پیام خوزستان

آخرين مطالب

ادعای ویتکاف: نشست با ایران حدود هفته آینده برگزار می‌شود سیاسی

ادعای ویتکاف: نشست با ایران حدود هفته آینده برگزار می‌شود
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایرنا / نماینده ویژه رئیس جمهوری آمریکا در امور خاورمیانه ادعا کرد که نشست با مقامات ایران حدود هفته آینده برگزار می شود.
استیون (استیو) ویتکاف دوشنبه شب به وقت محلی پس از دیدار با بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم اسرائیل در کاخ سفید گفت: «دیدار با ایرانی‌ها خیلی سریع اتفاق خواهد افتاد، شاید هفته آینده یا همین حدودها».
فرستاده ویژه دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در امور خارمیانه مدعی شد: «ما بالاخره شانس رسیدن به توافق - آتش‌بس در غزه- را داریم و امیدوارم خیلی سریع اتفاق بیفتد».
بازار


دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا نیز در دیدار با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل با تکرار ادعاها و تهدیدات ضد ایرانی خود مدعی شد: گفت و گوهایی را با ایران برنامه‌ریزی کرده‌ایم و آنها هم می‌خواهند گفت و گو کنند. امیدوارم مجبور نباشیم حمله دیگری علیه ایران انجام دهیم؛ آنها هم چنین چیزی را نمی‌خواهند بلکه می‌خواهند گفت و گو کنند.
رئیس جمهوری آمریکا ادعا کرد: ما تاریخی برای مذاکره با ایران تعیین کرده‌ایم. ما تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا اطمینان حاصل کنیم که ایران غیر هسته‌ای باقی می‌ماند. در زمان مناسب دوست دارم تحریم‌ها علیه ایران را بردارم.
پیش از این، کارولین لیویت سخنگوی کاخ سفید روز دوشنبه به وقت محلی در نشست خبری با خبرنگاران در کاخ سفید ادعا کرد: ایالات متحده «مستقیم و غیرمستقیم» با ایران در مورد توافق در تماس است.
سخنگوی دولت دونالد ترامپ افزود: استیو ویتکاف، فرستاده کاخ سفید به خاورمیانه، قصد دارد اواخر این هفته برای پیشبرد مذاکرات به سمت آتش‌بس در غزه، که همچنان اولویت اصلی ترامپ در خاورمیانه است، به دوحه سفر کند.
به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی روز 23 خردادماه با نقض آشکار حقوق بین‌الملل و حاکمیت ملی جمهوری اسلامی ایران، مناطقی در تهران و برخی دیگر از شهرها از جمله تأسیسات هسته‌ای کشور را هدف حمله نظامی قرار داد. در این اقدام تروریستی، شماری از دانشمندان، نظامیان و شهروندان غیرنظامی به شهادت رسیدند.
به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر معظم انقلاب در پیامی خطاب به ملت بزرگ ایران، فرمودند: رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد. دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذن‌الله.
در ادامه این تجاوز، ایالات متحده آمریکا نیز بامداد یکشنبه (اول تیرماه) با حمله مستقیم به سایت‌های هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان، عملاً به جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران پیوست.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز دوم تیرماه در بیانیه ای اعلام کرد: در پی تجاوز نظامی آشکار رژیم جنایتکار ایالات متحده آمریکا به تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران و نقض صریح حقوق بین‌الملل، با تدبیر شورای عالی امنیت ملی و راهبری قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) " alt="پیام خوزستان" width="100%" />

سرانجام، سوم تیرماه رئیس‌جمهوری آمریکا توافق آتش‌بس میان ایران و رژیم اسرائیل را اعلام کرد و جمهوری اسلامی ایران هم با بیان اینکه آغازگر جنگ نبوده است تصریح کرد که اگر رژیم اسرائیل تهاجم غیرقانونی خود را متوقف کند، ایران نیز قصدی برای ادامه پاسخ ندارد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1118232/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تحقق وعده استاندار خوزستان؛ آب به نخلستان های خنافره شادگان رسید

