پیام خوزستان

آخرين مطالب

رئیس جمهور آلمان: ترامپ مسئول تشدید تنش‌ها با ایران است سیاسی

رئیس جمهور آلمان: ترامپ مسئول تشدید تنش‌ها با ایران است
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - العالم / رئیس جمهور آلمان در اظهاراتی با اشاره به درگیری‌های اخیر در خاورمیانه تاکید کرد که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا مسئول حملات رژیم صهیونیستی به تأسیسات هسته‌ای ایران و تشدید تنش‌های ناشی از آن است.
فرانک والتر اشتاین مایر در گفت وگو با شبکه تلویزیونی زد دی اف، ترامپ را به دلیل خروج یک جانبه از توافق برجام در سال 2018، مسئول افزایش تنش‌های هسته‌ای با ایران دانست.
رئیس جمهور آلمان که در زمان مذاکرات هسته‌ای با ایران وزیر خارجه این کشور بود با بیان اینکه در سال 2015 پس از مذاکرات طولانی، توافقی در مورد برنامه هسته‌ای ایران امضا شد، ادعا کرد: در آن‌ زمان، ایران فاصله زیادی با قابلیت‌های خطرناک امروزی داشت اما این ترامپ بود که ابتدا این توافق را فسخ کرد و ایران هم متعاقباً برنامه هسته‌ای خود را بیشتر توسعه داد.
بازار
اشتاین مایر در ادامه مدعی شد: در زمان امضای توافق سال 2015 همه طرف‌های درگیر در مذاکرات شامل اروپایی‌ها، آمریکایی‌ها، روس‌ها و چینی‌ها، توافق کردند که ایران هرگز نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد.
ایران پس از امضای برجام در سال 1394 با هدف لغو تحریم‌های ظالمانه، به‌عنوان کشوری مسئولیت پذیر، تعهدات خود را بدون عیب و نقص اجرا کرد و این مساله در گزارش‌های متعدد آژانس بین المللی انرژی اتمی مورد تائید قرار گرفت.
اما پس از ورود دونالد ترامپ به کاخ سفید در ژانویه 2017 (دی ماه 1395) و پس از چند اقدام مقدماتی، در نهایت با اتخاذ مواضع مغایر با مفاد برجام، با خروج یکجانبه و غیرقانونی آمریکا از آن در 18 اردیبهشت 1397 (8 مه 2018)، در دو مرحله تحریم‌های ثانویه آن علیه ایران بازگردانده شد.
ایران 2 سال پس از خروج یکجانبه آمریکا از برجام و تعلل طرف‌های اروپایی در عمل به تعهداتشان در این توافق، گام‌هایی را تحت نظارت آژانس برای کاهش تعهداتش برداشت تا توازن در اجرای این توافق را برقرار کند. جمهوری اسلامی ایران همواره تاکید کرده است که تدابیر صورت گرفته برگشت پذیر بوده و هرزمان که سایر طرف‌ها به طور کامل به تعهداتشان عمل کنند ایران نیز متقابلا رفتار خواهد کرد.
جمهوری اسلامی ایران بارها تأکید کرده است که غنی‌سازی اورانیوم در سطح 60 درصد، در چارچوب حقوق صلح‌آمیز هسته‌ای کشور و با اهداف غیرنظامی و مطابق با نیازهای صنعتی و پزشکی انجام می‌شود.
رژیم صهیونیستی و آمریکا ماه گذشته، بدون هیچ ملاحظه‌ امنیتی در رابطه با ایمنی هسته‌ای، تاسیسات صلح آمیز اتمی ایران را بمباران کردند.
کارشناسان سیاسی معتقدند که آژانس بین المللی انرژی اتمی با انتشار گزارش‌های مبهم درباره ابعاد صلح آمیز برنامه هسته‌ای ایران از جمله مقصران و زمینه سازان حمله تل آویو و واشنگتن به تاسیسات اتمی ایران است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1120454/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیدار چهره‌به‌چهره مدیرکل بنیاد شهید منطقه دو استان قم با خانواده شهدا و ایثارگران

استاندار یزد زنده نگه داشتن خاطره شهدای اقتدار را خواستار شد.

