پیام خوزستان

آخرين مطالب

آخرین قیمت‌ها از بازار ارز تجاری اقتصادي

آخرین قیمت‌ها از بازار ارز تجاری
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا /امروز حواله دلار با نرخ 69 هزار و 468 تومان، حواله یورو با نرخ 81 هزار و 785 تومان، حواله درهم با نرخ 18 هزار و 915 تومان، حواله یوان با نرخ 9696 تومان و حواله روبل با نرخ 882 تومان توسط تجار معامله شد و آمارها نشان می‌دهد که از ابتدای سال جاری اسکناس دلار در بازار ارز تجاری در کانال 71 هزار تومان و حواله دلار نیز در کانال 69 هزار تومان تثبیت شده است.
امروز (دوشنبه) بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران شاهد معامله حواله دلار با نرخ 69 هزار و 468 تومان، حواله یورو با نرخ 81 هزار و 785 تومان، حواله درهم با نرخ 18 هزار و 915 تومان، حواله یوان با نرخ 9696 تومان و حواله روبل با نرخ 882 تومان، توسط تجار و بازرگان‌ها بود.
همچنین بازار ارز تجاری شاهد معامله اسکناس دلار با نرخ 71 هزار و 413 تومان، اسکناس یورو با نرخ 84 هزار و 75 تومان، اسکناس درهم با نرخ 19 هزار و 445 تومان، اسکناس یوان با نرخ 9967 تومان و اسکناس روبل با نرخ 907 تومان، بود.
بازار
از سوی دیگر، میانگین موزون نرخ ارز نیز که بر مبنای حجم معاملات ارزی انجام‌ شده در یک ماه گذشته با نرخ‌های اعلامی در سامانه معاملات الکترونیک ارز در حوزه حواله، اسکناس و حواله کالاهای اساسی و ضروری محاسبه می‌شود، امروز و در اولین روز از نیمه دوم تیرماه 1404 برای اسکناس دلار به 59 هزار و 822 تومان، یورو 70 هزار و 428 تومان، درهم 16 هزار و 289 تومان، یوان 8349 تومان و روبل به 760 تومان رسیده است.
گفتنی است؛ در روز معاملاتی قبل (چهارشنبه 11 تیرماه) حواله دلار با نرخ 69 هزار و 287 تومان، حواله یورو با نرخ 81 هزار و 588 تومان، حواله درهم با نرخ 18 هزار و 866 تومان، حواله یوان با نرخ 9669 تومان و حواله روبل با نرخ 882 تومان و همچنین اسکناس دلار با نرخ 71 هزار و 227 تومان، اسکناس یورو با نرخ 83 هزار و 873 تومان، اسکناس درهم با نرخ 19 هزار و 394 تومان، اسکناس یوان با نرخ 9940 تومان و اسکناس روبل با نرخ 907 تومان، توسط تجار و بازرگان‌ها معامله و نرخ گذاری شده بود.
همچنین، طی ماه‌های اخیر، اسکناس دلار در بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران در کانال 71 هزار تومان و حواله دلار نیز در کانال 69 هزار تومان برای معامله تجار و بازرگان‌ها تثبیت شده و حواله و اسکناس یورو نیر به ترتیب در کانال 79 تا 80 برای حواله و 81 تا 84 هزار تومان برای اسکناس یورو در نوسان بوده که بیش از هر چیز ریشه در تغییر نسبت دلار به یورو در سطح جهانی و بیش از هر چیز تقویت یورو در برابر سایر ارزها از سوی اتحادیه اروپا بوده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1117985/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عملکرد پدرو مهاجم جدید چلسی در جام جهانی باشگاه‌ها

هلند نه، اردوی استقلال در ترکیه قطعی شد

الدحیل و انتقال بزرگ با هافبک پی اس جی!

