پیام خوزستان

آخرين مطالب

فرانسه: مذاکرات بهترین راه برای رسیدگی به نگرانی‌های ناشی از برنامه هسته‌ای ایران است سیاسی

فرانسه: مذاکرات بهترین راه برای رسیدگی به نگرانی‌های ناشی از برنامه هسته‌ای ایران است
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا / وزارت امور خارجه فرانسه خواستار تامین امنیت کارکنان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شده و تاکید کرد که گفت‌وگوهای دیپلماتیک بهترین راه رسیدگی به مسئله برنامه هسته‌ای ایران است.
وزارت امور خارجه فرانسه با حمایت از کوتاهی‌های «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در عمل به وظایف قانونی‌اش در حفاظت از تاسیسات اتمی ایران و گزارش جانبدارانه او درباره فعالیت‌های هسته‌ای ایران که منجر به حمله متجاوزانه رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران شد، گفت که تهدیدات علیه مدیرکل آژانس را محکوم می‌کند.
این در حالی است که مقام‌های ایرانی در واکنش‌های رسمی ضمن انتقاد از عملکرد جانبدارانه گروسی، تنها موضوع پیگرد قانونی کوتاهی او در عمل به تعهداتش را مطرح کرده‌اند و تهدیدی علیه او مطرح نشده است.
بازار
«امیرسعید ایروانی» نماینده ایران در سازمان ملل در گفت‌وگویی با شبکه سی‌بی‌اس در پاسخ به سوالی درباره ادعای «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا مبنی بر اینکه «ایران رافائل گروسی و دیگر بازرسان آژانس را به اتهام جاسوسی برای اسرائیل تهدید کرده است»، تاکید کرد: ایران تهدیدی نکرده است. قانون تصویب شده توسط مجلس جمهوری اسلامی ایران بسیار آشکار است. طبق این قانون، ایران همکاری خود با آژانس را تعلیق می‌کند. زیرا آژانس مسئولیت خود را ایفا نکرده است. تا زمانی که این شرایط ادامه پیدا کند، همکاری ایران تعلیق خواهد شد.
ایروانی تصریح کرد: هرگاه این شرایط تغییر کند، همکاری ما با آژانس نیز از سر گرفته خواهد شد. مدیرکل آژانس توسط ایران تهدید نشده است و هیچ تهدیدی علیه او وجود ندارد.
او افزود: بازرسان آژانس در ایران، در امنیت کامل هستند. اما همکاری ما تعلیق شده است و آن‌ها به هیچ یک از تاسیسات ایران دسترسی نخواهند داشت.
ایروانی در پاسخ به سوالی درباره رسانه‌ ایرانی و تهدیدات این رسانه علیه گروسی تصریح کرد: این یادداشت نظرات فردی است و یک انتقاد از مدیرکل آژانس است. ما نیز انتقاداتی از آژانس داریم. این نهاد بین‌المللی مسئولیت خود را انجام نداد و در آن شکست خورده است و با مسیر را برای جنایات صورت گرفته علیه ایران هموار کرد.
او در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا تهدیدات شکل گرفته علیه گروسی را محکوم می‌کند یا خیر گفت: «بله.»
شبکه سی‌جی‌تی‌ان چین گزارش داد که وزارت امور خارجه فرانسه بیان کرد: ایران باید امنیت کارکنان آژانس را تامین کند.
این درخواست وزارت امور خارجه فرانسه در حالی مطرح شده است که «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در گفت‌وگو با شبکه راشاتودی مطرح کرد: بازرسان آژانس همچنان در ایران هستند و به کار خود ادامه می‌دهند، اما مسئله این است که تأسیسات هسته‌ای ما به شدت آسیب و مورد هدف قرار گرفته‌اند. سازمان انرژی اتمی ما در حال بررسی میزان خسارات است تا ببینیم چگونه می‌توان همکاری با آژانس را از سر گرفت. در حال حاضر، آنچه از آژانس و شورای حکام انتظار می‌رود این است که به مسئولیت‌ها و وظایف خود پایبند بمانند و حملات رژیم‌های آمریکا و اسرائیل به تأسیسات هسته‌ای ما را به‌طور صریح و بدون ابهام محکوم کنند. این کاری است که آژانس و مدیرکل آن انجام نداده‌اند و مردم ایران از این نهاد چنین انتظاری دارند.
در حالی که تجاوزگری رژیم صهیونیستی و آمریکا در میانه مذاکرات غیرمستقیم تهران-واشنگتن برای حل‌وفصل دیپلماتیک مسئله برنامه هسته‌ای ایران انجام شد، وزارت امور خارجه فرانسه بدون محکوم کردن این حمله تاکید کرد: مذاکرات بهترین راه برای رسیدگی به نگرانی‌های ناشی از برنامه هسته‌ای ایران است.
در همین راستا، «مجید تخت‌روانچی» معاون وزیر امور خارجه ایران در گفت‌وگویی که به تازگی با شبکه بی‌بی‌سی انگلیسی انجام داده، تاکید کرد که آمریکا در صورت تمایل به ازسرگیری گفت‌وگوهای دیپلماتیک با ایران، باید به منظور اعتمادسازی لازم، موضع شفافی در نفی تداوم حملات متجاوزانه به ایران اتخاد کند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1116216/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیکر دانشمند هسته‌ای به همراه 6 عضو دیگر خانواده‌اش به خاک سپرده شد

