پیام خوزستان

آخرين مطالب

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان؛

مخازن سد‌های خوزستان 50 درصد منفی هستند اجتماعی

مخازن سد‌های خوزستان 50 درصد منفی هستند
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - صدریان فر گفت: مخازن سد‌های استان، 50 درصد منفی هستندو با یک خشکسالی تاریخی روبه‌رو هستیم.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما استان خوزستان ، عباس صدریان‌فر با اشاره به وضعیت آبی استان اظهار کرد: مخازن ما 50 درصد منفی هستند و ما آوردی نداشتیم، نه استان‌های مولد ما برف و ذخیره‌ای داشتند و نه در استان بارندگی داشتیم و از این بابت با یک خشکسالی تاریخی روبه‌رو هستیم و قطعا در این شرایط، نمی‌توانیم کشت تابستانه را به شکل عادی پیش ببریم.
وی افزود: بنابراین از هم‌استانی‌ها و کشاورزان استان در بالادست انتظار می‌رود تا در شرایط موجود مراعات حال مناطق پایین‌دست را کنند تا بتوانیم از این شرایط عبور کنیم.
صدریان‌فر ادامه داد: کارشناسان مختلف در تمام حوزه‌ها، کارگروه ملی و کارگروه استان به این نتیجه رسیدند که کشت‌های آب‌بر و شلتوک نباید در استان اتفاق بیافتد تا مردم پایین‌دست مانند خرمشهر، آبادان و نخیلاتی که وجود دارند بتوانند از این پیک تنش آبی در تابستان عبور کنند.
مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان بیان داشت: در حوزه آب شرب همکاران ما اقداماتی را در این 12 روز جنگ تحمیلی انجام دادند و به طرح غدیر افزایش ظرفیت دادند و موضوع آب شرب در آبادان و خرمشهر را حل کردیم. همچنین در خصوص بحث کشاورزی جلساتی را برگزار کردیم تا مشکل EC (شوری آب) در آبادان و خرمشهر را به حداقل برسانیم.
وی در خصوص تخصیص بیشتر آب به تالاب هورالعظیم گفت: برای این تالاب یک حق‌آبه را مشخص کردند و ما تا الان و حداقل در سه سال گذشته براساس حق‌آبه‌ای که مشخص شده آب را به هورالعظیم رساندیم. امسال نیز با وجود خشکسالی، بخشی از آب تالاب تامین شد و مقداری از آن مانده که ان‌شاء‌الله تا پایان سال آبی مابقی آن را تامین کنیم.
صدریان‌فر می‌گوید: هورالعظیم دو بخش ایرانی و عراقی دارد که براساس پروتکل‌های بین ایران و عراق (پروتکل 1975) که هنوز پابرجا است، بخش عمده‌ای از آب این منطقه باید از سمت عراق و دجله و فرات تامین می‌شد.
وی ادامه داد: در دوران جنگ ایران و عراق، جنگ عراق و کویت و شرایطی که در منطقه رخ داد و همچنین در دوران سدسازی طرح "گاپ" که در ترکیه اتفاق افتاد، بخش عمده‌ای از حق‌آبه دجله و فرات از حوضه‌های پایین‌دست گرفته شد. با این وجود الان هم در منطقه هورالعظیم و هم اروند، آب موردنیاز از سمت ایران تامین می‌شود. قرار بود 20 تا 30 درصد آب موردنیاز تالاب از سمت ایران و 70 تا 80 درصد از سمت عراق تامین شود که این اتفاق رخ نداده است.
مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان اظهار کرد: با وجود خشکسالی در استان، با همکاران در سازمان محیط زیست هماهنگ هستیم و تمام تلاش خود می‌کنیم تا بتوانیم مابقی آب این تالاب را تامین کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1117996/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح: اگر رژیم صهیونیستی اقدامی کند، پاسخ محکمی به او داده خواهد شد

