شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۴

اجتماعی

ضرورت توسعه شبکه برق و روشنایی معابر شادگان

ضرورت توسعه شبکه برق و روشنایی معابر شادگان
پیام خوزستان - سرپرست فرماندار شادگان بر توسعه شبکه برق و ساماندهی و روشنایی معابر این شهرستان تاکید کرد.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - سرپرست فرماندار شادگان بر توسعه شبکه برق و ساماندهی و روشنایی معابر این شهرستان تاکید کرد.

پیام خوزستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، حبیب عفری مفرد در مراسم جلسه تکریم و معارفه سرپرست اداره برق شادگان که باحضور معاون برنامه‌ریزی شرکت توزیع نیروی برق خوزستان و جمعی از مسئولان برگزار شد، با تاکید بر اهمیت نقش نیروی انسانی متخصص و متعهد در مسیر توسعه شهرستان اظهار داشت: شادگان دارای شرایط و ویژگی‌های خاصی است و تحقق توسعه پایدار در آن نیازمند تلاش شبانه‌روزی برنامه‌ریزی دقیق و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود است.
وی با اشاره به بومی بودن سرپرست جدید اداره برق شهرستان افزود: انتظار می‌رود با توجه به شناخت دقیق از ظرفیت‌ها، مشکلات و چالش‌های منطقه، شاهد بهبود وضعیت خدمات‌رسانی افزایش رضایتمندی مردم و کاهش نارضایتی‌ها به‌ویژه در حوزه برق باشیم.
عفری در ادامه ضمن قدردانی از تلاش‌های مجموعه شرکت توزیع نیروی برق خوزستان و تاکید بر توسعه و تقویت شبکه برق، ساماندهی روشنایی معابر در شادگان تصریح کرد: امیدواریم با همدلی و همکاری همه دستگاه‌ها، اقدامات انجام‌شده منجر به افزایش رضایت عمومی و خدمت‌رسانی مطلوب‌تر به شهروندان شود.
در پایان جلسه از زحمات و تلاش‌های امین توکیه رئیس پیشین اداره برق شهرستان شادگان قدردانی و هاشم مقدم به عنوان سرپرست جدید اداره برق شهرستان شادگان معرفی شد.


نظرات شما