واکنش قوچانی، عضو شورای اطلاع رسانی دولت به تهدیدهای اسرائیل برای ترور وزیر خارجه

تخت‌روانچی خطاب به مجری بی‌بی‌سی: اگر شجاعت انتقاد از آمریکا را ندارید باید سکوت کنید!

خضریان: شبکه‌های نفوذ داخلی رژیم صهیونیستی در ایران ضربه‌ جدی دیده است

کشف یک لاشه دیگر پهپاد صهیونیستی در کوه‌های لرستان

فارس: صدای شنیده شده در شمال تهران مربوط به تست‌های معمول پدافندی است

متن پیام وزیر امور خارجه که در آستانه اشرفیه توسط بقائی قرائت شد

بقائی در دیدار با برادر شهید دانشمند هسته‌ای: ترور ناجوانمردانه دانشمندان علمی نشان از عجز دشمنان دارد

پدر شدن این شکلیه

شهاب حسینی: تو مِنچ ادعام میشه ولی پوکر نه!

چهره ها/ عکس زیبای نیکای سریال پایتخت پربازدید شد

وقتی از بازیگر سریال «بازی مرکب» میپرسن، آیا بچه هاتم سریالو دیدن؟

چهره ها/ عکس جذاب پیمان معادی در تولد 55 سالگی‌اش

وقتی مهدی پاکدل از خاطره اش در اصفهان میگه...

کله چه جوری می‌زنن!؟

نسبت فامیلی هوتن شکیبا و محمد بحرانی هم مشخص شد!

باید یاد بگیری کسی را برای انتقام نکشی

یک عزل و نصب عجیب و جنجالی در ورزش ایران

مسابقات هندبال زیر 17 سال پسران آسیا به تعویق افتاد

آزمون جدید برای مدعیان دو وزن کشتی آزاد

دغدغه روزانه ساپینتو؛ تمدید قرارداد 4 ستاره!

هایجک الوحده از پرسپولیس؛ مدافع 19 ساله خیبر!

رنامه‌ریزی برای کاهش ناترازی برق تا 14 هزار مگاوات

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه سه شنبه 10 تیر 1404

نماینده مجلس سنای پاکستان: آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر سیاسی و مرجع تقلید ماست

پزشکیان: دولت متولی اصلی جبران خسارات جنگ است

حضور پزشکیان در مراسم گرامیداشت سردار سپهبد شهید محمد باقری

توضیحات معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور درباره شایعه استعفای پزشکیان

حضور دریابان شمخانی در مراسم بزرگداشت سردار شهید غلامرضا محرابی

ابلاغ پیام کتبی عراقچی به وزیر خارجه کویت توسط سفیر ایران

قرائت پیام عراقچی در جمع مردم آستانه‌ اشرفیه در تشییع شهدا

ماجرای حمله به جلسه سران قوا از زبان معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهور

گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر

آرزوی زیبای «جناب خان» برای پسر سپند امیرسلیمانی و مونا کرمی

چند پیام تسلیت برای درگذشت جمال اجلالی

قضاوت اصلا کار آدمای سالمه!

رضا عطاران: من نمی تونم جای دیگه‌ای جز ایران کار کنم...

انتشار رایگان فیلم سینمایی «ضربه فنی» در شبکه نمایش خانگی

دل تنگت رو کجا می‌خوای ببری؟

پشت صحنه انیمیشن روسی محبوب در ایران

حضور برخی چهره ها در مراسم یادبود پدر سیاوش خیرابی

آخه کی دلش می خواد از خونش، خاطره هاش، عزیزاش دل بِکنه؟

اینا هیچکدوم از ما‌ها رو زنده نمی‌ذارن…

«از یاد رفته»: برگ تازه شبکه نمایش خانگی برای جذب مخاطبان

آقای بازیگر خبر طلاقش را رسانه‌ای کرد

شوری آب آبادان نخلستان‌ها را تهدید می‌کند

وداع جانسوز سردار باقرزاده با پیکر شهید رشید

ادامه وزش بادهای جنوب شرقی در آب‌های هرمزگان

برنامه های هیات های مذهبی کیش در دهه اول محرم؛ موج دلدادگی و معنویت در قلب خلیج فارس

تغییر ساعات کاری بانک‌ها و مؤسسات اعتباری کیش