پیام خوزستان

آخرين مطالب

المانیتور: نتانیاهو به دنبال انتقال نگرانی خود به ترامپ در مورد کمک پدافندی و موشکی چین به ایران سیاسی

المانیتور: نتانیاهو به دنبال انتقال نگرانی خود به ترامپ در مورد کمک پدافندی و موشکی چین به ایران
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - انتخاب / به گفته منابع دیپلماتیک اسرائیل، نتانیاهو قرار بود در دیدار با ترامپ، نگرانی خود را نسبت به تلاش‌های چین برای بازسازی پدافند هوایی و ظرفیت‌های موشکی ایران ابراز کند. هفته گذشته، وب‌سایت Defense Security Asia گزارش داد که اسرائیل از چین خواسته تا جنگنده پیشرفته J-10C را به ایران نفروشد. همچنین روز دوشنبه، وب‌سایت Middle East Eye گزارش داد که چین سامانه‌های ضد موشکی به ایران تحویل داده است. چین در حال حاضر بزرگ‌ترین واردکننده نفت ایران نیز محسوب می‌شود.
المانیتور نوشت: دیدار دونالد ترامپ با نخست‌وزیر اسرائیل، بنیامین نتانیاهو، در شامگاه دوشنبه در کاخ سفید، نشانه‌هایی از اختلاف در اولویت‌های این دو رهبر را آشکار کرد در حالی‌که نتانیاهو بر اهمیت پرونده هسته‌ای ایران تأکید داشت، ترامپ و دولت او بر ضرورت دستیابی به توافق آتش‌بس در غزه تمرکز کرده‌اند.
بازار
در ادامه این مطلب آمده است: در حالی‌که گفت‌وگوها در دوحه همچنان ادامه دارد، ایران همچنان یکی از منابع اصلی نگرانی برای دولت اسرائیل است. از منظر اسرائیل، ایران علیرغم حملات اخیر اسرائیل و آمریکا به برنامه هسته‌ای و زرادخانه موشکی‌اش، همچنان تهدیدی وجودی محسوب می‌شود.
نتانیاهو که از همکاری خود با ترامپ در زمینه ایران احساس قدرت می‌کند، به‌دنبال گرفتن «چراغ سبز» کامل از رئیس‌جمهور آمریکاست تا در صورت مشاهده هرگونه تلاش از سوی ایران برای احیای برنامه هسته‌ای‌اش، دوباره به آن حمله کند. 
یکی از افراد نزدیک به نتانیاهو در گفت‌وگو با المانیتور و به شرط ناشناس ماندن گفت: «آنچه اکنون برای ما مهم است، حمایت رئیس‌جمهور است، شاید حتی رسمی و علنی.»
به گفته منابع دیپلماتیک اسرائیل، نتانیاهو قرار بود در دیدار با ترامپ، نگرانی خود را نسبت به تلاش‌های چین برای بازسازی پدافند هوایی و ظرفیت‌های موشکی ایران ابراز کند. هفته گذشته، وب‌سایت Defense Security Asia گزارش داد که اسرائیل از چین خواسته تا جنگنده پیشرفته J-10C را به ایران نفروشد. همچنین روز دوشنبه، وب‌سایت Middle East Eye گزارش داد که چین سامانه‌های ضد موشکی به ایران تحویل داده است. چین در حال حاضر بزرگ‌ترین واردکننده نفت ایران نیز محسوب می‌شود.
یکی از مقامات ارشد دیپلماتیک اسرائیل به المانیتور گفت: «در واقع با یک مسابقه تسلیحاتی مواجه‌ایم؛ میان توان تهاجمی اسرائیل علیه ایران و توان دفاعی و موشکی ایران که اسرائیل را هدف می‌گیرد. نباید اجازه داد ایران در این رقابت به برتری برسد.»
در سخنان بداهه‌ای که ترامپ در آغاز ضیافت شام ایراد کرد، بار دیگر ادعا کرد که تأسیسات هسته‌ای ایران «کاملاً نابود شده‌اند». این در حالی است که ارزیابی‌های فزاینده‌ای از سوی نهادهای اطلاعاتی اسرائیل و غرب وجود دارد مبنی بر اینکه برنامه هسته‌ای ایران تنها یک یا دو سال به تأخیر افتاده، اما از بین نرفته است.
طبق این ارزیابی‌ها، بمب‌های سنگینی که توسط بمب‌افکن‌های B2 آمریکا بر روی سایت غنی‌سازی اورانیوم در فردو پرتاب شدند، دقیق بوده و طبق برنامه از طریق دودکش‌ها به مجموعه زیرزمینی نفوذ کرده‌اند. با این حال، آسیب وارده ـ به‌ویژه در عمیق‌ترین بخش‌های این تأسیسات ـ کامل نبوده و برخی از سانتریفیوژهای پیشرفته و بخشی، یا حتی تمام ذخایر اورانیوم غنی‌شده، سالم مانده‌اند.
رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، نیز گفته که ایران چندین سایت مخفی برای تبدیل و غنی‌سازی اورانیوم را طراحی کرده که در صورت بمباران تأسیسات اصلی، به‌عنوان «پشتیبان» عمل خواهند کرد. او در مصاحبه‌ای با شبکه CBS در تاریخ 29 ژوئن گفته بود: «در عرض چند ماه... [ایران می‌تواند] چند آبشار سانتریفیوژ را به کار بیندازد و اورانیوم غنی‌شده تولید کند.»
در آغاز ضیافت شام با نتانیاهو، ترامپ در پاسخ به سوال خبرنگاران گفت که از گفت‌وگو با ایران برای مهار برنامه هسته‌ای‌اش حمایت می‌کند، و این گفت‌وگوها احتمالاً در روزهای آینده آغاز خواهد شد. اما بلافاصله اضافه کرد: «اگر لازم باشد، دوباره ایران را هدف قرار خواهیم داد.»

