چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۴۰۵

اجتماعی

درخواست رسیدگی به وضعیت معیشتی سرایداران مدارس در خوزستان

درخواست رسیدگی به وضعیت معیشتی سرایداران مدارس در خوزستان
پیام خوزستان - نماینده مردم اهواز، باوی، کارون و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی از استاندار خوزستان خواستار رسیدگی فوری به وضعیت معیشتی و استخدامی جمعی از سرایداران مدارس استان شد.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - نماینده مردم اهواز، باوی، کارون و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی از استاندار خوزستان خواستار رسیدگی فوری به وضعیت معیشتی و استخدامی جمعی از سرایداران مدارس استان شد.

پیام خوزستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، محسن موسوی‌زاده در آیین افتتاح مدرسه ۱۲ کلاسه قلم‌چی منطقه ال‌هایی اهواز بیان کرد: ۵۰۰ سرایدار مشغول در مدارس خوزستان به دلایلی موفق به شرکت در آزمون استخدامی امسال برای جذب رسمی در آموزش‌وپرورش نشدند.
وی تاکید کرد: این افراد بازوان اجرایی مدارس هستند و رسیدگی به وضعیت استخدامی و معیشتی آنها یک ضرورت است که امیدواریم با تدبیر استاندار خوزستان هرچه سریع‌تر مرتفع شود.
موسوی‌زاده با اشاره به تاخیر در بهره‌برداری از این مدرسه ۱۲ کلاسه اظهار کرد: این طرح بزرگ آموزشی قرار بود سال گذشته به بهره‌برداری برسد، اما متاسفانه به دلیل تعلل و بی‌توجهی مسئولان سابق اداره‌کل نوسازی مدارس خوزستان شاهد تاخیر یک‌ساله در افتتاح آن بودیم که این امر موجب گلایه مردم و هدررفت فرصت‌های آموزشی شد.
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم رعایت استاندارد‌های لازم در طراحی ساخت فضا‌های آموزشی گفت: نسبت به عدم استفاده بهینه از زمین در استان برای ساخت مدرسه گله‌مند هستیم، به عنوان مثال امکان ساخت سه فضای آموزشی در همین قطعه زمینی که اکنون این مدرسه در آن بنا شده وجود داشت بنابراین انتظار می‌رود در طرح‌های آینده بر بهره‌وری حداکثری از فضا‌ها تمرکز شود.
عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی به اقدامات صورت‌گرفته برای کاهش کمبود فضا‌های آموزشی در منطقه اشاره کرد و افزود: با پیگیری‌های انجام‌شده ۲ هفته پیش موفق به اخذ مجوز ساخت یک مدرسه ۹ کلاسه در منطقه ال‌هایی اهواز شدیم که عملیات اجرایی آن از امروز آغاز شد.


نظرات شما