بازی افتخاری رضا عطاران در آخرین پلان سریال "سه در چهار"
فرهنگی
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - آخرین خبر / سریال «سه در چهار» به کارگردانی مجید صالحی از 20 خرداد 1387 تا 19 مرداد 1387 از شبکه اول سیما پخش شد و مورد اقبال تماشاگران قرار گرفت. محبوبیت این سریال در بازپخشهای پی در پی به طور مداوم افزایش یافته است.
رضا عطاران در «سه در چهار» در قامت مشاور کارگردان در کنار یار دیرینه خود مجید صالحی بود. او همزمان با پخش این سریال ساخت آخرین سریالش یعنی «بزنگاه» را آغاز کرد و پس از آن با وجود این که بارها پیشنهاداتی مطرح بود؛ هرگز سریال دیگری در تلویزیون نساخت. او با گسترش پلتفرمها بنا بود پروژههایی را در این مدیوم کارگردانی کند اما تاکنون این اتفاق نیوفتاده و نام او به عنوان مشاور کارگردان علاوه بر بازیگری در برخی آثار همچون #اجل_معلق دیده میشود.
عطاران که علاوه بر سمت مشاور کارگردانی؛ تیتراژ اول «سه در چهار» را نیز به طور مشترک با حمیدرضا ترکاشوند خوانده بود؛ در آخرین پلان این سریال حضور یافت است.
بازار ![]()
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1119761/