اعلام ترکیب تیم‌های ملی جوانان کشتی آزاد و فرنگی

صدای زنگ خطر بیخ‌گوش بسکتبال ایران

ادامه روند ریزش قیمت دلار و طلا؛ سکه امامی به کانال 79 میلیون تومانی بازگشت

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح: اگر رژیم صهیونیستی اقدامی کند، پاسخ محکمی به او داده خواهد شد

نیویورک‌تایمز: اسرائیل دروغ می‌گوید؛ حمله به اوین نمادین نبود

لاوروف: روسیه آماده است اورانیوم غنی‌شده در اختیار ایران قرار دهد

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص): تمام تحرکات آمریکا، رژیم صهیونیستی و همپیمانان آنان در منطقه را رصد می‌کنیم

سفارت انگلیس در تهران بازگشایی شد

ملاقات معاون وزیر خارجه چین با عراقچی در ریودوژانیرو

دیدار عراقچی با گوترش در حاشیه اجلاس سران بریکس

فیلمی کمتر دیده شده از الناز شاکردوست

از همه مردم این شهر عصبانی بودم

فریدون جیرانی؛ خالق مشرقی‌ها

چالش های سخت الناز ملک در سریال سقوط!

تهدید کهکشانی؛ آیا ستارگان گذری می‌توانند سیاره‌ها را از منظومه شمسی بیرون برانند؟

شکار از تراکتور؛ مربی یونایتد در پرسپولیس

عزیمت دختران ملی پوش فوتبال به مشهد

هافبک سابق استقلال به فجر پیوست

برای تکرار این شادی‌ها و تاریخسازی!

گزینه سابق ایران سرمربی جدید قهرمان لهستان

حامد لک شاگرد یحیی شد

مرد محبوب اسکوچیچ با تراکتور تمدید کرد

چرخش دوباره فرعباسی به سمت استقلال

اولین مربی ایرانی استقلال در فصل جدید!

ایران حملات رژیم صهیونیستی به یمن را به شدت محکوم کرد

عراقچی در حاشیه اجلاس بریکس با رئیس‌جمهور آفریقای جنوبی دیدار کرد

واکنش آشنا به ادعای اخیر خاندوزی در صدا و سیما

گزارش شبکه اسرائیلی از شکست در برابر وحدت مردم ایران

گروسی: مسئله هسته‌ای ایران با اقدام نظامی حل نمی‌شود

عارف: کاستی‌ها در بخش پدافندی به ویژه امنیت سایبری باید جبران شود

این رفتارها بعد از طلاق درسته؟

میگن‌عروسی‌باباش‌بوده

مگه از زنت طلاق نگرفتی؟

تعبیر جالب عباس موزون از محرم امسال ...

چهره ها/ عکس جدید و متفاوت الهام چرخنده پربازدید شد

تجربه خروج از بدن شاید مکانیسمی دفاعی برای مقابله با آسیب‌های روانی باشد

حامد لک به فولاد خوزستان پیوست

درخواست ساپینتو؛ تمدید قرارداد سریع کاپیتان‌ها

انصاری را می‌خواستند اما پیروانی در پرسپولیس!

لیگ ملت‌ها؛ پیاتزا و شروع آنالیز تیم اول دنیا

پزشکیان در گفت‌وگو با مجری معروف آمریکایی: اسرائیل برای ترور من اقدام کرد اما ناکام ماند

سخنگوی دولت: غیبت رهبر انقلاب بنا بر ملاحظات کاملا طبیعی بود

روایت رئیس سازمان صداوسیما از روز تجاوز رژیم صهیونیستی به ساختمان شیشه‌ای

وزیر اسرائیلی: ژنرال سلیمانی حلقه آتش را دور اسرائیل ساخت

پزشکیان: فتوایی برای ترور ترامپ نداریم

واکنش مشاور وزیر خارجه به جایزه گذاشتن برای سر ترامپ

شایعه جایزه برای «سر ترامپ» توسط سازمان تبلیغات اسلامی تکذیب شد