کرد و گفت: برخی از پروژه های این سازمان نیز با محوریت منابع طبیعی، محیط زیست و توانمندسازی کسب و کارها در خوزستان و دیگر استانهای ایران فعال هستند.
جایکا یک سازمان دولتی مستقل بین‌المللی در ژاپن است که در زمینه توسعه به دولت ژاپن و همچنین کشورهای در حال توسعه کمک می‌کند.
سفیر ژاپن در ایران اضافه کرد: به منظور دستیابی به برنامه های ریزی های صورت گرفته برای همکاری های مشترک، دیپلمات های متخصص در زمینه های انرژی، شهرسازی و ... در این سفارت مشغول کار هستند.
ایران برای ژاپن از اهمیت بالایی برخوردار است
وی همچنین از ایران به عنوان کشوری با اهمیت بسیار بالا برای ژاپن یاد کرد و گفت: تلاش می شود تا از طریق دیدارها و سفرهایی که صورت می گیرد، ظرفیت های مختلف این کشور شناسایی و به مردم ژاپن معرفی شود.
سفیر ژاپن در خصوص فعالیت های سرمایه گذاری و تجاری این کشور با ایران بیان داشت: تا پیش از اعمال تحریم ها حجم خرید نفت ایران توسط ژاپن، تقریبا یک میلیارد دلار بود.
وی با تاکید بر اینکه از دل و جان امیدواریم که برجام احیا شود گفت: توافق برجام به توسعه مبادلات تجاری با ایران و افزایش سرمایه گذاری ژاپن در ایران منجرخواهد شد.
آیکاوا با بیان اینکه تحریم های دولت ترامپ مانع سرمایه گذاری های جدید ژاپن در ایران شد گفت: با این وجود، پروژه های سرمایه گذاری پیش از اعمال تحریم ها، به فعالیت خود در ایران ادامه پیدا کرد.
قدردانی ژاپن از ایران به خاطر اجازه پناهندگی سه میلیون تبعه افغان
سفیر ژاپن در بخش دیگری از این نشست اقدام ایران برای اعطای پناهندگی به سه میلیون تبعه افغان را قابل تقدیر عنوان کرد و گفت: بررسی های صورت گرفته نشان می دهد که تعداد قابل توجهی از این پناهندگان در استان خوزستان زندگی می کنند.
وی یادآورشد: به همین منظور، کشور ژاپن مبلع پنج میلیون و 300 هزار دلار برای بهبود زندگی اتباع افغانی در ایران کمک مالی اهدا خواهد کرد.
وی بیان داشت: ایران و ژاپن برای بهبود شرایط زندگی اتباع افغانی همکاری های مشترکی را در دستور کار دارند.
امکان استفاده مدیریت شهری اهواز از مطالعات و برنامه ریزی های کشور ژاپن
سفیر ژاپن در تهران همچنین با اشاره به اینکه مشکلات خدمات شهری در اهواز می تواند با مطالعات و طرح های حوزه شهرسازی کشور ژاپن کاهش یابد گفت: این برنامه ریزی ها در اختیار مدیریت شهری کلانشهر اهواز قرار خواهد گرفت.
وی افزود: در حوزه مطالعات شهرسازی، کشور ژاپن با دیگر استان های ایران همکاری هایی داشته که الگوی موفقی برای فعالیت در اهواز محسوب می شوند.
برچسب‌ها
برجام ژاپن خوزستان اهواز

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/355251/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مهار حریق در منطقه هارکیزه شهرستان لالی

