پیام خوزستان

آخرين مطالب

وزارت دفاع آمریکا، اصابت موشک ایرانی به پایگاه هوایی خود در قطر را تایید کرد سیاسی

وزارت دفاع آمریکا، اصابت موشک ایرانی به پایگاه هوایی خود در قطر را تایید کرد
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایرنا / سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد که یکی از موشک‌های بالستیک شلیک شده توسط ایران در جریان حمله ماه گذشته به پایگاه هوایی العدید در قطر، به بزرگترین پایگاه نظامی آمریکا در خاورمیانه برخورد کرده است.
شان پارنل سخنگوی پنتاگون روز جمعه به وقت محلی در بیانیه‌ای به رسانه های بین المللی گفت: «یک موشک بالستیک ایرانی در 23 ژوئن به پایگاه هوایی العدید برخورد کرد.» او در عین حال مدعی شد:«بقیه موشک‌ها توسط پدافند آمریکا و قطر رهگیری شدند.»
سخنگوی وزارت دفاع آمریکا ادعا کرد: این حمله موشکی خسارت کمی به تجهیزات و سازه‌های پایگاه وارد کرده است.
این سخنگوی پنتاگون مدعی شد: «هیچ آسیبی وارد نشده است. پایگاه هوایی العدید همچنان کاملاً عملیاتی است و قادر به انجام ماموریت در کنار شرکای قطری خود، برای تامین امنیت و ثبات در منطقه است.»
خبرگزاری آسوشیتدپرس روز جمعه به وقت محلی گزارش داد: تصاویر ماهواره‌ای حاکی از آن است که حمله ایران به پایگاه هوایی قطر، گنبد ژئودزیکی مورد استفاده آمریکا برای ارتباطات را هدف قرار داده است.
تصاویر ماهواره‌ای که روز جمعه به وقت محلی توسط آسوشیتدپرس تجزیه و تحلیل شدند، نشان می‌دهند که حمله ایران به یک پایگاه هوایی مهم آمریکا در قطر احتمالاً به یک گنبد ژئودزیک که محل نگهداری تجهیزات مورد استفاده آمریکایی‌ها برای ارتباطات امن می باشد، آسیب رسانده است.
آسوشیتدپرس نوشت: حمله ایران به پایگاه هوایی العدید در خارج از دوحه، پایتخت قطر، در 23 ژوئن در پاسخ به بمباران سه سایت هسته‌ای در ایران توسط آمریکا صورت گرفت و دلیلی برای تلافی به جمهوری اسلامی ایران داد که به سرعت منجر به آتش‌بس با میانجیگری دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا و پایان جنگ 12 روزه ایران و اسرائیل شد.
این رسانه آمریکایی افزود: تصاویر نشان می‌دهد که ساختمان گنبدی شکل پس از حمله از بین رفته است. تصاویر ماهواره‌ای از شرکت پلنت لبز پی بی اس Planet Labs PBC ساختمان گنبدی شکل قابل مشاهده در پایگاه هوایی العدید را در صبح روز 23 ژوئن، تنها چند ساعت قبل از حمله، نشان می‌دهد.
شاخه 379 نیروی هوایی آمریکا که در این پایگاه فعالیت می‌کند، در سال 2016 از نصب این قطعه تجهیزات 15 میلیون دلاری، که به عنوان یک ترمینال سازمانی مدرن شناخته می‌شود، خبر داد. عکس‌ها یک دیش ماهواره‌ای را در داخل گنبد، که به عنوان رادوم شناخته می‌شود، نشان می‌دهند. تصاویر گرفته شده در 25 ژوئن و هر روز پس از آن نشان می‌دهد که گنبد از بین رفته است و برخی از خسارات در ساختمان مجاور قابل مشاهده است. سایر پایگاه در تصاویر تا حد زیادی دست نخورده به نظر می‌رسد.
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا تلاش کرد حمله را کم‌اهمیت جلوه دهد و در شبکه اجتماعی خود «تروث سوشال» نوشت: «می‌خواهم از ایران به خاطر اطلاع‌رسانی زودهنگام که باعث شد جان کسی گرفته نشود و کسی مجروح نشود، تشکر کنم.»
بازار


رژیم صهیونیستی روز 23 خردادماه با نقض آشکار حقوق بین‌الملل و حاکمیت ملی جمهوری اسلامی ایران، مناطقی در تهران و برخی دیگر از شهرها از جمله تأسیسات هسته‌ای کشور را هدف حمله نظامی قرار داد. در این اقدام تروریستی، شماری از دانشمندان، نظامیان و شهروندان غیرنظامی به شهادت رسیدند.
به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر معظم انقلاب در پیامی خطاب به ملت بزرگ ایران، فرمودند: رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد. دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذن‌الله.
در پی ناکامی رژیم صهیونیستی در رسیدن به اهدافش در تجاوز به خاک ایران، ایالات متحده آمریکا بامداد یکشنبه اول تیرماه به این تجاوز پیوست و به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان حمله کرد.
مقامات دولت ترامپ پیش از تجاوز به خاک ایران، تلاش می کردند از یک سو، چشم‌اندازی مثبت از مذاکرات خود با ایران ارائه کنند و از سوی دیگر، با تکرار ادعاها و تهدیدات واشنگتن در چارچوب سیاست فشار حداکثری و فضاسازی، درباره تبعات عدم توافق هراس ایجاد کنند. آنها اکنون نیز پس از تجاوز مشترک با تل آویو به خاک ایران، در تقلا هستند تا با ایران بار دیگر مذاکره کنند.
نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران نه تنها تجاوز رژیم اسرائیل به خاک ایران را پاسخ دادند بلکه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دوم تیرماه در بیانیه ای اعلام کرد: در پی تجاوز نظامی آشکار رژیم جنایتکار ایالات متحده آمریکا به تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران و نقض صریح حقوق بین‌الملل، با تدبیر شورای عالی امنیت ملی و راهبری قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) " alt="پیام خوزستان" width="100%" />

