پیام خوزستان - رئیس هیئت شطرنج خوزستان از قهرمانی زهرا پروین، شطرنج باز خوزستانی در رقابتهای قهرمانی بانوان استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، مجتبی یوسفی راکی در تشریح نتایج رقابتهای قهرمانی بانوان استان با شرکت 41 بازیکن در هفت دور به روش سوئیس گفت: در پایان این رقابتها زهرا پروین در جایگاه نخست ایستاد و ریحانه غلامی، نیایش موحد و غزل گوهرچین به ترتیت در جایگاههای دوم تا چهارم قرار گرفتند.
وی افزود: همچنین مقام اول ریتینگ زیر 1600 به عسل جودیزاده، در بخش ریتینگ زیر 1500 به یسنا مومنی و در بخش بدون ریتینگ به عسل اسیوند رسید.
یوسفی راکی ادامه داد: در بخش پیشکسوتان نیز نرگس درامد قهرمان شد و شیده شینی دشتگل در رده سنی زیر 14 سال و نلیا حید در رده سنی زیر 10 سال به مقام قهرمانی رسید.
گفتنی است؛ مسابقات لیگ برتر شطرنج بانوان استان خوزستان با حضور 6 تیم در 10 دور به صورت رفت و برگشت برگزار شد.
در پایان این رقابتها نیز پتروماه بندر ماهشهر در جایگاه نخست ایستاد، تیم مسجدسلیمان نایبقهرمان شد و نفت امیدیه سوم شد.