شنبه ۹ آبان ۱۴۰۵

ورزشی

بدترین مربی ۳۸ سال اخیر منچستریونایتد؛ کریک می‌رود

بدترین مربی ۳۸ سال اخیر منچستریونایتد؛ کریک می‌رود
پیام خوزستان - ورزش ۳/منچستریونایتد ۳۸ سال بود که چنین روزهای تیره و سیاهی تجربه نکرده بود. سان می‌گوید اخراج مایکل کریک قطعی است. منچستریونایتد در سومین بازی پیاپی شکست خورد ...
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ورزش 3/منچستریونایتد 38 سال بود که چنین روزهای تیره و سیاهی تجربه نکرده بود. سان می‌گوید اخراج مایکل کریک قطعی است. منچستریونایتد در سومین بازی پیاپی شکست خورد و 9 بازی متوالی است که حتی یک برد به دست نیاورده است. بدترین نتایج شیاطین سرخ از سال ۱۹۸۸ تا امروز. راحت از کنار این آمار رد نشوید. 38 سال ا

ورزش 3 /منچستریونایتد 38 سال بود که چنین روزهای تیره و سیاهی تجربه نکرده بود. سان می‌گوید اخراج مایکل کریک قطعی است.
منچستریونایتد در سومین بازی پیاپی شکست خورد و 9 بازی متوالی است که حتی یک برد به دست نیاورده است. بدترین نتایج شیاطین سرخ از سال ۱۹۸۸ تا امروز. راحت از کنار این آمار رد نشوید. 38 سال است که منچستریونایتد در نتیجه گرفتن تا این حد ضعیف نبوده است. به همین دلیل است که روزنامه مهم انگلیسی سان در سرمقاله خود بعد از بازی امروز می‌گوید اخراج مایکل کریک قطعی به نظر می‌رسد.
آخرین بار که شیاطین سرخ ۹ مسابقه پیاپی در حسرت یک برد سوختند، به سال ۱۹۸۸ و اولین روزهای حضور سر الکس فرگوسن روی نیمکت این تیم برمی‌گردد. بعد از آن سر الکس به سرعت تیمش را دگرگون کرد و بقیه‌اش دیگر تاریخ است: او منچستریونایتد را به غول بزرگ فوتبال انگلیس و اروپا تبدیل کرد. باشگاهی که هنوز از ثمره دسترنج او درآمد دارد و یکی از خوشنام‌ترین باشگاه‌های دنیاست.

پیام خوزستان

می‌خواهید بدانید منچستریونایتدِ امروز آخرین بار کی برده است؟ باید در تقویم تا اواسط سپتامبر به عقب برگردیم. تازه آن پیروزی در لیگ برتر هم نبود. برتری ۴ بر ۰ مقابل صباح آذربایجان در لیگ قهرمانان اروپا آخرین باری بود که کریک روی نیمکت این تیم خندید. پس از آن شب، سریالی بی‌پایان از کابوس‌ها جلوی چشم کریک و هواداران بخت‌برگشته یونایتد رژه رفته است.
این روند وحشتناک با شکست خانگی مقابل منچسترسیتی ده‌نفره در تئاتر رویاها شروع شد. در بازی بعدی، آن‌ها برتری ۲ بر ۰ مقابل برایتون در جام اتحادیه را در خانه با شکست ۳ بر ۲ و حذف تحقیرآمیز عوض کردند. دو تساوی در لیگ برتر، باخت ۲ بر ۰ با یک یار کمتر مقابل اتلتیکو مادرید، تساوی در زمین لیدز، شکست سنگین ۴ بر ۱ مقابل کومو و در همین روزهای اخیر دریافت پنج گل دیگر از بورنموث و چلسی، کارنامه وحشتناک کریک را تکمیل می‌کند.

پیام خوزستان

آمار کلی این ۹ بازی جهنمی عمق فاجعه را نشان می‌دهد: شش شکست، سه تساوی، تنها شش گل زده و دریافت ۱۸ گل. یعنی دروازه یونایتد در هر بازی به طور میانگین دو بار فرو ریخته است.
اتفاقات امروز در لندن و جنون لیساندرو مارتینز که ظرف ۸۲ ثانیه دو کارت زرد گرفت و اخراج شد، تیر خلاص را به پیکر نیمه‌جان تیم کریک شلیک کرد.
هرچند مدیران باشگاه اوایل هفته گذشته با وجود قرار گرفتن تیم در رتبه شانزدهم جدول حمایت خود را از کریک اعلام کرده بودند و قصد داشتند به او برای تغییر شرایط زمان بدهند، اما با سومین شکست متوالی و تداوم این روند فاجعه‌بار، واقعا بعید است که دوران حضور کریک روی نیمکت شیاطین سرخ بیشتر از این دوام داشته باشد.


نظرات شما