پیام خوزستان

آخرين مطالب

معاون رئیس جمهور در جمع نخبگان و دانشجویان دختر دانشگاه‌های لرستان

استان لرستان به عنوان پایلوت کسب و کار پایدار خانواده‌محور، انتخاب شده است معاونت امور زنان و خانواده

استان لرستان به عنوان پایلوت کسب و کار پایدار خانواده‌محور، انتخاب شده است
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - خانم دکتر خزعلی، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در جمع نخبگان و دانشجویان دختر دانشگاه‌های استان لرستان گفت: استان لرستان به عنوان پایلوت کسب و کار پایدار خانواده‌محور، انتخاب شده است.

خانم دکتر خزعلی، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در جمع نخبگان و دانشجویان دختر دانشگاه‌های استان لرستان گفت: استان لرستان به عنوان پایلوت کسب و کار پایدار خانواده‌محور، انتخاب شده است. خانم دکتر خزعلی، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و ناهید پرویزپور، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری لرستان، هم‌زمان با سفر آیت‌الله دکتر رئیسی، رئیس‌جمهور به استان لرستان در جمع نخبگان و دانشجویان دختر دانشگاه‌‌های استان لرستان حضور یافتند و معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده به پرسش‌های نخبگان و دانشجویان دختر دانشگاه‌های استان، پاسخ داد.
در این آیین که عصر روز جمعه، 19 آذرماه در سالن اجتماعات دانشگاهیان فرهنگیان خرم‌آباد برگزار شد، خانم دکتر خزعلی، توضیح داد: دولت برای اشتغال زنان از جمله دانشجویان دختر در بخش‌های مختلف همچون توانمندسازی و آسیب‌زدایی، برنامه‌های مدونی تهیه کرده است که اجرا خواهند شد تا مشکلات جامعه زنان کشور، کمتر شود.
وی افزود: همچنین برای اشتغال و کارآفرینی زنان به‌ویژه زنان سرپرست خانوار، برنامه‌‌ریزی‌هایی صورت گرفته است که عملیاتی خواهند شد.
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده خطاب به نخبگان و دانشجویان دختر دانشگاه‌های استان لرستان، تصریح کرد: نخبگان و دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی بایستی بیشتر از گذشته در طرح‌های مربوط به کاهش مشکلات زنان، مشارکت داشته باشند.
خانم دکتر خزعلی توضیح داد که در زمینه مشکلات دانشجویان از جمله کمبود فضاهای آموزشی یا بحث عدالت آموزشی نیز در حوزه اختیارات خویش، پیگیری‌های لازم را انجام خواهد داد.
وی تصریح کرد: نگاه رئیس‌جمهور نیز نگاه مبتنی بر تقویت شاخص‌های عدالت در همه حوزه‌ها از جمله دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور است.
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده توضیح داد: دولت از انتقادات سازنده استقبال می‌کند و البته کارهای خوبی هم که انجام می‌شود باید به اطلاع مردم برسند.
خانم دکتر خزعلی تشریح کرد: همه کوشش خود را به کار خواهد بست تا عدالت در مورد حقوق زنان، در جامعه ارتقاء یابد.
همچنین، وی تأکید کرد که در برخی مشکلات و معضلات جامعه‌ی زنان، نیاز است اقدامات فرهنگی، بیشتر از گذشته، تقویت شوند.
گفتنی است نمایندگان نخبگان و دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان لرستان، دیدگاه‌ها، نقطه‌نظرات و پرسش‌های خود را با رویکرد مطالبه‌گری در حوزه‌ی حقوق زنان با معاون رئیس‌جمهور در میان گذاشتند و دکتر خزعلی نیز به پرسش‌ها، پاسخ داد.
یادآوری می‌شود آیت‌الله دکتر رئیسی، رئیس‌جمهور و هیئت همراه، روز جمعه، 19 آذرماه وارد استان لرستان شدند و مورد استقبال مسئولان و مردم استان قرار گرفتند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/347739/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گل اول دورتموند، نوش‌دارو پس از مرگ سهراب!

