پیام خوزستان

آخرين مطالب

توجه به اشتغال و آموزش زنان مهمترین اصل در ندامتگاه است معاونت امور زنان و خانواده

توجه به اشتغال و آموزش زنان مهمترین اصل در ندامتگاه است
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - معاون رئیس جمهور در بازدید از ندامتگاه زنان استان تهران گفت: توجه به اشتغال و آموزش زنان، مهمترین اصل در ندامتگاه زنان است که باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

معاون رئیس جمهور در بازدید از ندامتگاه زنان استان تهران گفت: توجه به اشتغال و آموزش زنان، مهمترین اصل در ندامتگاه زنان است که باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد. خانم دکتر خزعلی معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده روز جمعه در جریان بازدید از ندامتگاه زنان استان تهران گفت: امروز به هر دلیل تعدادی از زنان به واسطه قانون در ندامتگاه به سر می‌برند و تلاش مسوولان، مددکاران و سازمان‌ زندان‌ها، شرایط مناسبی را برای توان‌افزایی این افراد و حل مشکلات آنان فراهم کرده است.
وی گفت: یکی از مهمترین دغدغه‌ها و مسائل در حوزه زنان، شناسایی آسیب‌های خانواده و زمینه های تربیتی ، اجتماعی و اقتصادی ویژه زنان است که باید با برنامه ریزی مناسب، از بروز آن پیشگیری کرد.
وی تصریح کرد: فردی که پس از دوره محکومیت از ندامتگاه خارج می‌شود، نباید به حال خود رها شود بلکه با داشتن آمار و اطلاعات درست از این افراد، ضمن ارائه آموزش در حوزه‌های مختلف، زمینه اشتغال و توانمند شدن آنان به ویژه زنان سرپرست خانوار فراهم شود.
خانم دکتر خزعلی افزود: برخی از این زنان به دلیل مشکلات مالی در ندامتگاه به سر می‌برند که لازم است تا با کمک خیرّین نیک اندیش و نیز سازمان‌های مردم نهاد، زمینه آزادی این افراد به ویژه زندانیان جرائم غیرعمد فراهم شود.
وی تأکید کرد: توجه به حوزه تربیتی و مهارت آموزی این افراد برای توانمند شدن، موجب کاهش برخی از بزهکاری‌ها در جامعه خواهد شد.
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده تصریح کرد: حمایت از خانواده مددجویان به ویژه زنان سرپرست خانواده از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و از بروز بسیاری از آسیب‌های اجتماعی جلوگیری می‌کند.
خانم دکتر خزعلی همچنین اظهار کرد با توجه به تعداد کم بانوان در ندامتگاه های ایران، باید برای آزادی و حمایت از این بانوان آسیب دیده تلاش شود در مرحله نخست بانوانی که دارای فرزند هستند و در مرحله بعد سایر بانوان با کفالت و همکاری افراد حقیقی و حقوقی که می توانندضمن تلاش برای آزادی زندانیان، خانواده آنها را تحت پوشش قرار دهند.
معاون رئیس جمهوری در امور خانواده و زنان روز جمعه با حضور در ندمتگاه زنان استان تهران، از روند فعالیت این مرکز بازدید کرد.
دیدار چهره به چهره با مددجویان، برگزاری جلسه مشترک با مسوولان سازمان زندان‌ها و نیز بازدید از فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و اشتغالزایی مددجویان از دیگر برنامه‌های بازدید معاون رئیس جمهور از ندامتگاه زنان استان تهران بود.
وی همچنین در دیدار با کارمندان و مددکاران این ندامتگاه مشکلات آنان را مورد بررسی قرار داد.
منبع: خبرگزاری ایرنا

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/336360/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دبل‌هت‌تریک قهرمانی تیم زنان چلسی در لیگ برتر!

باستونی: یامال بهترین بازیکن دنیاست!

میختاریان: تا آخر عمر حسرت گلم به بارسا را می‌خورم!

