پیام خوزستان - ورزش 3 /آلمان برای دومین بار در تاریخ خود، پس از قهرمانی در سال 1993، عنوان قهرمانی بسکتبال اروپا را به دست آورد.
این تیم در فینال روز یکشنبه در ریگا، پایتخت لتونی، با نتیجه 88-83 ترکیه را شکست داد. آلمان که در سال 2023 برای اولین بار قهرمان جهان شده بود، در این تورنمنت نیز شایستگی خود را نشان داد و هر 9 بازی خود را با پیروزی پشت سر گذاشت. این تیم در یکچهارم نهایی اسلوونی و ستارهاش لوکا دانچیچ را مغلوب کرد، سپس در نیمهنهایی فنلاند با لوری مارکانن را شکست داد و در نهایت با غلبه بر ترکیه و ستارهاش آلبیرین شنگون، مانع از اولین قهرمانی ترکیه شد.

آلمان نیمه اول را با نتیجه 46-40 عقب بود و اختلاف تا 11 امتیاز هم رسید، اما در ربع سوم با نتیجه 26-21 پیشی گرفت و در ربع پایانی با تسلط کامل و برتری 22-16، بازی را که 15 بار تغییر پیشتاز و 11 بار تساوی داشت، با اختلاف 5 امتیاز برد.
ترکیه در فاصله 1:34 به پایان با نتیجه 83-82 پیش بود، اما دنیس شرودر در لحظات حساس با دو گل پیاپی (84-83 و 86-83) و دو پرتاب آزاد در 8 ثانیه پایانی، پیروزی 88-83 را برای آلمان رقم زد.
بازار


ایزاک بونگا با 20 امتیاز و 5 ریباند، فرانتس واگنر با 18 امتیاز و 8 ریباند، و شرودر با 16 امتیاز و 12 پاس گل درخشیدند. در تیم ترکیه، شنگون با 28 امتیاز، سدی عثمان با 23 امتیاز و 5 ریباند، و شین لارکین با 13 امتیاز، 6 ریباند و 9 پاس گل بهترینها بودند.