پیام عاشورایی امیر قلعه‌نویی در شب دهم محرم

گل سوم رئال مادرید، سوپرگل امباپه به دورتموند

پنالتی گیراسی، گل دوم دورتموند به رئال مادرید از روی پنالتی

اخراج هویسن و پنالتی برای دورتموند

رئال 3-2 دورتموند؛ برد دراماتیک به لطف امباپه

النصر به لیگ قهرمانان آسیا رسید

واکنش صفحه پزشکیان در فضای مجازی به حضور رهبرانقلاب در مراسم شب عاشورا

فیلم لحظه‌ای که رهبر انقلاب به حاج محمود کریمی گفتند: ای ایران بخوان...

گل اول گارسیا ستاره نوظهور مادرید به دورتموند

گل دوم رئال مادرید به دورتموند توسط فران گارسیا

نویر، دوناروما را متهم کرد؛ تقصیر او بود!‏

انریکه: چقدر سخت بود، به تیمم افتخار می‌کنم

دمبله به یاد ژوتا؛ پلی‌استیشن‌باز قهار، یادت گرامی

پیام تسلیت مهدی طارمی برای عاشورای حسینی

روایت ویژه از حضور امشب رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا

بازتاب حضور رهبر انقلاب در مراسم عزاداری حسینی در تلویزیون الجزیره

توصیف لحظات ورود رهبر انقلاب به حسینیه امام خمینی از زبان فضائلی

خوزستان، سوگوار شهید دشت کربلا در شب عاشورا

وداع تلخ توماس مولر؛ پایان یک میراث 17 ساله ‏

کمپانی: موسیالا خیلی حیف شد، ما بد شانسیم!‏

اشک‌های دوناروما پس از مصدومیت وحشتناک موسیالا

هلند 3-0 ولزآ؛ شروع درخشان زنان نارنجی‌‌پوش در یورو

عزاداری شب عاشورا در حسینیه امام خمینی با حضور رهبر انقلاب برگزار شد

لحظه ورود رهبر انقلاب به حسینیه امام خمینی(ره) در مراسم عزاداری شب عاشورا

احمد ایراندوست در مراسم عزاداری

من اگه عشق پول بودم جواب سلامتم نمیدادم!

بررسی میزان مخاطبان سریال «مختارنامه» در پلتفرم تلوبیون

وحشت باستانی‌تر؛ هیولاهایی که پیش از دایناسورها بر زمین حکمرانی می‌کردند

فردا، تشییع شهید مدافع امنیت فرهاد خادمی در باغملک

تحلیل چینی درباره احتمال فروش جنگنده J-10 به تهران: مشکل ایران را حل نمی کند

روایت رهبر انقلاب از ماجرای گفت‌وگوی امام حسین(علیه‌السلام) و حضرت زینب(سلام‌الله‌علیه) در شب عاشورا

یه خورده زیادی خوشگل شدی!

نذری دادن داریوش فرضیایی

شماها دلتون خوشه شوهر کردین؟

بزرگترین چهره‌های فوتبالی تماشاگر بایرن - پاریس

مهلت ثبت نام ایران‌خودرو در طرح مادران

رقابت پنهان چین و هند برای امنیت غذایی آینده

شرکت رییس‌جمهور در مراسم تاسوعای حسینی(ع) و سینه‌زنی دستجات تبریز

مجری مشهور آمریکایی: مصاحبه با رئیس جمهوری ایران به زودی منتشر می‌شود

گودال عظیم در زندان اوین؛ آثار حمله رژیم صهیونیستی

رایزنی‌های فشرده مصر برای تثبیت آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی

گزارش رسانه اسرائیلی از بند مخصوص زندانیان متهم به جاسوسی برای ایران

قدردانی محسن رضایی از مواضع کشورها در محکومیت تجاوز آمریکایی- صهیونیستی

وزارت امور خارجه ایران سالروز استقلال ونزوئلا را تبریک گفت

نامه ایران به شورای امنیت و صلیب سرخ در مورد ربایش احمد متوسلیان و همراهانش توسط رژیم صهیونیستی

گزارش اسکای‌نیوز از تهران: مردم ایران از عاشورا الهام می‌گیرند و از ترامپ نمی‌هراسند

به مناسبت درگذشت سیروس گرجستانی

طاها این اصلا منو نگاه نمیکنه!

شمارت رو از در توالت پاک کردم!