پیام خوزستان

آخرين مطالب

زنگ خطر برای پسماندهای پزشکی «پردیس» سازمان حفاظت محیط زیست

زنگ خطر برای پسماندهای پزشکی «پردیس»
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان پردیس با اشاره به اینکه شیوع ویروس کرونا در کشور اهمیت مدیریت صحیح پسماندهای پزشکی را بیش از پیش افزایش داده است، گفت: شهرستان پردیس فاقد دستگاه بی‌خطرساز پسماندهای پزشکی است و این پسماندها در مخازن زباله نقاط مختلف شهرستان تخلیه می‌شوند. وضعیت پسماندهای پزشکی پردیس زنگ خطری برای سلامت مردم این شهرستان است و باید هرچه سریع‌تر به آن رسیدگی شود.

عزیز میکائیلی در گفت و گو با ایسنا، ضمن بیان اینکه شهرستان پردیس در استان تهران دارای بیش از 200 تا 300 مرکز درمان و خدمات پزشکی است، گفت: پسماندهای پزشکی این شهرستان در گذشته در بیمارستان شفا که داخل شهرستان پردیس قرار داشت تا حدودی بی‌خطرسازی می‌شد اما با غیرفعال و تعطیل شدن این بیمارستان اکنون پسماندهای پزشکی این شهرستان در مخازن زباله گوشه و کنار شهرستان تخلیه و توسط عوامل زحمتکش شهرداری و خدمات شهری جمع‌آوری می‌شود.
وی ادامه داد: در بسیاری از نقاط شهرستان شاهد جمع‌آوری پسماندهای پزشکی توسط افراد غیرمجاز با اهداف منفعت طلبانه هستیم که از این زباله‌ها سوء استفاده می‌کنند و به نوعی هم خود و هم سایر شهروندان را در معرض قرار می‌دهند.
میکائیلی ضمن بیان اینکه جلسات متعددی در کارگروه مدیریت پسماند و کارگروه سلامت و امنیت غذایی طی سال‌های گذشته برگزار شده است، گفت: در این جلسات بنا شد که دستگاه بی‌خطرساز پسماندهای پزشکی توسط شبکه بهداشت شهرستان پردیس تهیه شود و از یک شرکت پیمانکار دعوت شد تا این برنامه در شهرستان اجرایی شود اما اکنون با گذشت بیش از دو سال هنوز هیچ نتیجه‌ای نگرفته‌ایم و این مساله جای تاسف دارد.
وی ادامه داد:‌ بسیاری از شهرستان‌های دیگر از دستگاه بی‌خطرساز پسماندهای پزشکی برخوردارند اما شهرستان پردیس با بیش از 200 درمانگاه و مرکز درمان و خدمات پزشکی از این خدمات بی‌بهره‌ است و همچنان شاهد تخلیه پسماندهای پزشکی در مخازن زباله نقاط مختلف شهر هستیم.
رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان پردیس با اشاره به اینکه با توجه به شیوع ویروس کرونا دستگاه‌ها ملزم به رعایت بخشامه‌ها و دستورالعمل‌های ابلاغ شده هستند، تصریح کرد: تا زمانی‌که بسترهای مناسب برای بهبود وضعیت پسماند شهرستان پردیس فراهم نشود عملا دستورالعمل‌ها یا شیوه‌نامه‌هایی که صادر می‌شود کارایی و نتیجه مطلوب را به همراه نخواهند داشت.
برخورد جدی با متخلفان پسماندسوزی
میکائیلی همچنین در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به افزایش اهمیت برخورد با معضل پسماندسوزی در فصول سرد سال و همزمان با افزایش آلودگی هوا گفت: براساس طرح پایش فراگیر محیط زیست که طی سال‌های اخیر در دستور کار اداره‌کل محیط زیست استان تهران و شهرستان‌های تابع آن قرار گرفته است، این طرح در شهرستان پردیس نیز اجرایی و به‌صورت جدی پیگیری شد.
وی ادامه داد: اداره محیط زیست پردیس با هرگونه فعالیت پسماندسوزی و ضایعات سوزی برخورد جدی می‌کند و از حمایت دستگاه قضایی و دادستان نیز برخوردار است.
رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان پردیس با اشاره به اینکه پرونده‌های متعددی در زمینه تخلف پسماندسوزی به مراجع قضایی ارسال شده است، تاکید کرد: تا زمانی‌که فرهنگسازی در شهرستان و منطقه پردیس صورت نگیرد و همه افراد خود را متعهد به رعایت الزامات زیست محیطی ندانند، به‌نظر می‌رسد این وضعیت ادامه خواهد داشت و هرگونه اقدام در جهت حل آن افتادن در دور باطل است بنابراین لازم است همه افراد خود را مسئول حفظ محیط زیست و سلامتی تک تک آحاد جامعه و شهروندان بدانند.
میکائیلی در پایان گفت: اداره محیط زیست شهرستان پردیس آموزش‌های متعددی را در زمینه معضلات زیست محیطی مربوط به پسماندسوزی و سایر موارد به شکل‌های مختلفی در اختیار جوامع محلی و شهروندان این شهرستان قرار داده است اما هنوز تا دستیابی به هدف و نتیجه نهایی فاصله زیادی داریم و با وجود حل برخی از مشکلات در زمینه پسماند باز هم نمی‌توان گفت که این مشکلات آن‌طور که در شان و منزلت مردم منطقه باشد، برطرف شده‌اند. امیدواریم که با همکاری جمعی بتوانیم بر این مشکلات فایق آییم و کارها را پیش ببریم.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/225989/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گل ‌ها و پاس‌گل های واتکینز در استون ویلا 2024/25

