پنجشنبه ۹ مرداد ۱۴۰۴

اجتماعی

واگذاری زمین به یکهزار و ۵۸۰ خانواده شهدا و ایثارگران در خوزستان

واگذاری زمین به یکهزار و ۵۸۰ خانواده شهدا و ایثارگران در خوزستان
پیام خوزستان - معاون املاک و حقوقی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان گفت: ۳۸۸ قطعه زمین به یکهزار و ۵۸۰ نفر از خانواده شهدا و ایثارگران در استان واگذار خواهد شد.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - معاون املاک و حقوقی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان گفت: 388 قطعه زمین به یکهزار و 580 نفر از خانواده شهدا و ایثارگران در استان واگذار خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، مرتضی میثاقی با اشاره به اختصاص زمین به اقشار ویژه در استان اظهار کرد: بر اساس ماده 44 قانون برنامه پنجم توسعه، وزارت راه و شهرسازی با هماهنگی و معرفی بنیاد شهید و امور ایثارگران، مسئولیت تامین مسکن اقشار ویژه واجد شرایط در قالب واگذاری زمین و مسکن را دارد.
وی افزود: در برنامه عملکرد اجرایی سال1404 از سوی سازمان ملی زمین و مسکن جهت تامین مسکن500خانواده از اقشار ویژه به استان ابلاغ گردیده که این اداره کل سه برابر برنامه ابلاغی تخصیص زمین نموده و هم اکنون در حال طی کردن روال اداری جهت واگذاری است.
میثاقی ادامه داد: در شهرستان‌های دزفول، ماهشهر، شوشتر، هندیجان، امیدیه، آغاجاری و بهبهان تعدادی از خانواده‌های شهدا و ایثارگران در حال طی مراحل اداری برای دریافت زمین هستند.
معاون املاک و حقوقی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان بیان داشت: همه مراحل اداری این نفرات انجام شده و درخواست همگی در جلسه هیئت نمایندگی مطرح و مصوب شده است.
وی یادآور شد: قطعات زمین در نظر گرفته شده برای خانواده‌های شهدا و ایثارگران تخصیص یافته و در مرحله نهایی واگذاری است.


نظرات شما