يکشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۴

اقتصادی

۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان

۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان
پیام خوزستان - مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان از آمادگی ۱۰۴ مرکز خرید برای دریافت گندم کشاورزان استان در فصل خرید تضمینی سال زراعی ۱۴۰۴–۱۴۰۵ خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان از آمادگی ۱۰۴ مرکز خرید برای دریافت گندم کشاورزان استان در فصل خرید تضمینی سال زراعی ۱۴۰۴–۱۴۰۵ خبر داد.

پیام خوزستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، امید جهان‌نژادیان با اشاره به آغاز هماهنگی‌های اجرایی پیش از شروع فصل خرید تضمینی گندم اظهار کرد: با برنامه‌ریزی انجام‌شده و در راستای تسهیل تحویل محصول گندمکاران، امسال ۱۰۴ مرکز شامل سیلوها، کارخانجات و مراکز خرید استاندارد در سطح استان پیش‌بینی و ساماندهی شده است.
وی افزود: در این عملیات، تعاون روستایی خوزستان به‌عنوان مباشر، راهبری ۶۵ مرکز خرید را برعهده دارد و در کنار اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان از متولیان اصلی اجرای خرید تضمینی گندم در استان محسوب می‌شود.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان با بیان اینکه عملیات خرید تضمینی گندم در خوزستان یکی از بزرگ‌ترین عملیات‌های لجستیکی کشور به شمار می‌رود، تصریح کرد: بازدید‌های فنی و بازرگانی از مراکز خرید در حال انجام است تا همه مراکز با آمادگی کامل وارد فصل خرید شوند.
جهان‌نژادیان تأکید کرد: تمامی این اقدامات با هدف صیانت از دسترنج گندمکاران و تسریع در روند تحویل و خرید محصول انجام می‌شود تا خوزستان همچون سال‌های گذشته نقش محوری خود را در تأمین گندم و امنیت غذایی کشور ایفا کند.
وی همچنین از تقسیم مناطق گندم‌خیز استان به ۷ منطقه عملیاتی خبر داد و گفت: برای هر منطقه یک «معین» تعیین شده است تا در ایام اوج خرید، هماهنگی‌ها با سرعت و دقت بیشتری انجام شود و روند تحویل گندم بدون وقفه دنبال شود.


نظرات شما