نیویورک‌تایمز: اسرائیل دروغ می‌گوید؛ حمله به اوین نمادین نبود

لاوروف: روسیه آماده است اورانیوم غنی‌شده در اختیار ایران قرار دهد

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص): تمام تحرکات آمریکا، رژیم صهیونیستی و همپیمانان آنان در منطقه را رصد می‌کنیم

سفارت انگلیس در تهران بازگشایی شد

ملاقات معاون وزیر خارجه چین با عراقچی در ریودوژانیرو

دیدار عراقچی با گوترش در حاشیه اجلاس سران بریکس

فیلمی کمتر دیده شده از الناز شاکردوست

از همه مردم این شهر عصبانی بودم

فریدون جیرانی؛ خالق مشرقی‌ها

چالش های سخت الناز ملک در سریال سقوط!

تهدید کهکشانی؛ آیا ستارگان گذری می‌توانند سیاره‌ها را از منظومه شمسی بیرون برانند؟

شکار از تراکتور؛ مربی یونایتد در پرسپولیس

عزیمت دختران ملی پوش فوتبال به مشهد

هافبک سابق استقلال به فجر پیوست

برای تکرار این شادی‌ها و تاریخسازی!

گزینه سابق ایران سرمربی جدید قهرمان لهستان

حامد لک شاگرد یحیی شد

مرد محبوب اسکوچیچ با تراکتور تمدید کرد

چرخش دوباره فرعباسی به سمت استقلال

اولین مربی ایرانی استقلال در فصل جدید!

ایران حملات رژیم صهیونیستی به یمن را به شدت محکوم کرد

عراقچی در حاشیه اجلاس بریکس با رئیس‌جمهور آفریقای جنوبی دیدار کرد

واکنش آشنا به ادعای اخیر خاندوزی در صدا و سیما

گزارش شبکه اسرائیلی از شکست در برابر وحدت مردم ایران

گروسی: مسئله هسته‌ای ایران با اقدام نظامی حل نمی‌شود

عارف: کاستی‌ها در بخش پدافندی به ویژه امنیت سایبری باید جبران شود

این رفتارها بعد از طلاق درسته؟

میگن‌عروسی‌باباش‌بوده

مگه از زنت طلاق نگرفتی؟

تعبیر جالب عباس موزون از محرم امسال ...

چهره ها/ عکس جدید و متفاوت الهام چرخنده پربازدید شد

تجربه خروج از بدن شاید مکانیسمی دفاعی برای مقابله با آسیب‌های روانی باشد

حامد لک به فولاد خوزستان پیوست

درخواست ساپینتو؛ تمدید قرارداد سریع کاپیتان‌ها

انصاری را می‌خواستند اما پیروانی در پرسپولیس!

لیگ ملت‌ها؛ پیاتزا و شروع آنالیز تیم اول دنیا

پزشکیان در گفت‌وگو با مجری معروف آمریکایی: اسرائیل برای ترور من اقدام کرد اما ناکام ماند

سخنگوی دولت: غیبت رهبر انقلاب بنا بر ملاحظات کاملا طبیعی بود

روایت رئیس سازمان صداوسیما از روز تجاوز رژیم صهیونیستی به ساختمان شیشه‌ای

وزیر اسرائیلی: ژنرال سلیمانی حلقه آتش را دور اسرائیل ساخت

پزشکیان: فتوایی برای ترور ترامپ نداریم

واکنش مشاور وزیر خارجه به جایزه گذاشتن برای سر ترامپ

شایعه جایزه برای «سر ترامپ» توسط سازمان تبلیغات اسلامی تکذیب شد

تو زیادی خوش‌بینی، من نگران آوا هستم

نگاهی به سریال «شکارگاه»؛ روایتگر داستانی رازآلود در دوران قاجار

این فیلم شهاب حسینی را پس از 17 سال دوباره ببینید

دیالوگ هایی زیبا درباره ایران در سریال تاسیان

فیلم‌هایی که ای کاش می‌تونستم برای اولین بار ببینیم

بریده‌ای از قسمت 10 سریال مرهم