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1118903/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

غیبت عجیب سلیمی در تمرین استقلال

خلاصه بازی پاری سن ژرمن 4 - رئال مادرید 0

انریکه: عثمان دمبله شایسته توپ طلا است

بازگشت مهاجم ناکام با پیراهن آبی

ژابی: پاریس پروژه دو ساله است، من تازه شروع کرده‌ام

همه‌‍‌چیز به نفع بازیکن خارجی استقلال

4 غول بزرگ WWE؛ چند بار قهرمان جهان شدند؟

خوشحالی گل به یاد دیوگو ژوتا؛ گل گونسالو راموس به رئال مادرید

خداحافظ لوکیتا؛ آخرین بازی مودریچ با پیراهن سفید

گل چهارم پاری سن ژرمن به رئال توسط راموس

استقبال هاشمیان و پیروانی از بازیکنان پرسپولیس

انرژی خاص به خرید مهم استقلال

پاری سن ژرمن 4-0 رئال مادرید؛ بزرگان زیر چکمه‌ی فاتحان نو، صدای له شدن تاریخ را شنیدی؟

صلیب سرخ: جنایات رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان ایرانی شوکه‌کننده است

شاید مهم‌ترین خرید این فصل استقلال!

درخشش اسکیت‌بازان ایران در کاپ جهانی ایتالیا

لیگ ملت‌ها: آلمان فاتح یک ماراتن جذاب

نتانیاهو: ترامپ پیشنهاد اخراج ساکنان غزه را نداده است!

تلاش برای یافتن راه‌حل مسالمت‌آمیز در پرونده بیرانوند

حسین‌نژاد برای تیم روسی بازی کرد

لیگ ملت‌ها: آن‌ها جور مردان‌شان را می‌کشند

ادعای عجیب گنجی؛ طلسم‌های یهودی کف خیابان پیدا شد

فروش 10 میلیاردی سینماها در یک هفته

صدای شکستن قلبش رو شنیدم

چهره ها/ قاب تلخ شهره سلطانی از سنگ مزار خانواده‌اش

شوهر من چرا اومده اینجا؟

چهره ها/ قاب عاشقانه محمدرضا شایع با همسر و فرزندش

تو چه مشکلی با من داری؟

ما دختر به راه دور نمیدیم!

هومن سیدی: فقط 30 درصد از داستان سریال «وحشی» واقعی است

انقلاب انویدیا در هوش مصنوعی با پاسخ‌دهی 32 برابر سریع‌تر به کاربران

کاوشگر نیوهورایزنز ناسا اولین آزمایش ناوبری میان‌ستاره‌ای تاریخ را انجام داد

گل دوم پاری سن ژرمن به رئال توسط دمبله

دبل رویز؛ گل دوم پاری سن ژرمن به رئال

طوفان پی‌اس‌جی در مت‌لایف: 2 گل در 9 دقیقه

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه پنجشنبه 19 تیر 1404

بازار جهانی آماده جذب نفت بیشتر است

وزیر دفاع: ضربه کاری نیروهای مسلح ایران در برابر تجاوز رژیم صهیونی منجر به درخواست آتش‌بس شد

عطریانفر: حضور پرشهامت و شجاعت رهبری در مراسم شب عاشورا و تاکید برهویت ایرانی جز جنبه های ذاتی ایران است

تناقض‌گویی «نتانیاهو» درباره وضعیت برنامه‌ هسته‌ای ایران

معاون اول قوه‌ قضائیه: پرونده‌های جاسوسان رژیم صهیونیستی به‌سرعت درحال بررسی است و به‌شدت با آن‌ها برخورد خواهد شد

ایران خواستار تحقیق فوری سازمان ملل درباره استفاده از مزدوران در تجاوز رژیم اسرائیل علیه ایران شد

تأکید فرمانده نیروی زمینی ارتش بر پاسداری بی‌قیدوشرط از مرزهای ایران

ویدئویی از جشن تولد 27سالگی ترلان پروانه

عمارت مجلل پرویز پرستویی در شکارگاه را نفرین کرده‌اند

جانی دپ بعد از مدت‌ها روی فرش قرمز آفتابی شد

قدم بعدی رو باید تو برداری

کشف ضربان‌های منظم در اعماق آفریقا از احتمال شکافت این قاره خبر می‌دهد

هشدار درباره گرمازدگی: از تورم پاها تا خطر سکته مغزی در روزهای داغ

واکنش دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز به بیانیه «تغییر پارادایم»