پیام خوزستان

آخرين مطالب

رم: در تلاش برای از سرگیری مذاکرات ایران و آمریکا هستیم سیاسی

رم: در تلاش برای از سرگیری مذاکرات ایران و آمریکا هستیم
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا / وزیر امور خارجه ایتالیا در اظهاراتی ضمن تأکید بر تعهد این کشور به از سرگیری مذاکرات ایران و آمریکا، گفت: «ما در تلاش برای از سرگیری گفت‌وگو بین ایالات متحده و ایران هستیم. ما همچنین رم را به عنوان مکانی برای مذاکرات احتمالی پیشنهاد داده‌ایم.»
«آنتونیو تاجانی» وزیر امور خارجه و معاون نخست وزیر ایتالیا عصر سه‌شنبه، در پاسخ به سوالی درباره مذاکرات احتمالی بین ایران و آمریکا، ضمن تأکید بر تعهد این کشور به از سرگیری مذاکرات ایران و آمریکا، گفت: «ما در تلاش برای از سرگیری گفتگو بین ایالات متحده و ایران هستیم. ما همچنین رم را به عنوان مکانی برای مذاکرات احتمالی پیشنهاد داده‌ایم.»
به نوشته رسانه ایتالیایی اسپشیاله، او همچنین با زیر سوال بردن ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران، ادعا کرد: «ما همیشه برای گفت‌وگو تلاش می‌کنیم تا امنیت اسرائیل را تضمین کنیم و در عین حال، حتی در صورت توسعه برنامه هسته‌ای ایران توسط این کشور، از ساخت بمب اتمی توسط ایران جلوگیری کنیم.»
در نهایت، تاجانی بدون اشاره به عدم پایبندی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تعهدات خود به ایران، با دفاع از آژانس، ادعا کرد: «ما باید بازدیدهای آژانس ایمنی هسته‌ای سازمان ملل را مجاز کنیم. من معتقدم که گروسی همیشه کار خود را به خوبی انجام داده است، به عنوان یک مقام سازمان ملل رفتار کرده است و نه به عنوان یک حزب سیاسی.»
دفاع تاجانی از گروسی درحالی است که مجلس شورای اسلامی ایران در پی عملکرد جانبدارانه مدیرکل آژانس در عمل به وظایف قانونی‌اش در حفاظت از تاسیسات اتمی ایران و ارائه گزارشی درباره برنامه هسته‌ای ایران که زمینه‌ساز حملات متجاوزانه اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران شد، طی مصوبه‌ای همکاری ایران با آژانس را به تعلیق درآورده است.
سازمان انرژی اتمی ایران نیز اعلام کرده است که کوتاهی گروسی در عمل به وظایفش در قبال ایران را تحت پیگرد قانونی قرار خواهد داد.
بازار
پیش از این «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در گفت‌وگو با شبکه راشاتودی درباره وضعیت فعلی همکاری ایران با آژانس مطرح کرد: بازرسان آژانس همچنان در ایران هستند و به کار خود ادامه می‌دهند، اما مسئله این است که تأسیسات هسته‌ای ما به شدت آسیب و مورد هدف قرار گرفته‌اند. سازمان انرژی اتمی ما در حال بررسی میزان خسارات است تا ببینیم چگونه می‌توان همکاری با آژانس را از سر گرفت. در حال حاضر، آنچه از آژانس و شورای حکام انتظار می‌رود این است که به مسئولیت‌ها و وظایف خود پایبند بمانند و حملات رژیم‌های آمریکا و اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای ما را به‌طور صریح و بدون ابهام محکوم کنند. این کاری است که آژانس و مدیرکل آن انجام نداده‌اند و مردم ایران از این نهاد چنین انتظاری دارند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1116604/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ویدئو و پیام رئیس جمهور درباره ایران

عارف: در کاربرد صلح‌آمیز فناوری هسته‌ای می‌توانیم به کشورهای جهان کمک کنیم

دبیر ستاد حقوق بشر: گزارشی از جنایات رژیم صهیونیستی در جنگ 12 روزه به مجامع بین‌المللی ارائه شده است

