سه شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴

اجتماعی و فرهنگی

دیدار مردمی استاندار خوزستان در شهرستان لالی

دیدار مردمی استاندار خوزستان در شهرستان لالی
پیام خوزستان - استاندار خوزستان پس از خاتمه جلسه شورای اداری لالی، با شهروندان منتظر دیدار کرده و قول داد مسائل مهمی از جمله انتقال آب و اشتغال را شخصاً پیگیری کند.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - استاندار خوزستان پس از خاتمه جلسه شورای اداری لالی، با شهروندان منتظر دیدار کرده و قول داد مسائل مهمی از جمله انتقال آب و اشتغال را شخصاً پیگیری کند.

به گزارش روابط عمومی استانداری خوزستان، سید محمدرضا موالی‌زاده روز پنج‌شنبه 20 آذرماه پس از پایان نشست شورای اداری شهرستان لالی، دستور داد تا شهروندانی که برای ملاقات با وی پشت در فرمانداری منتظر بودند، وارد فرمانداری شوند.
استاندار خوزستان در این دیدار مردمی به مسائل مختلفی که از سوی اهالی لالی مطرح شد، گوش فرا داد.
موالی‌زاده در پاسخ به درخواست‌های مردم تأکید کرد: موضوع انتقال آب از دریاچه سد گتوند به شهرستان لالی و همچنین اشتغال جوانان این شهرستان در مجتمع پتروشیمی مسجدسلیمان از اولویت‌های کاری استان است.
وی در ادامه افزود: تکمیل جاده مواصلاتی لالی به الیگودرز و همچنین بررسی ضرورت احداث پتروپالایشگاه در این شهرستان با جدیت پیگیری خواهد شد.
استاندار خوزستان با اشاره به دیگر مشکلات مطرح‌شده بیان داشت: صدور اسناد برای واحدهای مسکونی فاقد سند و ترمیم سریع خسارت‌های ناشی از بارندگی‌های اخیر نیز در دستور کار قرار دارد.
موالی‌زاده در خاتمه خاطرنشان کرد: به‌صورت جداگانه با مدیران کل دستگاه‌های ذیربط تماس خواهم گرفت و پیگیری این موارد تا حصول نتیجه نهایی ادامه خواهد یافت.


نظرات شما