پیام خوزستان - فارس / رئیس اورژانس پیشبیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: انفجار ناشی از نشت گاز در خانه مسکونی دزفول منجر به مصدومیت دو تن از ساکنان شد.
رضا معمارزاده، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول اظهار کرد: بامداد امروز حوالی ساعت 4، گزارشی مبنی بر انفجار خانهای در یکی از مناطق مسکونی درفول به مرکز ارتباطات اورژانس این شهرستان اطلاع داده شد.
بازار 
وی در ادامه گفت: بلافاصله دو تیم عملیاتی از پایگاههای شهری اورژانس به محل حادثه اعزام و اقدامات لازم درمانی برای مصدومان انجام شد.
معمارزاده ضمن اشاره به حضور عوامل آتشنشانی در صحنه و ایمن سازی محل حادثه، تصریح کرد: این حادثه دو مصدوم، بانوی 54 ساله و مردی 72 ساله، بر جای گذاشت که بر اثر شدت سوختگی، توسط کارشناسان فوریتهای پزشکی به بیمارستان بزرگ دزفول منتقل شدند.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دزفول در پایان از شهروندان خواست به نکات ایمنی اعلام شده از سوی سازمان آتشنشانی عمل کنند تا شاهد وقوع چنین حوادث ناگواری نباشیم.