پیام خوزستان

آخرين مطالب

اضافه نشدن بازیکن جدید به سود تیم ملی والیبال ورزشي

اضافه نشدن بازیکن جدید به سود تیم ملی والیبال
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مهر /مربی والیبال ایران معتقد است اگر بازیکنان جدید برای هفته سوم به ترکیب تیم اضافه می‌شدند ممکن بود هماهنگی لازم را نداشته باشند و با توجه به حساسیت هفته سوم کار سخت می‌شد.
محمد ترکاشوند درباره عملکرد تیم ملی والیبال ایران در هفته اول و دوم لیگ ملت‌های والیبال گفت: به نظرم بازی‌های هفته اول لیگ ملت‌های والیبال برای بازیکنان ما به نوعی بازی تدارکاتی بود. مربی تیم ملی دو سه هفته بیشتر با بازیکنان کار نکرده بود و آن‌ها هم بازی تدارکاتی نداشتند و به همین خاطر هماهنگ با هم نبودند. در هفته اول شناخت بازیکنان توسط پیاتزا در اولویت کار بود و سرمربی تیم به دنبال این بود که بازیکنان در مواقع حساس و در حین مسابقه چه عملکردی دارند.
وی گفت: به نظرم در هفته اول هم بازیکنان ما خوب کار کردند. چند بازی 5 سته داشتیم که نشان داد بازیکنان تا آخرین لحظه تلاش می‌کنند و جنگندگی لازم را دارند. اوج کار تیم ملی والیبال ایران در هفته دوم مسابقات بود که بازیکنان برای هر مسابقه انگیزه لازم را داشتند تا والیبال را به جایگاه واقعی خودشان برسانند. من ده روز با تیم در تهران بودم و تمرینات و انگیزه بازیکنان را دیدم. خدا را شکر در هفته دوم این تلاش‌ها نتیجه داد و حاصل کار بازیکنان ایران 4 پیروزی از هفته اول و دوم شد.
کارشناس والیبال ایران عنوان کرد: در هفته سوم شرایط کاملاً فرق می‌کند و هفته سرنوشت‌سازی پیش روی بازیکنان است. همه تیم‌ها برای صعود به جمع 8 تیم برتر به میدان می‌آیند و حتی تیم‌ها از حالت جوانگرایی خارج شدند و بازیکنان باتجربه خود را به ترکیب تیم اضافه کردند. به هر حال کار در هفته سوم برای همه تیم‌ها سخت است اما با توجه به انگیزه و تلاشی که از بازیکنان در هفته دوم دیدم و روحیه بالایی که داشتند قطعاً ما در این هفته هم می‌توانیم با قدرت ظاهر شویم و از پس حریفان بربیاییم. به نظرم تنها عاملی که می‌تواند در هفته سوم به بازیکنان کمک کند همین بحث انگیزه و جنگندگی است که اگر با همه توان مثل هفته دوم به میدان بروند قطعاً پیروز خواهند شد.
ترکاشوند در پاسخ به این سوال که برخی معتقدند ترکیب ثابت تیم ملی در هفته سوم ممکن است چالش برانگیز باشد و تیم‌ها دست ایران را خوانده باشند، گفت: به این موضوع می‌توان از دو جنبه نگاه کرد. جنبه اول همین که بازیکنان ثابت هستند و ممکن است حریفان دست ایران را خوانده باشند و کار سخت خواهد بود. این یک بعد قضیه است، بعد دیگر قضیه این است که اگر بازیکنان جدید در هفته سوم به تیم اضافه می‌شدند ممکن بود مثل دیگر بازیکنان که هفته اول بازی‌ها برای آن‌ها جنبه تدارکاتی داشت، هفته سوم هم برای بازیکنان جدید چنین شرایطی باشد. بنابراین نمی‌توان گفت الان دست تیم ایران برای حریفان خوانده شده و ما شرایط سختی داریم.
مربی والیبال تأکید کرد: به طور کلی هفته سوم برای همه تیم‌ها سخت و دشوار است و اگر بازیکن جدید هم به ترکیب تیم اضافه می‌شد ممکن بود هماهنگی‌های لازم را با سایر بازیکنان نداشت و از این بابت کار سخت می‌شد. بنابراین این موضوع را هم نباید نادیده گرفت. در حال حاضر بازیکنان شناخت کافی از هم پیدا کردند. چندین بار بازی کردند و حتی بازی تدارکاتی روز گذشته با تیم لهستان از نکات مثبت این تیم است. ضمن اینکه همه حریفان برای همدیگر شناخته شده هستند و این طور نیست که فقط تیم ایران به دلیل ترکیب ثابت دستش برای حریفان رو شده است. الان همه تیم‌ها نسبت به هم کاملاً شناخت کافی دارند.
بازار
ترکاشوند در مورد شروع اردوهای تیم والیبال ب گفت: قرار بود اردوهای تیم والیبال ب شروع شود تا اگر پیاتزا به بازیکنی نیاز داشت به ترکیب تیم اضافه شود اما متأسفانه به خاطر شرایطی که به وجود آمد اردوها برگزار نشد و امکان اضافه شدن بازیکن هم به تیم ملی والیبال فراهم نشد.
وی در مورد شانس کم تیم ملی والیبال ب برای حضور در بازی‌های کشورهای اسلامی گفت: اردوهای تیم ملی والیبال ب هنوز شروع نشده است اما در مورد شانس کم در بازی‌های کشورهای اسلامی هنوز چیزی به ما اعلام نکردند. چون هدف این بود که تیم ملی والیبال ب به این مسابقات اعزام شود. باید ببینیم در آینده کمیته ملی المپیک چه تصمیمی می‌گیرد

