سه شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴

سیاسی

انتقاد وکیلی از تفکر حاکم بر صداوسیما

انتقاد وکیلی از تفکر حاکم بر صداوسیما
پیام خوزستان - نامه نیوز / محمدعلی وکیلی گفت: این جماعت کاتولیک تر از پاپ همچنان با روایت امت گرایی تلاش می کنند تنها عنصر انسجام بخشی ملی را از بین ببرند که این بازی در زمین ...
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - نامه نیوز / محمدعلی وکیلی گفت: این جماعت کاتولیک تر از پاپ همچنان با روایت امت گرایی تلاش می کنند تنها عنصر انسجام بخشی ملی را از بین ببرند که این بازی در زمین نتانیاهو، آتش تهیه ریختن برای دشمن و بازگرداندن کشور به پیشا جنگ 12 روزه است.
رهبر انقلاب از حاج محمود کریمی در شب عاشورا خواستند «ای ایران بخواند»، بر همین اساس در بسیاری از هیات‌های مذهبی محرم امسال آهنگ‌هایی از ایران به عنوان مداحی خوانده شد و مردم سینه زدند.
حالا ویدیویی از صحبت‌های مهدی جمشیدی از چهره‌های سوپرانقلابی در برنامه «نصرالله» که 17 تیر 1404 پخش شده -دو روز بعد از مراسم بیت رهبری و فرمان ایشان به حاج محمود- مورد توجه قرار گرفته که زیرآب «ای ایران» را می‌زند.
بازار
البته چنین مواضعی از صداوسیما تازگی ندارد، بعد از جنگ 12 روزه وقتی روحیه وحدت و همبستگی ملی در جامعه احیا شده بود، قائم مقام صداوسیما این موضوع را تاب نیاورد در اظهاراتی به این روحیه تاخت و گفت «همبستگی ملت ما بر گِرد معرفت ما و معنویت ماست. وطن برای ما صرفاً یک مفهوم جغرافیایی نیست. یک مفهوم تاریخی است. بعضی‌ها می‌خواهند وطن را به آغل تبدیل کنند».
این مصادیق نشان می‌دهد منظومه فکری حاکم بر سازمان صداوسیما تا چه میزان با نگرش رهبری فاصله دارد، از این رو ضرورت دارد تا به شکل اساسی در مدیریت و نگرش فکری حاکم بر این سازمان بازنگری شود.
محمدعلی وکیلی در گفت‌وگو با نامه نیوز درباره تلاش صداوسیما برای کم رنگ کردن وحدت ملی گفت: بدنه جمهوری اسلامی روی شاسی ایران سوار است. گروهی که امروز قصد دارند روایت متضادی را با نگاه رهبری در صداوسیما منعکس کنند، تا پیش از جنگ 12 روزه تلاش داشتند با شعار امت‌گرایی، بدنه‌ای را فراتر از طاقت این شاسی طراحی کنند. حال آنکه بدنه ای که فراتر از طاقت شاسی باشد کمرشکن می شود. البته گروهی نیز می خواستند بدنه پراید را برای شاسی ایران ارائه بدهند که چنین بدنه ای نیز با شاسی منطبق نبود.
وی افزود: متأسفانه با مرور زمان بین مردم و حکومت شکاف افتاد چون مردم حس وطنی نداشتند. وقتی حس وطنی در جامعه ایران تضعیف شد قیمت جاسوسی کاهش پیدا کرد و نفوذ گسترده شد. اسرائیل و آمریکا در جنگ 12 روزه موجودیت ایران را تهدید کردند که حساسیت مردم را در پی داشت و همه برای ایران و به خاطر ایران انسجام و همبستگی پیدا کردند.
این فعال سیاسی یادآور شد: رهبر انقلاب به درستی تشخیص دادند که ایران نقطه کانونی برای انسجام بخشی مردم است و این انسجام ملی شکل گرفته حول ایران باعث شکست دشمن در تجزیه ایران شد، از این رو در شب عاشورا از مداح جلسه خواستند که «ای ایران» بخواند.
وی ادامه داد: حالا این جماعت کاتولیک تر از پاپ همچنان با روایت امت گرایی تلاش می کنند تنها عنصر انسجام بخشی ملی را از بین ببرند که این بازی در زمین نتانیاهو، آتش تهیه ریختن برای دشمن و بازگرداندن کشور به پیشا جنگ 12 روزه است. قبل از جنگ 12 روزه قریب به 80 درصد مردم حساسیت شان را نسبت به سرنوشت کشور از دست داده بودند اما این جنگ کمک کرد که مردم به خاطر ایران برگردند و حساسیت شان را نسبت به سرنوشت کشور بازیابند.
این فعال مطبوعاتی گفت: حالا در کمال بی خردی این جماعت تلاش می کنند که ما را دوباره به همان نقطه بی حساسیتی اکثریت ملت نسبت به آینده کشور برگردانند.


نظرات شما