پیام خوزستان - اوقات شرعی ۲۶ تیرماه ۱۴۰۵ به افق اهواز، مرکز استان خوزستان اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، روز جمعه ۲۶ تیرماه ۱۴۰۵، دوم ماه صفر ۱۴۴۸ هجری قمری و ۱۷ جولای ۲۰۲۶ میلادی است.
اذان صبح: ۳ و ۴۹ دقیقه
طلوع آفتاب: ۵ و ۲۲ دقیقه
اذان ظهر: ۱۲ و ۲۱ دقیقه
غروب آفتاب: ۱۹ و ۲۰ دقیقه
اذان مغرب: ۱۹ و ۳۹ دقیقه
نیمه شب شرعی: ۲۳ و ۳۵ دقیقه
ذکر روز جمعه:
۱۰۰ مرتبه اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
حدیث روز:
امام علی علیه السلام فرمود: اَلْمُؤْمِنُ حَیىٌّ غَنىُّ مُوقِرٌ تَقىٌّ.
مؤمن، با حیا، بى نیاز، باوقار و پرهیزگار است. (غررالحکم، ح ۱۸۵۲)
احکام شرعی:
اعمال مستحبى به جاى قضاى نماز
سوال: اخیراً در بعضى کتابهاى ادعیه درباره کسانى که فراموش کردهاند که چهقدر نماز قضا دارند دستورالعملى را بیان کرده و مىگویند دلیل آن روایت است و کیفیت بدین صورت است که در روز معیّنى روزه گرفته مىشود و شب بعد از افطار آن روز، پنجاه رکعت (دو رکعتى) نماز خوانده شود و بعد از خواندن این نمازها هرچه نماز قضا بر گردن او بوده همه برداشته مىشود. آیا چنین دستورالعملى معتبر است و مىتواند به آنچه در این نوع کتب دعا آوردهاند، اعتماد نمود؟
جواب) انجام عمل مذکور موجب رفع تکلیف و برداشت ذمّه نسبت به نمازهایى که بر گردن دارند نمىشود و واجب است افراد مذکور به مقدارى که یقین دارند، نمازهاى قضا را بهجا آورند. (استفتائات مقام معظم رهبری)