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1119540/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عامل تروریستی وابسته به سرویس بیگانه در مازندران دستگیر شد

آیا حمله به زندان اوین سبب حذف جاسوسان اسرائیل شد؟

واکنش مشاور رهبر انقلاب به طرح موضوع عدم کفایت سیاسی رئیس‌جمهور

ضرورت احیای پروژه ملی بندر خشک در خوزستان

کیک تولد عجیبی که ترلان پروانه برای تولدش انتخاب کرد

بازیگر «مرد عنکبوتی» پس از حضور در فیلم جدید کریستوفر نولان: یک عمر منتظر این لحظه بودم

جواد عزتی: هر لحظه که دلم بخواد می‌توانم بازیگری را کنار بذارم

دانشمندان تفاوت‌های ساختاری را در مغز افراد روان‌آزار شناسایی کرده‌اند

غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان دزفولی در 150 کانون فرهنگی هنری مساجد

لزوم رعایت بهداشت فردی برای پیشگیری از ابتلا به اسهال خونی

وقوع دما‌های 49 درجه و بالاتر در اغلب مناطق خوزستان

مدیرعامل فجرسپاسی: ورزشگاه پارس به لیگ برتر می‌رسد/ 2 بازیکن مطرح و 3 سرباز جذب می‌کنیم

امیرحسین اسفندیار به تیم والیبال «چلم» لهستان پیوست

تیم کهکشانی ایتالیا برای هفته سوم لیگ ملت‌های والیبال

ستاره لیگ ایران به ترکیه کوچ کرد!

پیروزی سخت والیبال نوجوانان ایران مقابل اندونزی

ارائه گزارشی از دیدار مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی بنیاد با خانواده شهدای اقتدار به استاندار یزد

افزایش 23 درصدی تقاضای انرژی جهان تا 2050

عبدالرضا داوری: تندروها دنبال احیای پروژه انسدادند

گزارش سردار جلالی به سرلشکر موسوی درخصوص جنگ

تصاویری از منزل تخریب شده دانشمند شهید باکویی که همراه خانواده‌اش به شهادت رسید

سخنگوی قوه قضاییه: شبکه‌های دشمن در داخل شناسایی شدند

فکت جالب درباره بازیگر "تاسیان" که قطعا نمی‌دانستید!

تیزر تازه ای از فیلم سینمایی «خانه ارواح» منتشر شد

دیدار جبلی با اکبر عبدی و عوامل سریال «سبزواران»

پشت صحنه‌ای صمیمی و جالب از سریال "پایتخت"

در خطر بودن سلامت شهروندان در صورت تداوم آتش‌سوزی هورالعظیم

بن‌بست در پروژه بازگشت علی کریمی به استقلال

قلی زاده غایب بزرگ لخ پوزنان در سوپرجام لهستان

آنتتوکومپو: احتمالاً در میلواکی می‌مانم

اعتراف جالب رسانه لهستانی درباره تیم ملی ایران

بخشنامه بخشودگی جرایم تسهیلات زیر 700 میلیون به بانک ها رسید

نرخ بلیط پروازهای اربعین تعیین شد

عملکرد جهادی نفت در جنگ 12 روزه/ پالایشگاه‌ها دراوج فعالیت

شهیده «بعاج‌زاده» افتخار خوزستان و نماد مقاومت است

ضرورت مدیریت کشت جهت پیشگیری از بحران آب شور در آبادان و خرمشهر

بروجردی: بر اساس نیاز کشور غنی‌سازی می‌کنیم

رامبد با کارناوال جدایی‌اش از جناب‌خان را رسمی کرد

فرشته حسینی: بسیاری از بستگان و خانواده ما مجبور شدند ایران را ترک کنند!

علاقه محمد ولی‌زادگان به بازیِ حامد بهداد از زمان نوجوانی و هنرستان

روزهای کوتاه‌تر تابستان در راه‌اند؛ زمین در هفته‌های آتی قرار است سریع‌تر بچرخد

تاریخ‌سازی در فصل 2025 تنیس جهان

انتقال مهدی طارمی به فنرباغچه قطعی شده است؟

انتخاب گرت بیل: توپ طلا را به دمبله بدهید

ستاره آرژانتین هم‌ تیمی جدید حسین خانزاده در لوبه

پاسخ منفی طارمی به پیشنهاد الوصل امارات

وصول یک هزار و 63 نامه سفر ریاست جمهوری در بنیاد شهید استان ایلام

مرشایمر: ایران با موشک‌های خود، خاک اسرائیل را به توبره کشید

کوثری: تصمیم‌گیری در مورد مذاکره تنها پس از محاکمه آمریکا و رژیم صهیونیستی امکان‌پذیر است

ماجرای پر ندادن کفتر‌های کیانوش گرامی طی اتفاقات 12 روزه ایران