پیام خوزستان

آخرين مطالب

نماینده ادوار مجلس: معاندین ثابت کردند که برای آنان «ایران» مهم نیست سیاسی

نماینده ادوار مجلس: معاندین ثابت کردند که برای آنان «ایران» مهم نیست
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا / یک عضو سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس دهم ، تاکید کرد: علی رغم همه تلاش های دشمن، گویی انقلاب دیگری رخ داد و مردم ایران بار دیگر نظام جمهوری اسلامی را حفظ کردند.
محمدجواد جمالی نوبندگانی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به اهمیت حفظ انسجام ملی برای رفع تهدیدهای خارجی، بیان کرد: از نگاه بنده عوامل مختلفی باعث موفقیت جمهوری اسلامی ایران در جنگ 12 روزه با رژیم صهیونیستی شد. در وهله اول مدیریت مقام معظم رهبری بود که بسیار مدبرانه عمل کردند. ضربه اولیه که نیروهای مسلح کشور دریافت کرد؛ تقریبا اکثریت فرماندهان نظامی ما به شهادت رسیدند. اگر هر نظام دیگری جای ایران بود یا کمر راست نمی کرد یا زمانی طولانی باید صرف می شد تا به شرایط قبلی خود برگردند.
اقتدار موشکی ایران دشمن را درهم کوبید
بازار
وی در ادامه اظهار کرد: در وهله دوم توانایی موشکی و نظامی کشور بود که دشمن را شگفت زده کرد. اقتدار موشکی کشور نشان داد که افرادی مانند شهید طهرانی مقدم چه زحمات بی بدیلی کشیدند که ما امروز توانستیم قوی ترین سیستم های پدافندی جهان مانند سامانه تاد، داود و گنبد آهنین را درهم بشکنیم. اما تاثیر گذار ترین مولفه در شکست دشمن، هم بستگی مردم بود. گرچه به دلایل مختلفی، فشارهایی بر روی مردم بود وم نارضایتی هایی در سطح جامعه وجود داشت.
معاندین ثابت کردند که برای آنان «ایران» مهم نیست
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: ما در طول سنوات گذشته شاهد کاهش مشارکت مردم در انتخابات ها بودیم. دشمن روی این مسائل خیلی حساب کرده بود. از بعد رسانه‌ای نیز بر روی این موضوع کار کرده بودند. آمادگی هم داشتند که جنگ داخلی راه انداخته و قومیت ها را تحریک کنند. برنامه های مفصلی داشتند اما واقعا مردم نشان دادند که برای آنان ایران یک خط قرمز است. از جهت دیگر نیز معاندین ثابت کردند که برای آنان ایران مهم نیست. صراحتا می گفتند برای ما مرزها مهم نیست و به هر طریق و به هر شکل دنبال براندازی نظام سیاسی ایران هستیم.
بنظر می رسد انقلاب دیگری در ایران رخ داد
وی در ادامه تاکید کرد: اما مردم خیلی سریع متوجه نقشه دشمن شدند. آرامشی که در زمان بمباران ها در جامعه شاهد بودیم و کمکی که مردم به یکدیگر می کردند؛ همه حاکی از هوشیاری مردم ایران است. اقتداری که مجری صدا و سیما در برابر تجاوز دشمن داشت. نقشی که خانواده شهدا ایفا کردند. به نظر می رسد که یک انقلاب دیگری رخ داد. مردم نشان دادند همان طور که پشتوانه انقلاب اسلامی مردم بود، بار دیگر مردم نظام جمهوری اسلامی را حفظ کردند. خیلی از افراد بودند که به سیستم نظامی کشور ایراد داشتند و حتی زندانی سیاسی بودند، اما به صحنه آمده و از نظام جمهوری اسلامی حمایت کردند.
شکستن اتحاد ملی در شرایط کنونی خیانت است
وی افزود: باید بدانیم که این وحدت ملی باید استمرار داشته باشد. متاسفانه این روزها می بینیم که از هر دوجناح سیاسی در کشور، بعضا مصاحبه ها یا مطالبی منتشر می شود که در شرایط فعلی اصلا نیازی نیست. متهم کردن مسئولان در این شرایط هیچ نیازی ندارد. فرصت برای حل اختلاف ها است، اما امروز نه. وقتی که مردم اینگونه برای حمایت از نظام خود به صحنه آمدند، از نگاه بنده خیانت است که بخواهیم این اتحاد را بشکنیم.
درخواست رهبری برای خواندن سرود ملی از یک مداح مذهبی هزاران معنی دارد
وی در ادامه بیان کرد: اگر به این انسجام خدشه وارد کنیم، خواسته یا ناخواسته در زمین دشمن صهیونسیتی بازی کرده ایم. زمانی که مقام معظم رهبری از یک مداح مذهبی درخواست خواندن یک سرود ملی را می کند، هزاران معنا دارد. دیدیم چگونه رسانه هایی که در خدمت صهیونیست ها بودند از این موضوع ناراحت هستند. باید حواسمان جمع باشد تا این اتحاد را حفظ کنیم. تاثیر اتحاد مردم حتی از موشک هم بالاتر است. اینجاست که بلوغ سیاسی خود را نشان می دهد.
وی در پایان بیان کرد: هر کس که دلش برای این مردم و این آب و خاک می سوزد، باید در مسیر تقویت این انسجام گام بردارد. اکنون زمان امید دادن است. انتقادات را می شود در زمان دیگری انجام داد. امروز باید داشته های خود را تقویت کرده و دستاوردهای خوب این جنگ 12 روزه را روایت کنیم. این یکی از خدماتی است که سیاسیون و اصحاب رسانه در این شرایط خطیر می توانند به کشور ارائه کنند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1119804/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیپلمات ایرانی: یخ روابط تهران و قاهره شکسته است

