پیام خوزستان

آخرين مطالب

خطیب‌زاده: آنچه آمریکا انجام داد، غیرقابل‌بخشش، غیرقابل‌فراموشی و نقض آشکار حقوق ایران بود سیاسی

خطیب‌زاده: آنچه آمریکا انجام داد، غیرقابل‌بخشش، غیرقابل‌فراموشی و نقض آشکار حقوق ایران بود
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایرنا / رئیس مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه با تاکید بر اینکه ایران کشوری کوچک نیست؛ خاطرنشان کرد: ایران،کشوری با 90 میلیون جمعیت است و تمدنی که نمی‌توان آن را با موجودیتی مانند اسرائیل مقایسه کرد. ایدئولوژی آپارتایدِ آن‌ها مبتنی بر محصور شدن در پایگاه‌هاست. ایران کشوری است که هم از توانایی‌هایش آگاه است و هم از ضعف‌هایش.
«سعید خطیب‌زاده» امروز سه‌شنبه 17 تیر در وبیناری با عنوان «تجاوز رژیم اسرائیل به ایران: چشم انداز بعدی» در پاسخ به این پرسش که آیا واکنش ایران به حمله ضعیف بوده است، گفت: مقامات اسرائیل دهه‌هاست ادعا می‌کنند که ایران در پی دستیابی به سلاح هسته‌ای است. اما ایران یک کشور و ملت با سابقه‌ای هزاران‌ساله است. ما شطرنج‌بازیم و می‌دانیم چگونه برنامه‌های راهبردی خود را پیش ببریم.
وی ادامه داد: کسانی که ادعا می‌کنند ایران ضعیف است، تنها می‌خواهند این تصور را به دونالد ترامپ بفروشند. اگر ایران احساس تهدید امنیتی کند، قطعا واکنشی متفاوت و غیرقابل‌پیش‌بینی خواهد داشت.
معاون وزیر خارجه با اشاره به اینکه وقتی به تأسیسات ما در خلیج فارس حمله شد، ایران نیز به حمله به حیفا پاسخ داد؛ خاطرنشان کرد: آنها خوب می‌دانند چرا ایران تصمیم گرفت پایگاه آمریکا در قطر را هدف قرار دهد؛ این یک پیام قوی بود. برخی تصور می‌کردند ایران پاسخ خود را از طریق عراق خواهد داد، اما ایران این پاسخ را از قطر داد. ما پیش‌تر به طرف‌های درگیر اطلاع داده بودیم. بازیگران بالغ می‌دانند که اگر روزی ایران بخواهد از تمام توانایی‌های خود استفاده کند، نتیجه بسیار متفاوت خواهد بود.
خطیب زاده در ادامه افزود: فرماندهان ایران در حالی هدف قرار گرفتند که در حال انجام عملیات نظامی نبودند؛ آن‌ها شبانه و در خانه ترور شدند. با این حال، مدعی‌اند که غیرنظامیان را هدف قرار نداده‌اند، در حالی که در غزه، 60 هزار فلسطینی مورد هدف قرار گرفته‌اند.
وی با تاکید بر اینکه ایران کشوری کوچک نیست؛ خاطرنشان کرد: ایران،کشوری با 90 میلیون جمعیت است و تمدنی که نمی‌توان آن را با موجودیتی مانند اسرائیل مقایسه کرد. ایدئولوژی آپارتایدِ آن‌ها مبتنی بر محصور شدن در پایگاه‌هاست. ایران کشوری است که هم از توانایی‌هایش آگاه است و هم از ضعف‌هایش. ما ظرف 24 ساعت خود را بازیابی کردیم و پاسخ متناسبی دادیم.
سخنگوی پیشین وزارت خارجه با تاکید بر اینکه ایران در 200 سال گذشته، به هیچ کشوری تجاوز نکرده‌، گفت: خوب می‌دانیم چگونه به تجاوز پایان دهیم. آن‌ها باید انتخاب کنند که آیا با احترام رفتار می‌کنند یا با تقابل. آنچه آمریکا انجام داد، غیرقابل‌بخشش، غیرقابل‌فراموشی و نقض آشکار حقوق ایران بود. این نخستین‌بار بود که آمریکا به دلیل یک برداشت راهبردی اشتباه، به ایران حمله کرد. اما همه باید بدانند که این زنجیره با ایران پایان نمی‌یابد.
خطیب زاده ادامه داد: دونالد ترامپ اعلام کرده بود که به‌دنبال تسلیم بی‌قید و شرط ایران است. اما همان لحظه‌ای که درخواست آتش‌بس از سوی آن‌ها مطرح شد، نشان داد که آـنها فهمیده‌اند ایران کشوری تسلیم‌پذیر نیست. ایرانی‌ها استاد بقا هستند و همین ماندگاری، اعجاز این ملت است؛ آنها می‌توانند برای جهان درسی باشند.
معاون وزیر خارجه با اشاره به اینکه غنی‌سازی 60 درصدی ایران با اطلاع و همکاری کامل با بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انجام شده و شفاف اعلام شده بود، گفت: آن‌ها به دنبال بهانه‌ای برای حمله بودند. آمریکا حقوق بین‌الملل را نقض کرد، در حالی که برنامه هسته‌ای ایران، کاملاً صلح‌آمیز و در راستای اهداف صلح‌طلبانه است. آن‌ها تلاش کردند روند دیپلماتیک را تحت تأثیر قرار دهند، اما ایران همچنان پای میز مذاکره حاضر است.
خطیب زاده ادامه داد: در بسیاری از گفت‌وگوهای اخیر با آمریکا، ایده‌های خوبی برای رفع نگرانی‌ها مطرح شده و استیو ویتکاف نیز به‌خوبی از آن‌ها آگاه است. همه می‌دانند که ایران همواره شفاف عمل کرده و تمامی اقدامات خود را به آژانس گزارش داده است. ایران هرگز به دنبال تسلیحات هسته‌ای نبوده و نخواهد بود.
بازار
وبینار «تجاوز رژیم اسرائیل به ایران: چشم انداز بعدی» بعدازظهر امروز- سه‌شنبه 17 تیرماه- در مرکز مطالعات سیاسی و بین المللی وزارت امور خارجه و با حضور و سخنرانی برخط خطیب زاده معاون وزیر امور خارجه و رئیس این مرکز، «کاظم سجادپور» مشاور وزیر امور خارجه و استاد دانشگاه روابط بین‌الملل، «ناصر هادیان» استاد دانشگاه و «ولی نصر» تحلیلگر حقوق بین‌الملل برگزار شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1118475/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آغاز فعالیت مجدد بخش کنسولی سفارت روسیه در ایران

