پیام خوزستان

آخرين مطالب

با 6 حقوقدان معرفی شده برای عضویت در شورای نگهبان بیشتر آشنا شوید سیاسی

با 6 حقوقدان معرفی شده برای عضویت در شورای نگهبان بیشتر آشنا شوید
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا / در آستانه فرارسیدن سالگرد تاسیس شورای نگهبان و پایان دوره عضویت 3 نفر از فقها و همچنین 3 نفر از حقوقدانان شورای نگهبان 6 حقوقدان واجد شرایط از سوی رئیس قوه قضائیه به مجلس شورای اسلامی برای انتخاب 3 عضو حقوقدان این شورای نگهبان معرفی شدند.
صبح امروز شنبه 21 تیر 1404 عباس گودرزی سخنگوی هیأت رئیسه مجلس از معرفی 6 حقوقدان برای عضویت در شورای نگهبان به مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: آقایان «سید بهزاد پورسید»، «ذبیح الله خدائیان»، «هادی طحان نظیف»، «محمدرضا صارمی»، «غلام‌رضا مولابیگی» و «محمدرضا صابر» 6 حقوقدانی هستند که از سوی رئیس قوه قضاییه به مجلس شورای اسلامی معرفی شده‌اند.
در ادامه به مرور خلاصه‌ای از سوابق این افراد می‌پردازیم:
بازار


سید بهزاد پورسید


بهزاد پورسید متولد 26 اردیبهشت ماه سال 1345 و دانش آموخته رشته حقوق خصوصی در مقطع دکتری است که از دی ماه 1401 با حکم غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه به عنوان معاون حقوقی و امور مجلس این قوه فعالیت می‌کند.
او در کارنامه خود سابقه استادیاری دانشکده معارف اسلامی و حقوق دانشگاه امام صادق (ص) و همچنین استادیاری و قائم مقامی پژوهشگاه قوه قضاییه و مسئولیت معاونت قوانین مجلس در دوره یازدهم را دارد.
ذبیح الله خدائیان

پیام خوزستان


ذبیح الله خدائیان متولد 2 فروردین 1342 و دارای مدرک دکتری حقوق کیفری و جرم شناسی است که از آبان ماه 1401 با حکم غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه به عنوان رئیس سازمان بازرسی کل کشور فعالیت می‌کند.
در کارنامه سوابق او سوابقی از فعالیت به عنوان معاون دادستان، رئیس شعبه دادگاه بدوی، رئیس دادگاه تجدید نظر، رئیس کل دادگستری استان های لرستان و فارس، معاون رئیس قوه قضاییه و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و سخنگویی قوه قضائیه به چشم می‌خورد.
هادی طحان نظیف

پیام خوزستان


هادی طحان نظیف متولد سال 1361 و دارای مدرک دکترای حقوق عمومی است و از سال 1398 با معرفی سید ابراهیم رئیسی رئیس وقت قوه قضائیه و رای نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز به عنوان عضو حقوقدان شورای نگهبان فعالیت می‌کند. او از تیر ماه 1400 مسئولیت سخنگویی شورای نگهبان را بر عهده دارد.
او که عضو هیأت علمی دانشکده حقوق دانشگاه امام صادق (ع) و دارای مرتبه علمی دانشیاری است، فعالیت به عنوان معاونت آموزشی دانشکده حقوق، دبیر شورا و دبیر هیئت‌رئیسه دانشگاه امام صادق (ع)، مشاور معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان، عضو مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان، دبیر کمیته فرهنگی-اجتماعی مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری و عضویت در هیئت اندیشه‌ورز سازمان بسیج حقوقدانان را در کارنامه سوابق خود دارد.
محمدرضا صارمی

پیام خوزستان

محمدرضا صارمی دارای مدرک دکتری و نویسنده کتاب دیپلماسی قضائی است که از مرداد ماه 1400 با حکم غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس دستگاه قضا، به عنوان رئیس حوزه ریاست قوه قضاییه منصوب شد.
او در کارنامه سوابق خود فعالیت به عنوان مشاور قضایی رئیس قوه قضائیه، قاضی دیوان عالی کشور، معاون بررسی و امور ارجاعی معاونت اول دستگاه قضا، رئیس دفتر دادستانی کل کشور و همچنین فرماندهی مرکز مقاومت بسیج قوه قضاییه را دارد.
غلام‌رضا مولابیگی

پیام خوزستان

غلام‌رضا مولابیگی متولد سال 1354 و دارای مدرک دکترای حقوق است و از سال 1400 در پی استعفای محمد دهقان در سال عضو حقوقدان شورای نگهبان، به پیشنهاد غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه و با رأی مجلس به عنوان عضور جدید حقوقدان شورای نگهبان برگزیده شد.
در کارنامه او فعالیت به عنوان دادیار تحقیق، دادیار ناظر زندان و دادیار اظهارنظر، بازپرس دادسرای عمومی و انقلاب، دادرس علی‌البدل دیوان عدالت اداری، مستشار تجدیدنظر دیوان عدالت اداری، مدیرکل نظارت و ارزشیابی دیوان عدالت اداری، مدیرکل حوزه ریاست رئیس دیوان عدالت اداری، معاون قضایی دیوان عدالت اداری در امور نظارت و ارزشیابی و معاون قضایی دیوان عدالت اداری در امور حقوقی، آموزش و پیشگیری به چشن می‌خورد.
محمدرضا صابر
محمدرضا صابر دارای مدرک دکتری و نویسنده کتاب‌هایی نظیر «بیع متقابل در بخش بالا دستی نفت و گاز» و «اختلافات بورسی در پرتو آرای هیات داوری» است و در حال حاضز نیز به عنوان قاضی دیوان عالی کشور فعالیت می‌کند.
در کارنامه سوابق او فعالیت به عنوان مستشار دیوان عالی کشور به چشم می‌خورد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1119816/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خیابانی: به کتابخانه کمیته ملی المپیک ممنوع الورود هستیم

