پیام خوزستان - برترین ها/ بابک انصاری، بازیگر سینما و تلویزیون، همزمان با روز پدر با استفاده از هوش مصنوعی تصویری از خود در کنار پدر مرحومش خلق و منتشر کرد. او با انتشار این تصویر و نوشتن جمله «کاش این عکس واقعی بود بابا جان»، دلتنگی خود را نسبت به پدرش ابراز کرد.

بابک انصاری فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۸۲ آغاز کرد؛ زمانی که بهصورت اتفاقی در تست بازیگری پرویز پرستویی شرکت کرد و از طریق او برای ایفای نقش در فیلم سینمایی «شهر زیبا» به کارگردانی اصغر فرهادی معرفی شد. انصاری در این فیلم با نقش «اعلا» مقابل دوربین رفت و بازی قابلتوجهش مورد تحسین منتقدان قرار گرفت.
او در ادامه، در سال ۱۳۸۵ با معرفی افشین سنگچاپ برای بازی در مجموعه تلویزیونی «پرواز در حباب» به کارگردانی سیروس مقدم دعوت شد و بدون گذراندن آموزشهای آکادمیک در رشته بازیگری، مسیر حرفهای خود را در تلویزیون ادامه داد.

این بازیگر سینما و تلویزیون همچنین در اوایل آبانماه ۱۴۰۴ با آرام جعفری، بازیگر شناختهشده، ازدواج کرد؛ خبری که بازتاب گستردهای در میان مخاطبان و چهرههای هنری در فضای مجازی داشت.