پیشنهاد تماشای فیلم برای زمانی که نیاز به گریه دارید

تقلید کردن امین حیایی از صحبت کردن رامبد جوان و خسرو شکیبایی

با دخترش چه کردی؟

چرا مبتلایان به سندروم داون زودتر آلزایمر می‌گیرند؟

داروهای کاهش وزن دشمن سرطان‌های مرتبط با چاقی

فرمانده انتظامی شهرستان اهواز منصوب شد

خیابانی: به کتابخانه کمیته ملی المپیک ممنوع الورود هستیم

دیدار مدیران بنیاد شهید با بیش از 600 خانواده شهید حملات اخیر رژیم صهیونیستی در سراسر کشور

ادامه روند کاهش قیمت انواع سکه؛ دلار در کانال 87 هزارتومان ماند

جلسه شورای‌ عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا

دیدار عراقچی و سفیر جدید فرانسه در ایران

نیویورک تایمز: سفیر آمریکا در اسرائیل نقشی کلیدی در حمله به ایران داشت

درسِ بازیگریِ بابک حمیدیان

چهره ها/ شبنم مقدمی از مادرشوهر جذابش رونمایی کرد

نخستین حضور سینمایی بازیگران سریال «جان سخت»

خاطره عجیب جواد عزتی از دعوایی که تو محلشون افتاده بود

هومن سیدی پشت جواد عزتی را خالی کرد!

«در آغوش درخت» در مسکو 2 جایزه گرفت

جیمز: psg را بزرگ نکنید؛ چلسی قهرمان است

معاوضه بزرگ بازیکن بین استقلال و سپاهان

ابلاغ پیام تبریک و تسلیت رئیس بنیاد شهید به خانواده شهدای اقتدار در استان یزد

نهضت سرکشی از خانواده‌های شهدا در سراسر کشور به دستور مهندس اوحدی صورت گرفت

صخره مقدس؛ کتابی برای روز‌های جنگی مردم ایران

زیدآبادی در واکنش به اظهارات ظهره‌وند علیه پزشکیان: ادای ملی-مذهبی در آوردن از این نوع طرز فکر برنمی‌آید

رئیس‌جمهور در دوران جنگ کجا بود و چه می‌کرد؟

منابع دیپلماتیک: ایران پیشنهادی از مسکو برای توقف غنی‌سازی دریافت نکرده است

سالیوان: خواسته خلاف NPT ترامپ، در مذاکرات هسته‌ای بن‌بست ایجاد کرد

وزیر خارجه ایران: هیچ عجله‌ای برای ورود به مذاکرات نسنجیده نداریم

درخت که بزرگ بشه یا بار میده یا شاخه و برگ

چهره ها/ رفاقت زیبای صابر ابر و هوتن شکیبا در پشت‌صحنه تاسیان

چهره ها/ استوری‌های همسر بابک جهانبخش از سفر لاکچری‌اش به کیش

خیبر اعلام کرد؛ فسخ یکطرفه مهاجم پرسابقه!

مدافع ازبکستان در آستانه پیوستن به پرسپولیس

خریدهای جدید فجر؛ 2 لیگ برتری + 3 سرباز

شکایت باشگاه خیبر از فراز امامعلی

کشتی آزاد جوانان آسیا؛ 4 مدال برای ایران در 5 وزن نخست

سخنگوی وزارت خارجه: اعتماد ما به آمریکا به زیر صفر رسیده است

ادعای وال استریت ژورنال در مورد محتوای گفتگوی خصوصی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران

بازیگر خوش‌چهره سریال خاتون برنده جایزه بین‌المللی شد

آدما همیشه فکر می‌کنن میشه برگشت

چهره ها/ استوری غمگین سیاوش خیرابی در غم نبود پدرش

چهره ها/ پوشش بحث‌برانگیز بهنوش بختیاری برای یک نقش متفاوت!

ابراهیم تهامی: ساپینتو انتخاب خوبی برای استقلال است؛ حسینی نباید از تیم جدا شود

آخرین وضعیت اولین قهرمان کشتی ایران در ادوار المپیک؛ او به‌زودی از بیمارستان مرخص خواهد شد

رای نهایی درباره شکایت پیمان اکبری از پیکان

اسفندیار تیم سوم جهان را قال گذاشت

روزی که ستاره بسکتبال در ورزش گلف رکوردشکنی کرد

عارف: نشاط انجام کار دستگاه‌های اجرایی در دوره جنگ واقعاً بی‌نظیر بود

سردار وحیدی: سرو صدا‌های رژیم صهیونیستی ناشی از درماندگی اوست