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1119990/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

لفاظی تکراری نتانیاهو درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای و موشکی ایران

رایزنی وزرای خارجه روسیه و چین درباره مناقشه میان ایران و اسرائیل

عارف: اجازه نمی‌دهیم دشمنان از جبهه اقتصادی به کشور آسیب برسانند

حمله رسایی به عراقچی: چرا سفیر فرانسه را هنوز از راه نرسیده پذیرش می‌کنید!؟

صادق خرازی: اگر جنگ 12 روزه ادامه پیدا می‌کرد، می‌توانست موجب از بین رفتن رژیم صهیونیستی شود

کشف قطعات و ملزومات پهپاد‌های منتسب به عوامل رژیم صهیونیستی در پرند

خاطره مهران مدیری از دوران مستاجری اش

شمایل متفاوت یوسف صیادی در سریال "سلمان فارسی"

سکانسی از قسمت بیست و یکم سریال «تاسیان»

عشق آدم ها رو عوض می کنه

حس و حال نفیسه روشن از روز حادثه ساختمان شیشه‌ای

تغییر چهره بهنوش طباطبایی و نفس بازغی بعد از 11 سال

بهرام افشاری و سازندگان «فسیل» با «مرد عینکی» می‌آیند

الهام اخوان در سریال «از یاد رفته»

فیل‌ها با حرکات خود، خواسته‌هایشان را بیان می‌کنند

رونمایی از بمب جدید فجری‌ها؛ فرشید اسماعیلی

جشنواره گل بانوان فوتبالیست ایران در آسیا

پیام وزیر نفت پس از حضور رئیس‌جمهوری/ همراهی نفتی‌ها رمز عبور از بحران‌هاست

دو خط کتاب/ آن ها از زندگی چی میفهمند؟

جبلی: 11 موشک به ساختمان شیشه‌ای صداوسیما در حمله رژیم صهیونیستی، شلیک شد

سرلشکر ایزدی: توان موشکی ما اعجاب کارشناسان جهانی را در پی داشت

ادعای تازه معاون سیما درباره رضا رشیدپور

رونمایی از تریلر فیلم سینمایی «مرجان» در کمتر از یک هفته تا آغاز اکران

قسمتی از برنامه‌ی "کلاه قرمزی" که دیدنش می‌برتتون به چندین سال قبل!...

کارنامه سیروس الوند از «دست‌های آلوده» تا «یک سیب برای تو»

حامد بهداد: کارگردان «پیر پسر» به من گفت تو پیامبر فیلم منی!

چهره ها/ عکس جذاب ماهور الوند در تولد 31 سالگی‌اش

هر کاری بگی انجام میدم

شگفت‌زدگی 30 ریاضیدان برتر جهان از توانایی هوش مصنوعی

لیگ ملت‌ها؛ لیست تیم بحران‌زده برای هفته سوم

رشد 3 درصدی قیمت نفت در هفته گذشته

عراقچی به چین می‌رود

درخواست کمیسیون حقوقی مجلس از رئیس IPU برای محکومیت رسمی آمریکا و رژیم صهیونیستی

پناهیان: در جنگ 12 روزه هیمنه استکبار بیش از پیش فرو ریخت

حدادعادل: اسرائیل پس از مواجهه با موشک‌های ایران، به حامی بزرگ خود پناه برد

ویدئویی از محمد سریر خالق اثر ماندگار «ای ایران» در سن 81 سالگی

منم دلم می‌خواد مثل بقیه یه زندگی آروم داشته باشیم

ایشالا غم آخرت باشه یعنی چی؟!

نادر سلیمانی: این 12 روز ثابت کرد ایرانی همیشه پشت ایرانیه

عکس روز ناسا از «سحابی مورچه»

قرارداد قایدی 4 سال با اتحادکلباء تمدید شد

دیگر به من بگویید بازیکن سابق تیم ملی!

زمان اعلام لیست نهایی پیاتزا برای تقابل با لهستان

تیم ملی کشتی آزاد جوانان ایران قهرمان آسیا شد

مدافع تیم ملی در تبریز؛ محرمی بین پرسپولیس و سپاهان، تراکتور را انتخاب کرد

رنگ سبز بازار طلا و ارز؛ سکه امامی به کانال 80 میلیون تومانی وارد شد

قدردانی رئیس‌جمهوری از کارکنان صنعت نفت/ کارکنان نفت در خط مقدم

کتاب «انتهای کوچه مهتاب»؛ روایاتی دلنشین از زندگی امام سجاد (ع)

وزیر کشور پاکستان وارد تهران شد

مقام ارشد ایرانی: تلاش برای ترور رئیس‌جمهور پزشکیان بدون هزینه برای اسرائیل نخواهد ماند