اولین مدعی به یک‌‌چهارم نهایی یورو 2025‏ رسید

ستاره الهلال در آستانه اخراج؛ به هواداران فحاشی کرد!‏

وینگر 19 ساله‌ای که فلیک برایش آرزوهای بزرگ دارد

احتمال لغو تمرین استقلال بخاطر آلودگی هوا

تاکید وزرای خارجه ایران و ترکیه بر پایان دادن به نسل‌کشی در فلسطین اشغالی

سحر امامی و دختر شهید سلیمانی در مراسم شام غریبان حسینیه امام خمینی

رایزنی عراقچی با لاوروف؛ تاکید بر اهمیت اتخاذ تدابیر لازم جهت جلوگیری از تشدید تنش در منطقه

گفت‌وگوی عراقچی با وزیر خارجه هند و نخست‌وزیران مصر و چین

عکسی از سردار باقری در حال زیارت حرم امام حسین(ع)

برگزاری مراسم شام غریبان حسینی در خوزستان

خواهش ژوائو از بنفیکا؛ من را بخرید، دوست‌تان دارم!

مراسم عزاداری شام غریبان حسینی در حسینیه امام خمینی برگزار شد

روایت محمود کریمی از گفتگویش با رهبر انقلاب و ماجرای خواندن نوحه «ای ایران»

گزافه‌گویی‌ سفیر آمریکا در ناتو: ایران باید صلح کند!

سردار سنایی‌راد: پاسخ بعدی به اسرائیل کوبنده‌تر خواهد بود

هشتگ Hero غوغا به پا کرد

پسر فتحعلی اویسی بچه‌دار شد

میرطاهر مظلومی: ما ترک‌ها روی ابالفضل العباس (ع) تعصبی هستیم

قابی از مهران غفوریان و مداح مشهور در روز عاشورا

تام و جری: «قطب‌نمای ممنوعه» رونمایی شد

حباب‌های یخ به پیام‌رسان‌های جدید بدل شدند!

پیکر مطهر مدافع وطن در باغملک تشییع و خاکسپاری شد

هشدار ورود گرد و خاک از عراق به خوزستان

سومین بازیکن تیم ملی ازبکستان در راه استقلال

پرسپولیس اردوی روسیه را رد کرد

استارت رسمی تمرینات البطائح با مجیدی

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه دوشنبه 16 تیر 1404

معاون پزشکیان: «ای ایران» یعنی قلب یک ملت هنوز برای هم می‌تپد

بدون تعارف با خانواده شهید شادمانی

عراقچی: ایران راه‌حل عادلانه برای فلسطین را برگزاری همه‌پرسی می‌داند

سران بریکس حمله تجاوزکارانه اسرائیل به ایران را محکوم کردند

اطلاعیه‌ای درباره مصاحبه مهم پزشکیان با مجری معروف آمریکایی

رایزنی عراقچی با لاوروف

امین زندگانی: از رویارویی با نقش «مسلم» می‌ترسیدم ، اما توسل کردم

سرعت دادن به توسعه پنل‌های خورشیدی با کاوشگر رباتیک

عطایی و پیاتزا؛ دو قاب ناهمسان از دو روش مدیریت متفاوت

تحلیلی بر تغییرات اخیر شاخص بورس تهران

مخبر: هیچ نگفت اما قامت حیدری به همه فهمانده شد

آیین موسیقایی سنج و دمام نوازی بوشهر در «خیمه هنر»

علاقه ساپینتو به جذب گربه سیاه خودش!

آملی لاریجانی: پیوند با ولایت ریشه در عمق باور دینی دارد

نگاهی به مهم‌ترین سریال‌های تاریخی نمایش خانگی؛ از قهوه تلخ تا شهرزاد

بعد من قافله‌سالار تویی خواهر من

مهر قرارداد خشک نشد؛ اولین استعفای فصل!

توئیت زاکانی: حسینیه امام خمینی ساعات تاریخی را تجربه کرد

کنایه محمود کریمی به نتانیاهو؛ تعطیله!

واکنش تولیت آستان قدس به حضور رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا

مهاجری: شبیه‌سازان میهن به آغل هر غلطی بکنند مهم نیست

عراقچی: دولت آمریکا در جنگ تجاوزکارانه رژیم اسرائیل علیه ایران، به‌طور کامل همدست است