پیام خوزستان

آخرين مطالب

سفیر ژاپن در ایران: احیاء برجام خواست کشورماست سیاسی

سفیر ژاپن در ایران: احیاء برجام خواست کشورماست
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - اهواز- سفیر ژاپن در جمهوری اسلامی ایران با اشاره به تحریم های دولت ترامپ علیه ایران گفت: تحریم ها مانع اجرای پروژه های جدید بین ایران و ژاپن شد و به همین دلیل امیدواریم که برجام احیاء شود.

به گزارش ایرنا آیکاوا کازو توشی دوشنبه در نشست با شهردار اهواز اظهارداشت: توسعه روابط با سازمان‌های محلی در فعالیت های دیپلماسی اهمیت زیادی دارد و به همین دلیل سفر به استان خوزستان و آشنایی بیشتر با این سرزمین در دستور کار قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه طی سال‌های گذشته نیز به استان خوزستان سفر داشته است گفت: کلانشهر اهواز نسبت به سال های قبل از پیشرفت های قابل توجهی برخوردار شده است.
آیکاوا با اشاره به همکاری های مشترک ایران و ژاپن در زمینه های اقتصادی گفت: پتروشیمی بندر امام از نمونه های بارز این همکاری ها محسوب می شود که بعد از جنگ تحمیلی عراق به ایران، این مجموعه پتروشیمی به توسعه قابل توجهی دست پیدا کرده است.
وی ادامه داد: استان خوزستان از زمینه های بسیار خوب و مستعدی برای انجام فعالیت های سرمایه گذاری در بخش انرژی و کشاورزی برخوردار است که همواره مورد توجه ما قرار دارد.
سفیر ژاپن در ایران به همکاری مشترک این کشور و جمهوری اسلامی در زمینه مدیریت کرونا اشاره کرد و گفت: این همکاری ها بسیار سازنده و تاثیرگذار بوده و به همین دلیل تا کنون بیش از سه میلیون دُز واکسن از ژاپن به ایران اهدا شده است.
آیکاوا همچنین به وقوع زلزله های متعدد در ایران و ژاپن اشاره کرد و گفت: در زمینه مقاوم سازی و به کارگیری روش های نوین برای پیشگیری از حوادث ناشی از این پدیده، همکاری های مشترکی بین 2 کشور انجام شده که استان خوزستان نیز می تواند از آن بهره مند گردد.
وی در ادامه به همکاری های مشترک دیگر بین ایران و ژاپن در قالب سازمان "جایکا" اشاره کرد و گفت: برخی از پروژه های این سازمان نیز با محوریت منابع طبیعی، محیط زیست و توانمندسازی کسب و کارها در خوزستان و دیگر استانهای ایران فعال هستند.
جایکا یک سازمان دولتی مستقل بین‌المللی در ژاپن است که در زمینه توسعه به دولت ژاپن و همچنین کشورهای در حال توسعه کمک می‌کند.
سفیر ژاپن در ایران اضافه کرد: به منظور دستیابی به برنامه های ریزی های صورت گرفته برای همکاری های مشترک، دیپلمات های متخصص در زمینه های انرژی، شهرسازی و ... در این سفارت مشغول کار هستند.
ایران برای ژاپن از اهمیت بالایی برخوردار است
وی همچنین از ایران به عنوان کشوری با اهمیت بسیار بالا برای ژاپن یاد کرد و گفت: تلاش می شود تا از طریق دیدارها و سفرهایی که صورت می گیرد، ظرفیت های مختلف این کشور شناسایی و به مردم ژاپن معرفی شود.
سفیر ژاپن در خصوص فعالیت های سرمایه گذاری و تجاری این کشور با ایران بیان داشت: تا پیش از اعمال تحریم ها حجم خرید نفت ایران توسط ژاپن، تقریبا یک میلیارد دلار بود.
وی با تاکید بر اینکه از دل و جان امیدواریم که برجام احیا شود گفت: توافق برجام به توسعه مبادلات تجاری با ایران و افزایش سرمایه گذاری ژاپن در ایران منجرخواهد شد.
آیکاوا با بیان اینکه تحریم های دولت ترامپ مانع سرمایه گذاری های جدید ژاپن در ایران شد گفت: با این وجود، پروژه های سرمایه گذاری پیش از اعمال تحریم ها، به فعالیت خود در ایران ادامه پیدا کرد.
قدردانی ژاپن از ایران به خاطر اجازه پناهندگی سه میلیون تبعه افغان
سفیر ژاپن در بخش دیگری از این نشست اقدام ایران برای اعطای پناهندگی به سه میلیون تبعه افغان را قابل تقدیر عنوان کرد و گفت: بررسی های صورت گرفته نشان می دهد که تعداد قابل توجهی از این پناهندگان در استان خوزستان زندگی می کنند.
وی یادآورشد: به همین منظور، کشور ژاپن مبلع پنج میلیون و 300 هزار دلار برای بهبود زندگی اتباع افغانی در ایران کمک مالی اهدا خواهد کرد.
وی بیان داشت: ایران و ژاپن برای بهبود شرایط زندگی اتباع افغانی همکاری های مشترکی را در دستور کار دارند.
امکان استفاده مدیریت شهری اهواز از مطالعات و برنامه ریزی های کشور ژاپن
سفیر ژاپن در تهران همچنین با اشاره به اینکه مشکلات خدمات شهری در اهواز می تواند با مطالعات و طرح های حوزه شهرسازی کشور ژاپن کاهش یابد گفت: این برنامه ریزی ها در اختیار مدیریت شهری کلانشهر اهواز قرار خواهد گرفت.
وی افزود: در حوزه مطالعات شهرسازی، کشور ژاپن با دیگر استان های ایران همکاری هایی داشته که الگوی موفقی برای فعالیت در اهواز محسوب می شوند.
برچسب‌ها
برجام ژاپن خوزستان اهواز

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/355251/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

الهلال تیمی است در حد رئال مادرید و یوونتوس!