دیدار مدیران بنیاد شهید با بیش از 600 خانواده شهید حملات اخیر رژیم صهیونیستی در سراسر کشور

ادامه روند کاهش قیمت انواع سکه؛ دلار در کانال 87 هزارتومان ماند

جلسه شورای‌ عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا

دیدار عراقچی و سفیر جدید فرانسه در ایران

نیویورک تایمز: سفیر آمریکا در اسرائیل نقشی کلیدی در حمله به ایران داشت

درسِ بازیگریِ بابک حمیدیان

چهره ها/ شبنم مقدمی از مادرشوهر جذابش رونمایی کرد

نخستین حضور سینمایی بازیگران سریال «جان سخت»

خاطره عجیب جواد عزتی از دعوایی که تو محلشون افتاده بود

هومن سیدی پشت جواد عزتی را خالی کرد!

«در آغوش درخت» در مسکو 2 جایزه گرفت

جیمز: psg را بزرگ نکنید؛ چلسی قهرمان است

معاوضه بزرگ بازیکن بین استقلال و سپاهان

ابلاغ پیام تبریک و تسلیت رئیس بنیاد شهید به خانواده شهدای اقتدار در استان یزد

نهضت سرکشی از خانواده‌های شهدا در سراسر کشور به دستور مهندس اوحدی صورت گرفت

صخره مقدس؛ کتابی برای روز‌های جنگی مردم ایران

زیدآبادی در واکنش به اظهارات ظهره‌وند علیه پزشکیان: ادای ملی-مذهبی در آوردن از این نوع طرز فکر برنمی‌آید

رئیس‌جمهور در دوران جنگ کجا بود و چه می‌کرد؟

منابع دیپلماتیک: ایران پیشنهادی از مسکو برای توقف غنی‌سازی دریافت نکرده است

سالیوان: خواسته خلاف NPT ترامپ، در مذاکرات هسته‌ای بن‌بست ایجاد کرد

وزیر خارجه ایران: هیچ عجله‌ای برای ورود به مذاکرات نسنجیده نداریم

درخت که بزرگ بشه یا بار میده یا شاخه و برگ

چهره ها/ رفاقت زیبای صابر ابر و هوتن شکیبا در پشت‌صحنه تاسیان

چهره ها/ استوری‌های همسر بابک جهانبخش از سفر لاکچری‌اش به کیش

خیبر اعلام کرد؛ فسخ یکطرفه مهاجم پرسابقه!

مدافع ازبکستان در آستانه پیوستن به پرسپولیس

خریدهای جدید فجر؛ 2 لیگ برتری + 3 سرباز

شکایت باشگاه خیبر از فراز امامعلی

کشتی آزاد جوانان آسیا؛ 4 مدال برای ایران در 5 وزن نخست

سخنگوی وزارت خارجه: اعتماد ما به آمریکا به زیر صفر رسیده است

ادعای وال استریت ژورنال در مورد محتوای گفتگوی خصوصی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران

بازیگر خوش‌چهره سریال خاتون برنده جایزه بین‌المللی شد

آدما همیشه فکر می‌کنن میشه برگشت

چهره ها/ استوری غمگین سیاوش خیرابی در غم نبود پدرش

چهره ها/ پوشش بحث‌برانگیز بهنوش بختیاری برای یک نقش متفاوت!

ابراهیم تهامی: ساپینتو انتخاب خوبی برای استقلال است؛ حسینی نباید از تیم جدا شود

آخرین وضعیت اولین قهرمان کشتی ایران در ادوار المپیک؛ او به‌زودی از بیمارستان مرخص خواهد شد

رای نهایی درباره شکایت پیمان اکبری از پیکان

اسفندیار تیم سوم جهان را قال گذاشت

روزی که ستاره بسکتبال در ورزش گلف رکوردشکنی کرد

عارف: نشاط انجام کار دستگاه‌های اجرایی در دوره جنگ واقعاً بی‌نظیر بود

سردار وحیدی: سرو صدا‌های رژیم صهیونیستی ناشی از درماندگی اوست

لغو جلسه ایران و آمریکا در نروژ؟/ اکسیوس: ایران و آمریکا به دنبال محل دیگری برای این دیدار هستند

وال استریت ژورنال در مورد تاریخ رسمی آغاز مذاکرات میان آمریکا و ایران: هنوز چیزی تعیین نشده است

سکانس تکان دهنده امشب طوبی

براتون غیبت رد شده!

افسردگی و تنهایی، عوامل پنهان «زورگویی در دنیای مجازی»

ماتویدی: کریستیانو رونالدو کاری کرد که با خودم گفتم «این دیوونه‌ست!»

این بزرگ‌ترین بی‌عدالتی در تاریخ فوتبال است