محسن رضایی: پیروزی ما این بود که معلوم شد ما به تنهایی حریف آمریکا و اسراییل هستیم

چهره ها/ عکس زیبای شیرین سریال «نون خ» در دریا

شما چی میگین؟ نظر خانواده مهمه؟

هومن سیدی: فقط 30٪ سریال "وحشی" واقعی‌ست

صحبت‌های رایان سرلک درباره ژاله صامتی

فکر نمی‌کردم پشت همدیگه رو خالی کنید

استفاده از هیدروژن سبز برای بهبود انعطاف‌پذیری شبکه‌های انرژی الکتریکی

برگزاری پنجمین گردهمایی ائمه جمعه خوزستان

جزییات دیدار پلی‌آف نخبگان آسیا، الدحیل - سپاهان

تغییر بزرگ در چمپیونزلیگ؛ میزبانی مهم می‌شود

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه چهارشنبه 18 تیر 1404

بلایی که موشک‌های ایران بر سر اسرائیل آورده است

برشی از بازدید 3 ساعته عارف از قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص)

دستگیری 6 تروریست در چابهار

رسانه عبری: دفتر نتانیاهو به دلیل حملات موشکی ایران در حال بازسازی است

متکی: اسرائیل پیروز جنگ نیست، چون ترامپ درخواست آتش‌بس کرد

فرود اضطراری «بی-2» آمریکا پس از تجاوز به مراکز هسته‌ای صلح‌آمیز ایران

سرنوشت این بچه چی میشه؟

اولین عکس از فرزند مونا کرمی و سپند امیرسلیمانی

تیزر قسمت دوم سریال «شکارگاه»

موزیک ویدئوی پرواز همای درباره وطن

مگه همه مخالف این ازدواج نبودن؟

«بی سروصدا»؛ اورجینال و هولناک

برشی از گفتگوی شبنم مقدمی با شهاب حسینی در همرفیق

ماجرای بحران مالی در پلتفرم استارنت و تعطیلی پروژه‌ها؛ از شائبه تا تکذیب

آزادی 110 زندانی دیگر با کمک محسن چاوشی

بازیگر «شکارگاه» سینما را از کجا شروع کرد؟

گزینه بی‌صدا کردن تلفن همراه؛ کلید سلامت ذهن در محل کار

قرعه کشی رقابت های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی آسیا انجام شد

کالابرگ دهک 4 تا 7 واریز شد؟

دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان/ گفت‌وگو درباره مناسبات دوجانبه و تحولات منطقه‌ای

ترامپ: خلبانان ما با بمباران ایران کار فوق‌العاده‌ای انجام دادند

پاریس: حملات آمریکا و اسرائیل به ایران مطابق قوانین بین‌المللی نبود

شهرداد روحانی از تعصبش روی عبارت "خلیج فارس" می گوید

مثل قدیما دور هم جمع شیم...

آیا مخاطبان «کارناوال» منتظر بازگشت رامبد جوان هستند؟

مسعود فراستی با «وطن و تن» از فردا در نمایش خانگی

خواستگاری مهدی پاکدل از مهراوه شریفی نیا در سریال "کیمیا"

یوتیوبر‌های فیلم و سریال درباره قسمت اول «شکارگاه» چه گفتند؟

چرا افراد باهوش‌ تصمیمات بهتری می‌گیرند؟

تشریح آخرین وضعیت مرجان‌های ایران

کاپیتان فولاد تمدید کرد

با حذف اخطارها؛ همه در فینال جام جهانی هستند

ترکیب ایران برای قهرمانی آسیا مشخص شد

تنیس ویمبلدون 2025؛ فریتز با قدرت در آستانه فینال ویمبلدون

اوراق تبعی بیمه‌ای و اوراق تبعی تأمین مالی منتشر شد

لندن، ایران را به بازگرداندن تحریم‌ها تهدید کرد

عراقچی: جنگ اسرائیل علیه ایران دیپلماسی را نابود کرد؛ آمریکا می‌تواند آن را احیا کند

ظریف: وقتی متهم نسل‌کشی، کاندیدای صلح نوبل معرفی می‌کند یعنی چه؟