سخنگوی وزارت خارجه: سطح آسیب به تاسیسات هسته‌ای‌ جدی است

واکنش آژانس به تعلیق همکاری ایران با این سازمان

حضور قالیباف در مراسم عزاداری هیئت رایهالعباس

رئیس‌جمهور: این روزها بیشتر به نگرانی‌ها و حل مشکلات مردم فکر می‌کنیم

اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت

نصب حدود 50 هزار کنتور هوشمند در خوزستان

شهاب حسینی با یک سریال جدید می‌آید

مادر بودن این شکلیه که وقتِ خودت رو هم متعلـق به بچه‌ هات می‌دونی

5 گریم خاص و عجیب در "مختارنامه"

تیزر محرمانه جدیدترین فیلم کریستوفر نولان لو رفت

میشه منو پسرم صدام کنی!

احتمال خیزش گردوخاک‌های محلی و موقتی در خوزستان

روایت عطاءالله مهاجرانی از شیوه جنگ روانی و سانسورهای اسرائیل در جنگ و روزهای پس از جنگ

معاهده میان ایران و مالزی در زمینه انتقال بین‌المللی زندانیان ابلاغ شد

عطاالله مهاجرانی: مذاکره فریب بود

معاون عراقچی: چهره کریه حقوق بشر آمریکایی را افشا کنید

درخواست تل‌آویو از اروپا برای بازگرداندن تحریم‌های ایران!

خاطره‌ای شنیده نشده از حاج رمضان درباره حاج قاسم در حلب سوریه

مروری بر کارنامه هومن سیدی؛ از مغزهای کوچک تا قورباغه و وحشی

برشی از فیلم سینمایی «کوچه بی نام»

میدونی زمین خوردن یعنی چی؟!

هیچ‌کس از جنگ برنمی‌گردد، حتی آن‌ها که زنده می‌مانند!

اعلام تعطیلی روزهای سینما در هفته آینده

صحبت های جالب سامان صفاری درباره بازیگری

همونی که تو رو بیشتر از خودت می شناسه...

فصل پنجم سریال «خرس» ساخته می‌شود

شکارگاه؛ ماجرای گنج ‌ایران…

شمر خونی دلیل شکست عشقی!

شناسایی سلول‌های پیر بدون نیاز به گرفتن نمونه خون

کشف مقادیر زیادی از پروتئین آلزایمر در نوزادان که برای آنها مضر نیست!

وضعیت قرمز در استقلال خوزستان و سکوت مالکان!

مهر و موم 30 کلینیک زیبایی و درمانی غیرمجاز شهر اهواز

پاس گل 10 میلیون پوندی ستاره رئال

کمیته المپیک ایران و مجارستان تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

ستاره جوان ایران هشتمین پاسور برتر لیگ ملت‌ها

مناف هاشمی: مقاومت و ایستادگی مردم ایران در تاریخ ثبت خواهد شد

باشگاه پرسپولیس: قرارداد دورسون بند جدایی ندارد

رکورد تاریخی ارزش معاملات خرد سهام شکسته شد

کدام بهتر است؟ سرمایه گذاری در بورس یا املاک و مستغلات؟

کامبک قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار کاهش یافت

سخنگوی سپاه: در صورت تهدیدات جدید، پاسخ به مراتب کوبنده‌تر، ویرانگرتر و متفاوت‌تر از گذشته خواهد بود

واکنش معاون قوه قضائیه به احتمال محاکمه غیابی گروسی

متکی: نتانیاهو برای جبران شکست خود ممکن است دوباره حمله کند

جلسه سران قوا به میزبانی قوه مقننه برگزار شد

سفیر ایران در ژنو: برای دفاع از مردم و حاکمیت خود منتظر هیچ نهاد یا کشور خارجی نمی‌مانیم

تاجیک: گروسی به جای همکاری با ایران بیشتر به دنبال جمع‌آوری اطلاعات بود!

مشاور فرمانده سپاه: یک سوم تل‌آویو و حیفا تخریب و شخم زده شده است