رهاسازی آب سد سیمره برای تأمین حقابه پایین‌دست کرخه و مهار آتش‌سوزی هورالعظیم

دورکاری ادارات در برخی شهرستان‌های خوزستان

مجوز محیط‌زیستی فاز دوم پتروشیمی ماهشهر پس از ماه‌ها پیگیری صادر شد

حل بحران هورالعظیم نیازمند همکاری منطقه‌ای است

گزیده‌های نفتی هفته

افتتاح تصفیه‌خانه پساب فولاد شادگان گامی مهم در حفظ محیط زیست است

سرمایه‌گذاری شرکت‌های خوزستانی در خارج از استان خلاف عدالت است

کارشناسان دادگستری نقش کلیدی در کاهش آسیب‌های اجتماعی دارند

تصفیه‌خانه پساب صنعتی فولاد شادگان به بهره‌برداری رسید

14 شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی آلودگی هوا

چشم‌ انتظاری برای یاسمین در سی‌ امین یادواره شهدای دودانگه ساری

دشمن تلاش می کند دستاوردهای ایران در جنگ تحمیلی 12 روزه را کوچک جلوه دهند

لزوم ساماندهی فرآیند توقیف و ترخیص وسایل نقلیه توقیفی و رسوبی در خوزستان

اجرای طرح‌های آبخیزداری در یک میلیون هکتار از اراضی کوهستانی و تپه ماهوری+فیلم

25 هزار هکتار از تالاب هورالعظیم در حصار دود و آتش

شناسایی پیکر شهید موسی اکبری پس از 41 سال

افزایش 30 درصدی ظرفیت قطار‌های اربعین حسینی

شناسایی بیش از 26 هزار بیمار دارای پرفشاری خون در دزفول

اجرای جشنواره فرهنگی زیست محیطی 100 روز با رود دز

مردانی که نفت ایران را می‌سازند

کار زیر آفتاب 50 درجه؛ مردانی که ایران را از دل زمین زنده نگه می‌دارند

رقابت 47 هزار و 251 داوطلب در آزمون سراسری 1404+فیلم

راه اندازی بازارچه‌های صنایع‌دستی در مبادی مرزی کشور

وکیل و کارشناس، دو بال قاضی در اجرای عدالت هستند

آغاز عملیات اجرایی مرحله دوم طرح آبرسانی مناطق جاده دزفول به شوشتر

رفع افت ولتاژ برق در اندیمشک با نصب و راه اندازی 9 ترانس

پیش بینی کاهش دما و وقوع گرد و خاک محلی در خوزستان

تداوم روند افزایشی قیمت نفت

دستگیری عامل بمب گذاری در شادگان

امضای تفاهم‌نامه جاده میانبر مسجدسلیمان با اعتبار 5 همت

کارگران شرکت تخته فشرده پاک چوب خوزستان مجدد مشغول به کار شدند

افتتاح تصفیه‌خانه پساب صنعتی و بهداشتی شرکت صنعت فولاد شادگان

راز تسلط چین بر بازار مواد معدنی حیاتی چیست؟

تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی در استان

پیام استاندار خوزستان در گرامیداشت هفته بهزیستی

پیام استاندار خوزستان به مناسبت آغاز سال نو صابئین مندایی

🎬تلاش‌ها و پیگیری‌های مستمر استاندار خوزستان جهت کاهش خاموشی‌ها در استان

ثبت دمای 50 درجه سانتی گراد و بالاتر در ١٠ نقطه خوزستان

پیکر پاک پدر شهید خادمی با حضور مدیر کل بنیاد مازندران در کیاسر ساری تشییع شد

تداوم آبرسانی اروندان به 3 شهرستان در جنوب کشور

تداوم آبرسانی اروندان به سه شهرستان در جنوب کشور

نشست رئیس اپراتور تلفن همراه کیش و مدیر مخابرات استان هرمزگان

ادعای توزیع بنزین بی‌کیفیت در قزوین رد شد

علت انتشار دود از پتروشیمی تبریز چه بود؟

تکذیب شایعه اختلاط بنزین با آب در یکی از جایگاه‌های سوخت

بیش از 220 درخواست در میز خدمت بنیاد شهید و امور ایثارگران اردبیل بررسی شد

جلسه شورای اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با حضور مسئولان ستاد مرکز برگزار شد

دیدار رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها و مسئولان بنیاد شهید با خانواده «شهیدان ساداتی و هاشمی تبار»

ضرورت تسریع در تکمیل طرح تعریض محور دارخوین - شادگان