اولین گفت‌و‌گوی محمدمهدی لطفی با هواداران سپاهان بعد از حضور در نقش جهان

تیم ملی ایران رقبایش را در رقابت‌های کافا 2025 شناخت

دروازه‌بان افسانه‌ای نیجریه درگذشت!

برادر دیوگو ژوتا، وینگر دریبل‌زن و تحصیل‌کرده

ویدیوی باشگاه ذوب آهن به بهانه حضور قاسم حدادی‌فر به عنوان سرمربی این تیم در فصل جدید

شروع تمرینات پیش فصل بازیکنان سپاهان

رونمایی باشگاه بارسلونا از کیت اول بازیکنان در فصل آینده

تمرینات پیش فصل بازیکنان آلومینیوم اراک

وقتی مسی و سوارز بازی پدل را جدی می‌گیرند!

سرمربی پرسپولیس زاده جنوب تهران، ساکن شمال آلمان

اورتون کنار لیورپول ایستاد؛ تسلیت به رقیب تاریخی

ساپینتو چمدانش را بست

احساسی‌ترین پیام‌های تسلیت برای دیوگو ژوتا

بعضی شیرینی ها تو زندگی فقط کام اول شیرین

از نقل و انتقالات پرسپولیس چه خبر؟

فصل بدون استراحت برای ستاره جدید استقلال

اردوی مشترک بچه گلرها در غیاب ستاره اصلی

ستاره دورتموند در آمریکا بازیکن چلسی می‌شود!

ماجرای پیوستن آرش رضاوند به سپاهان چیست؟

پیراهن 20 لیورپول به نام ژوتا جاودانه شد

سفر معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد جهت پیگیری مشکلات ایثارگران به استان زنجان

نقش کلیدی اقدام‌های وزارت نفت در تأمین پایدار بنزین

معاون امنیتی وزیر کشور: اتباع غیرمجاز با احترام و به مرور به کشورشان بازگردند

سردار جلالی: در جنگ نابرابر 12 روزه‌ تحمیلی خدمات اصلی کشور کاملا پایدار بود

ما از یک سال قبل احتمال حمله به زیرساخت‌های هسته‌ای خود را کاملاً بررسی و طراحی کردیم

سردار جلالی: رزمایش پدافند پرتوی را در سه مرکز هسته‌ای انجام دادیم

سردار جلالی: پیام رسان واتساپ در مکان یابی و ترور بعضی از فرماندهان حماس نقش داشته است؛ مکان یابی شهید هنیه به همین روش انجام شد

ماکرون: به‌زودی با رئیس جمهور ایران تماس خواهم گرفت

تخت روانچی: به غنی‌سازی اورانیوم ادامه خواهیم داد

اسکای نیوز به نقل از بقایی: تماس‌هایی به طور غیرمستقیم وجود دارد

چه تعداد حمله سایبری در طول 12 روز جنگ داشتیم؟

تغییر چهره اکبر عبدی در یک سریال جدید تلویزیونی

چه ربطے به املا و انشا داشت؟!

«پیرپسر»؛ فیلم ماندگار سینما

امین زندگانی: جانم را قطعا برای ایران می‌دهم

بخشی از مصاحبه برد پیت درباره فیلم «باشگاه مشت زنی»

وقتی ویدیوها را با سرعت بالاتر از حالت عادی تماشا می‌کنید، چه اتفاقی برای مغز می‌افتد؟

پروازهای فرودگاه این المللی کیش از فردا برقرار می‌شود

هشدار نارنجی وقوع گرد و خاک عراقی در خوزستان

اثر جدید حمید سحری برای درگذشت دیگو ژوتا و برادرش

تغییر شکل پازل بازار کار ایران

اندیشکده کوئینسی: اول به دنبال تغییر رژیم بودند و حالا به دنبال تجزیه ایران

کرملین: پوتین و ترامپ گفت‌وگوی مفصلی درباره ایران داشتند

مسئول صهیونیست: بازسازی ویرانی‌های ناشی از حملات ایران سال‌ها طول می‌کشد

بقایی: آمریکایی‌ها باید نشان دهند که به دیپلماسی وفادارند

روایت رهبر انقلاب از ماجرای شهادت حضرت علی اکبر(علیه‌السلام)

وقتی واقعیت میزنه تو گوش سینما

خاطره بازیگر نقش حرمله از دیدن سکانس حضرت علی اصغر علیه‌السلام با مادرش

صحنه ای از قسمت اول سریال « شکارگاه»