پنجشنبه ۹ مرداد ۱۴۰۴

اجتماعی

رفع تصرف فوری اراضی ملی به ارزش ۱۳۹ میلیارد تومان در خوزستان

رفع تصرف فوری اراضی ملی به ارزش ۱۳۹ میلیارد تومان در خوزستان
پیام خوزستان - مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از رفع تصرف اراضی ملی واقع در استان به مساحت بیش از ۵۷ هزار و ۳۳۵ مترمربع و به ارزش بیش از ۱۳۹ میلیارد تومان خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از رفع تصرف اراضی ملی واقع در استان به مساحت بیش از 57 هزار و 335 مترمربع و به ارزش بیش از 139 میلیارد تومان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، روح اله عمادی با اشاره به 19 مورد رفع تصرف در تیرماه امسال در استان اظهار کرد: این تعداد رفع تصرف اراضی ملی و دولتی در شهرستان‌های استان با درایت نیرو‌های یگان حفاظت اراضی انجام و این اراضی به بیت المال بازگردانده شد.
وی از رفع تصرف فوری اراضی ملی واقع در استان به مساحت بیش از 57 هزار و 335 مترمربع خبر داد و افزود: ارزش این اراضی بیش از 139 میلیارد و 400 میلیون تومان است که با هوشیاری و اقدامات به موقع رفع تصرف شد.
عمادی ادامه داد: با تلاش و همت کارکنان یگان حفاظت اراضی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان و پشتیبانی عوامل انتظامی این میزان رفع تصرف در شهر‌های استان اجرا و اقدامات لازم به عمل آمد.
مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان می‌گوید: عوامل یگان حفاظت اراضی اداره کل راه و شهرسازی استان خوزستان با قاطعیت تمام، مقابل افراد سودجو و فرصت‌طلب ایستاده و دست متجاوزان به اموال عمومی و بیت‌المال را کوتاه می‌کنند و همچنین به صورت مستمر و شبانه‌روزی، تحرکات احتمالی در اراضی دولتی و ملی استان را رصد کرده و در صورت مشاهده هر گونه تخلف، موضوع را مورد بررسی و پیگرد قضایی قرار می‌دهد.
عمادی از همکاری مقام قضایی و همراهی مقامات انتظامی استان در مبارزه با زمین خواری و حفظ حقوق بیت المال تقدیر و تشکر کرد.
وی تلاش‌های یگان حفاظت اراضی اداره کل را در تعامل با اداره حقوقی در این مسیر موثر و پیشرو خواند و از دقت و تیزهوشی روسای ادارات راه و شهرسازی شهرستان‌ها قدردانی به عمل آورد.
عمادی از شهروندان خواست تا مشاهدات خود را از موارد زمین خواری به شماره پیامکی 300041735 اعلام کنند.


نظرات شما