مصدوم کلیدی استقلال آماده بازی آلومینوم

کوبارسی: با این نتیجه باید از خودمان انتقاد کنیم!

رافینیا: خیلی ریسک کردیم ولی صعود می‌کنیم

زومر، متشکریم که آن توپ را گل کردی!‏

شوک به استقلال/ شاکی جدید در راه است؟

لوله پلی اتیلن چیست و چه مزایایی دارد؟

پیوستن تیوی بیفوما به پرسپولیس هنوز نهایی نشده؛ استقلال، فولاد و گل گهر دیگر مشتریان

اسکوچیچ جانشین شجاع را انتخاب کرد!

واکنش رونالدو به حذف النصر؛دنیا ادامه دارد!

باشگاه پرسپولیس: محرومیت پیروانی را فورا لغو کنید

چه می‌کنه لامین یامال؛ بارسلونا 3-3 اینتر

رافینیا و یک ضربه دیدنی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بارسا 3-3 اینتر؛ فینالیست در سن‌سیرو مشخص می شود

بهترین بازیکن بارسا-اینتر قبل از پایان مشخص شد!

گل سوم بارسلونا به اینتر توسط رافینیا

موقعیت خوب برای طارمی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

اعتراض شدید پرسپولیس به تشدید محرومیت پیروانی

بحران برق در اسپانیا؛ بارسلونا 3-3 اینتر

حاشیه سود فولاد خوزستان 8 تا 10 درصد است

خاطره جالب منتقد سینما از نقدی که نوشت و فراستی رد کرد!

تیغ تا حالا سُریده روی پوستت؟!

بدبیاری فلیک در نیمه اول؛ کنده مصدوم شد!

جواد خیابانی گزارشگر بازی استقلال - جوبیلو ایواتای ژاپن در فینال جام باشگاههای آسیا

تمجید هالند از یامال؛ پسر، تو فوق‌العاده‌ای!

مهدی طارمی با مچ‌بند مشکی به یاد مردم بندرعباس

گل سوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

کاوازاکی حریف الاهلی در فینال لیگ نخبگان شد؛ رونالدو و النصر عاجز از صعود به دیدار نهایی

باز آمدم چون ماه نو!

شاعرانه/ نه دست مانده نه تاب و توان به پیکر من

بادامچیان: آمریکا متوجه شده نمی‌‎تواند ایران را تحت فشار بگذارد

از مطالبات کارگران تا قول رئیس‌جمهور به آن‌ها در حاشیه مراسم روز کارگر

المانیتور به نقل از منابع اسرائیلی: بهترین گزینه ترامپ برای کسب صلح نوبل، پرونده ایران است

محسن مهدوی دانشجوی فعال حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا آزاد شد

حاشیه‌نگاری خبرنگار صداوسیما از روز بارانی حیاط دولت

توییت وزیر خزانه داری آمریکا درباره توسعه تهاجمی ایران در زمینه موشک‌ها و سایر قابلیت‌های تسلیحاتی

مناظره‌‌ی بی‌سابقه دو مقام سابق ایران و اسراییل بر سر برنامه هسته‌ای ایران

روسیه: هرگونه بیانیه ستیزه‌جویانه علیه ایران غیرقابل قبول است

گشایش دفتر یادبود جان‌باختگان انفجار بندر شهید رجایی در نیویورک

اعترافات جاسوس ارشد موساد که امروز اعدام شد

هوای 10 شهر به وضعیت خطرناک رسید

پیشرفت‌های چشمگیر خوزستان در تثبیت مالکیت اراضی کشاورزی

انتصاب مدیران بدون هماهنگی با فرمانداران قابل قبول نیست

زخمی شدن 2 نظامی اسرائیلی در جنوب نابلس +فیلم

گل‌محمدی: فقط خاطره خوب از مردم یزد دارم/ شانس صعود چند پله‌ای داریم

لیگ یک: خط و نشان شاگردان اشکش برای بقا

باید بین زن و بچش یک نفر رو انتخاب کنه

فرار دختر بی گناه از چنگال مرد دیو صفت