سه شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۴

اجتماعی

آغاز واگذاری و فروش فیبر نوری مخابرات در شهرک آرامش اهواز

آغاز واگذاری و فروش فیبر نوری مخابرات در شهرک آرامش اهواز
پیام خوزستان - مدیر مخابرات منطقه خوزستان از آغاز واگذاری و فروش فیبر نوری مخابرات در شهرک آرامش منطقه نیوساید اهواز خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیر مخابرات منطقه خوزستان از آغاز واگذاری و فروش فیبر نوری مخابرات در شهرک آرامش منطقه نیوساید اهواز خبر داد.

پیام خوزستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، رحیم فلاح زاده گفت: مخابرات منطقه خوزستان با اجرای توسعه زیرساخت‌ها و نصب تجهیزات فنی fat و پیوسته کردن یک کر از مرکز تلفن ولیعصر (عج) اهواز تا شهرک آرامش در منطقه نیوساید، سرویس‌دهی اینترنت فیبر نوری ftth به متقاضیان را در این شهرک آغاز کرد.
وی افزود: با راه‌اندازی این سرویس، ساکنان شهرک آرامش منطقه نیوسایت اهواز می‌توانند از پرسرعت‌ترین اینترنت با کیفیتی بی‌نظیر بهره‌مند شوند.
فلاح زاده ادامه داد: اینترنت فیبر نوری مخابرات با سرعتی تا هزار مگابیت بر ثانیه، تجربه‌ای نوین از دنیای دیجیتال را برای کاربران به ارمغان می‌آورد.
مدیر مخابرات منطقه خوزستان می‌گوید: ساکنان شهرک آرامش می‌توانند برای ثبت‌نام و دریافت اطلاعات بیشتر، به وب‌سایت رسمی شرکت مخابرات ایران به آدرس tci.ir، یا با مراجعه حضوری به امور مشترکین مرکز مخابراتی ولیعصر (عج) و یا تماس با سامانه 2020 نسبت به ثبت نام سرویس اینترنت پر سرعت بر بستر فیبرنوری اقدام کنند.
وی تصریح کرد: مخابرات منطقه خوزستان با توسعه زیرساخت‌های ارتباطی در شهر‌های مختلف استان، گامی دیگر در جهت تحقق اینترنت پرسرعت برای هم استانی‌های خود برداشته است.
گفتنی است؛ همزمان با توسعه زیرساخت‌ها و نصب تجهیزات فنی، اولین مشترک در شهرک آرامش منطقه نیوساید اهواز به فیبرنوری ftth متصل شد.


نظرات شما