توسعه زیرساخت‌ها و اشتغال پایدار مرزنشینان

ضرورت تدوین نقشه راه صادرات خرما و لزوم برنامه‌ریزی های دقیق

نشست کارگروه ملی مقابله با آلودگی هوا تشکیل شد

رژیم آمریکا، دشمن اتحاد ملت ایران

ثبت دمای 49 درجه و بالاتر در هفت شهر خوزستان

ضرورت حفظ امنیت روانی مردم در جنگ شناختی

ثبت رکورد تازه تولید در پتروشیمی کارون

دستگیری 35 محکوم متواری در بهبهان

فردا، آغاز رقابت بیش از 47 هزار داوطلب خوزستانی در نوبت دوم آزمون سراسری

سایه تهدید تحریم‌های ترامپ بر صادرات نفت روسیه

بازدید مسئولان سازمان منطقه آزاد کیش از اداره تأمین اجتماعی

🎬 خاموشی‌های خانگی در پی پیگیری‌های استانی به میزان 60 درصد کاهش می‌یابد

حرکت به سوی استانداردهای نوین گردشگری در پلاژهای کیش

انتصاب نماینده وزارت نفت در طرح‌های بیع متقابل گازرسانی

هشدار نارنجی خیزش گردوخاک در خوزستان

تلاش برای راه‌اندازی زیپ‌لاین بر روی کارون تا زمستان امسال

ثبت‌نام بیش از 400 حافظ دزفولی در سامانه حفظ قرآن

دومین جلسه پدافند غیرعامل بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

آمادگی پارس جنوبی برای تولید پایدار گاز در زمستان

افزایش رقم بهره‌گیری از ظرفیت پالایش نفت چین در ژوئن

نقش‌آفرینی نیروگاه غرب کارون در پایداری برق خوزستان

توقف تولید یک میدان نفتی کردستان عراق در پی حمله پهپادی

دیدار مدیر کل بنیاد مازندران با خانواده شهید سلیمانی در روستای جلیکان بخش چمستان نور

تداوم تولید و صادرات نفت در شرایط مطلوب است

پایبندی صنعت پتروشیمی به تحقق برنامه‌های 1404

پیگیری پرداخت حقوق معوق و مشکلات حساب شرکت آبفا دزفول

ورود دادستانی شادگان به طرح ساخت جاده دارخوین  به شادگان

تداوم فعالیت توده هوای گرم در خوزستان

نقش‌آفرینی تشکل‌های ایثارگری در جنگ نرم و انسجام ملی مورد تأکید قرار گرفت

پروژه‌های مسئولیت اجتماعی متوقف نمی‌شوند

15 هزار اشتراک جدید گاز در استان تهران

کسب 4 سهمیه رقابت‌های آسیایی توسط موی‌تای‌کاران خوزستانی

تعهد شرکت گاز تا کنتور/ ضرورت رعایت اصول ایمنی در مصرف

تداوم گرما و ناپایداری‌های جوی در هرمزگان

انجام 52 عمل جراحی موفق در بیمارستان کارون گتوند

رفع تصرف 430 متر مربع از اراضی ملی در امیدیه

تاکید نماینده ولی فقیه خوزستان بر فعالیت‌های فرهنگی توسط مواکب در ایام اربعین

اجرای طرح اصلاح شبکه دفع فاضلاب در بندر امام خمینی

حرکت کاروان پیاده نورالحسین شهرستان رامهرمز به سمت کربلای معلی

افزایش قیمت نفت با امیدواری به تقاضای تابستانی

رشد 150 درصدی خوراک پتروشیمی بندر امام

معارفه امام جمعه جدید شادگان

ثبت رطوبت 76 درصدی در بندر ماهشهر

دیدار رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده «سردار شهید حسین سلامی»

ثبت 20 هزار عقرب‌گزیدگی در خوزستان

کشف کالای آرایشی، بهداشتی و تجهیزات پزشکی قاچاق در اهواز

تقدیر از تلاش‌های صدا و سیمای خوزستان در دفاع مقدس 12 روزه

تامین یکهزار تن قیر برای ترمیم آسفالت معابر دزفول

پیش بینی تولید 90 هزار تن ذرت در شوش