پنجشنبه ۲۷ شهريور ۱۴۰۴

گفتگو

نخستین محموله دام زنده از خرمشهر به کویت صادر شد

نخستین محموله دام زنده از خرمشهر به کویت صادر شد
پیام خوزستان-مدیر کل بندر و دریانوردی خرمشهر گفت: نخستین محموله دام زنده به تعداد ۲ هزار و ۷۰۰ راس گوسفند غیرمولد از مسیر دریایی بندرخرمشهر به کویت صادر شد.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان- نوراله اسعدی شنبه در گفت‌وگویی اظهار داشت:محموله صادراتی دام زنده سبک از بندرخرمشهر توسط 2 فروند شناور لندینگراف آرا باختر1 با یک‌هزار و 300راس دام زنده و شناور شهاب 110 با یک هزار و 400 راس دام زنده به کشور کویت بارگیری و صادر شده است.
وی گفت: صادرات دام زنده از بندرخرمشهر به صورت حمل یکسره توسط 31 دستگاه کامیون به طورمستقیم و با تجهیزات مخصوص بارگیری دام پس از انجام تشریفات گمرکی و  قرنطینه بهداشتی به شناور صورت گرفت. 
مدیر کل بندر و دریانوردی خرمشهر بیان کرد:صادرات محموله‌های دام زنده با هماهنگی و همکاری نهادها و ارگان‌های ذیربط و با مجوز قانونی وزارت جهاد کشاورزی انجام شده است. 
اسعدی در ادامه افزود:هزینه‌ صادرات دام زنده از مسیر دریایی بندرخرمشهر در مقایسه با سایر بنادر به دلیل نزدیکی این بندر به کشورهای حاشیه خلیج  فارس کمتر بوده و برای صاحبان کالا به صرفه‌تر است. 
بندرخرمشهر با برخورداری از20 پست اسکله،230 هکتار وسعت و با استفاده از پتانسیل منطقه تجاری صنعتی آزاد اروند و بهره مندی از مزایا و معافیت های منحصر به فرد در منطقه، آمادگی لازم برای ارائه تسهیلات به سرمایه گذاران و خطوط مختلف کشتیرانی را دارا است


newsRelated
نظرات شما