تشییع باشکوه پیکر شهید حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی به خاک مقدس ایران اسلامی در زاهدان

دانشگاه خوب می‌تواند ملت خود را به سعادتی واقعی برساند/ دانشگاه شاهد باید در مسیر توسعه علومی گام بردارد که برای جامعه منفعت داشته باشد

دستگیری اراذل و اوباش سابقه‌دار در بهبهان

شتاب در توسعه متوازن صنعت پتروشیمی

ظرفیت انتقال فرآورده‌ها در پالایشگاه آبادان افزایش می‌یابد

خرد و کلان گزارش می دهد/ رشد 72 درصدی حق بیمه تولیدی بیمه دی در بهار

دنیای پرداخت گزارش می دهد/ اپلیکیشن دی‌دار راهی نوین برای ارائه خدمات بیمه‌ای

شور تابستانی کودکان و نوجوانان در فرهنگسراهای کیش

اعزام آتش‌نشان‌های اروندان برای مهار آتش‌سوزی هورالعظیم

کاهش شمار دکل‌های حفاری آمریکا برای یازدهمین هفته پیاپی

پایش آخرین اقدام‌ها در طرح‌های توسعه‌ای پارس جنوبی

پیامدهای تعطیلی بزرگ‌ترین پالایشگاه رژیم صهیونیستی

مریم امیرجلالی شرکت کننده «شام ایرانی» را سنگ روی یخ کرد!

اگه پیدا نشه چی...؟

«از یاد رفته» با صدای نیما مسیحا می‌آید

تولد اولین گاومیش شبیه‌سازی‌شده جهان از طریق سزارین

هشدار اورژانس خوزستان درباره افزایش موارد غرق‌شدگی با آغاز فصل گرما

رئیس بنیاد شهید: خانواده‌های شهدای حمله اخیر رژیم صهیونیستی تحت پوشش بیمه دی قرار می‌گیرند

برگزاری دومین نوبت آزمون سراسری 1404 همزمان با سراسر کشور در کیش

بهینه‌سازی و افزایش ظرفیت پست برق 132 کیلوولت جراحی در شهر چمران

اتصال صددرصد مشاوران املاک مجاز خوزستان به سامانه کاتب

رسانه ازبک: مهاجم استقلال به نفتچی می‌رود

خلاصه فینال ویمبلدون 2025

فرمانده نزاجا: پاسداری از استقلال و تمامیت ارضی را وظیفه‌ای همیشگی می‌دانیم

عارف: با کسی به دنبال جنگ نیستیم و با گفت‌وگو مشکلات قابل حل است

ادعای جدید ترامپ درباره حمله متجاوزانه به تاسیسات اتمی ایران

بازدید رئیس جمهور از وضعیت خانواده‌های جنگ زده

دستیار رئیس مجلس: مذاکره ذاتا قابل انجام است اما زمان، موضوع و چگونگی آن محل بحث است

بهترین نقش‌های یک بازیگر؛ پرویز پرستویی

کنایه تند حسام نواب صفوی به وطن فروشان دربرنامه ققنوس

وداع شاپرک با رهی...

فکر کنم از طلا فروشی دنبالم بود

امکان ساخت رگ‌های خونی جدید در بدن با کمک نانوسیلیکات

رقص گاومیش‌ها در آغوش دز؛ فرار از گرمای سوزان دزفول

31 واحد نانوایی دولتی پخت نان کامل در خوزستان راه‌اندازی شد

قاتل بیشه‌زارهای دزفول دستگیر شد

لزوم تسریع در انتقال اتباع غیرقانونی از خوزستان به کشورشان

شناسایی نقاط آسیب‌پذیر از پشه آئدس در خوزستان

اتصال 100 درصدی مشاوران املاک مجاز خوزستان به سامانه کاتب

مس رفسنجان دیگر بازیکن هم ندارد!

مدافع تراکتور سه ساله تمدید کرد

15 هزار لهستانی در انتظار تیم ملی والیبال ایران

لیست پرستاره ژاپن برای هفته سوم لیگ ملت‌ها

صعود راحت والیبالیست‌های نوجوان ایران به مرحله دوم قهرمانی آسیا

صعود 4 تیم به پلی‌آف لیگ برتر پینگ‌پنگ

برنامه کامل 36 دیدار هفته سوم لیگ ملت‌های والیبال

موافقت طارمی با جدایی از اینتر

سپاهان سرانجام از رضاوند رونمایی کرد