يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴

اقتصادی

۲ برابر شدن اعتبارات مشاغل خانگی خوزستان

۲ برابر شدن اعتبارات مشاغل خانگی خوزستان
پیام خوزستان - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان از ۲ برابر شدن اعتبارات قرض‌الحسنه مشاغل خانگی در این استان خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان از 2 برابر شدن اعتبارات قرض‌الحسنه مشاغل خانگی در این استان خبر داد.

پیام خوزستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، مجتبی ظفری پور بیان کرد: با پیگیری‌های انجام شده و مساعدت استاندار، اعتبارات مشاغل خانگی استان از 2 هزار و 330 میلیارد ریال در سال گذشته به چهار هزار و 370 میلیارد ریال در سال جاری افزایش یافته است.
وی با تاکید بر توزیع مناسب این اعتبارات افزود: میزان اعتبارات در اکثر شهرستان‌ها، حدود 2 برابر افزایش یافته که در قالب کمیته‌های شهرستانی و با حضور فرماندار، نمایندگان صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، فرهنگ و ارشاد اسلامی و میراث فرهنگی، پرونده‌ها در حال بررسی و تکمیل هستند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان در خصوص شرایط این تسهیلات بیان کرد: این تسهیلات به صورت قرض‌الحسنه با سود چهار درصد و بازپرداخت پنج ساله اعطا می‌شود که به زودی پرداخت آن آغاز خواهد شد.
وی با اشاره به هدف نهایی این طرح گفت: تعهد اشتغالزایی استان برای امسال 48 هزار و 500 فرصت شغلی است که تسهیلات مشاغل خانگی نقش مهمی در محقق شدن این هدف خواهد داشت.
خوزستان سال گذشته بیش از 70 هزار فرصت شغلی ایجاد کرد که بخشی از آنها مربوط به طرح‌های مشاغل خانگی بود.


نظرات شما