جنگ الهلال با گالاتاسرای بر سر مهاجم پرطرفدار
ورزشي
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - ورزش 3 /الهلال بار دیگر برای به خدمت گرفتن ویکتور اوسیمن با ناپولی وارد مذاکره شده است.
برای دومین تابستان پیاپی انتظار میرود که اوسیمن از ناپولی جدا شود و این در حالی است که انتقال دائمی او در پایان پنجره نقل و انتقالات تابستانی گذشته به سرانجام نرسید. این مهاجم 26 ساله فصل 25–2024 را به صورت قرضی در گالاتاسرای سپری کرد و عملکردی موفق داشت. او در قراردادش بند فسخی به ارزش 75 میلیون یورو برای باشگاههای خارج از ایتالیا داشت که حالا منقضی شده است.
با این حال، ناپولی همچنان خواهان دریافت همان مبلغ 75 میلیون یورو است و تاکید دارد که این مبلغ باید حداکثر در دو قسط پرداخت شود، شرطی که مانع اصلی برای گالاتاسرای بوده است. آخرین پیشنهاد این باشگاه ترکیهای به همان مبلغ 75 میلیون یورو میرسید اما ساختار پرداخت آن بهصورت اقساطی بود: 40 میلیون یورو نقد و 35 میلیون یورو باقی مانده در چند قسط
حالا متئو مورتو خبر داده که باشگاه الهلال عربستان شب گذشته بار دیگر پیشنهادی رسمی برای جذب اوسیمن ارائه داده است که مطابق خواسته ناپولی معادل 75 میلیون یورو است و در قالب دو قسط مساوی 37.5 میلیون یورویی پرداخت خواهد شد

این در حالی است که الهلال پیش از این نیز پیشنهادی برای جذب اوسیمن ارائه کرده بود و حاضر بود دستمزدی خیره کننده معادل 30 میلیون یورو در سال به او پرداخت کند، پیشنهادی که مهاجم نیجریهای در اواسط ژوئن رد کرده بود.
بازار
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1119729/