پیام خوزستان

آخرين مطالب

خبر خوب وزیر اقتصاد برای سهامداران اقتصادي

خبر خوب وزیر اقتصاد برای سهامداران
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - خبرآنلاین / وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: بسته‌های حمایتی برای صنایع بزرگ کوچک و متوسط و همچنین بسته‌هایی برای بازار سرمایه به زودی تهیه و اعلام می‌شود.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید علی مدنی زاده در حاشیه بازدید از گمرک غرب تهران در جمع خبرنگاران اعلام کرد: هوشمندسازی سامانه‌های گمرکی مالیاتی و سیستم بانکی و اتصال آنها به یکدیگر ادامه خواهد داشت.
وی این را هم گفت بسته حمایت از صنایع مختلف و اصناف برای اصنافی که طی 12 روز گذشته آسیب دیدند، در دستور کار قرار می‌گیرد به گونه‌ای که خدمات به مردم بدون وقفه ادامه پیدا کند.
به گفته وزیر امور اقتصادی و دارایی، مشکلاتی که در زمینه امنیت سایبری برای شبکه بانکی و بقیه سامانه‌های کشور ایجاد شده با خدمات جبرانی و انجام دهیم که خدمات رسانی آنها دچار وقفه نشود. در عمل هم به غیر از یکی دو روز توقف خدمات به ریل قبلی خود برگشت.
بازار
وی گفت: برای افرادی که در حمله رژیم صهیونی دچار آسیب و خسارت دیدن دولت تمهیدات جدی در نظر گرفته است که جزئیات آن به زودی اعلام خواهد شد،این بسته‌های حماتی هم در قالب جبران مستقل خسارت و هم در قالب بیمه‌ها خواهد بود که از جمله اینکه بیمه ایران برای پوشش ریسک در شرایط جنگ تمهیداتی فراهم کرده است.
به گفته مدنی‌زاده مضاف بر این کمیته اصناف و کمیته حمایت از صنایع خورد متوسط و بزرگ که تشکیل شده و کسانی که در جنگ آسیب دیدند شناسایی می‌شوند و در دستور کار حمایت قرار می‌گیرند و به زودی شبکه بانکی به ویژه بانک‌های زیر مجموعه وزارت اقتصاد از این اصناف و صنایع حمایت خواهند کرد جزئیات حمایت بعد از تصویب در دولت و تصویب در هیئت عالی بانک مرکزی به عنوان بسته حمایتی دولت اعلام خواهد شد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی این را هم گفت یکی از موارد حمایت دولت تمدید اقساط وام‌ها و تمدید اقساط مالیات و تعویق مقرره‌های مالیاتی است که به زودی از سوی وزارت اقتصاد اعلام خواهد شد.
وزیر اقتصاد این را هم گفت برای حمایت از کسب و کارهای کوچک متوسط و اولویت‌هایی در نظر گرفته شده است همچنین برای حمایت از صنایع تولیدی بزرگ نیز با همکاری وزارت صنعت معدن و تجارت بسته‌هایی تهیه کرده‌ایم که با کمک سازمان برنامه و بودجه تهیه شده و به زودی اعلام خواهد شد بتواند آسیب‌هایی که در این ایام برای صنایع ایجاد شده و روند تولید آنها دچار توقف نشود و دولت در کنار مردم است و تلاش می‌کند که خدمات صنایع ادامه پیدا کند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: تلاش بر این است که این دوره بحران با کمترین هزینه پشت سر گذاشته شود.
وزیر اقتصاد همچنین در مورد بازار سرمایه گفت ابتدا کمیته‌های اقتصادی دولت در وزارت اقتصاد تشکیل شد و برای ارائه بسته‌های حمایتی و برنامه‌ریزی برای شرایطی که با آن روبرو هستیم پیشنهادهایی ارائه شد.
وی این را هم گفت بسته‌های حمایتی بازار سرمایه برای شرایط کنونی است که با آن روبرو هستیم در حال حاضر شرایط نااطمینانی بالایی در بازار سرمایه وجود دارد طبعا اقدامات سیاستگذاری ما هم نمی‌تواند قطعی بلکه باید مبتنی بر شرایط موجود باشد.
به گفته وزیر امور اقتصادی و دارایی، بسته‌های حمایت از بازار سرمایه هم در زمینه بودجه و هم خط اعتباری بانک مرکزی خواهد بود و اقداماتی که بانک مرکزی و بانک‌ها باید انجام دهند و جزئیات آن بعد از اینکه در دولت نهایی و تصویب شود اعلام خواهد شد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی این را هم گفت تلاش دولت بر این است که فضا را رصد کنیم و به محض اینکه نیاز به ارائه بسته‌ها باشد این بسته‌های حمایتی اعلام و اعمال خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1116054/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تکرار ادعای ترامپ درباره تاسیسات هسته‌ای ایران از زبان سخنگوی کاخ سفید

ابراهیم متقی: اسرائیل حداکثر تا یک هفته دیگر مجدد به ایران حمله نظامی خواهد کرد

عارف: از پیام اخیر رهبر انقلاب الزام به تغییر برخی رویه ها را برداشت کردم

حضور پزشکیان در مراسم شب سوم محرم در هیاتی در تهران

سکانس هایی از همکاری‌های مشترک لیلا حاتمی و حامد بهداد

ریاضی‌دانان ساختاری چهاروجهی ساخته‌اند که همواره روی یک وجه به تعادل می‌رسد

اولین حریف جدی خانم مربی؛ همان همیشگی!

اظهارنظر آل‌کثیر درباره مقصد آینده اش در لیگ برتر

تیم لیگ برتری تهران پولی برای خرج کردن ندارد

سخنگوی وزارت خارجه: آمریکا از طریق یک کشور عربی پیشنهاد آتش‌بس را مطرح کرد

دیدار مخبر با خانواده سپهبد شهید غلامعلی رشید

واکنش روسیه به گزافه‌گویی‌ها درباره تغییر حکومت در ایران

لاریجانی: دشمن باید تاوان شهادت سرداران ما را بدهد

یک فوتی بر اثر رسم غلط تیراندازی در باغملک

اقتدار ملت ایران در دفاع از انقلاب اسلامی

بریس هری کین، گل چهارم بایرن مونیخ به فلامینگو

سید‌صالحی، بازیکن سابق سپاهان: تصمیمات در باشگاه سپاهان مطابق میل هواداران نیست

خوش‌وبش مسی با اعضای پاری‌سن‌ژرمن پس از پایان بازی

هیولا مثل مانوئل نویر؛ سوپر سیو دروازه‌بان 39 ساله

پنالتی برای فلامینگو و گل دوم توسط جورجینیو

مصدومیت ستاره فرانسوی؛ بایرن نگران شد

خب بگو منو نمیخوای!

ورود پیکر «سپهبد غلامعلی رشید» به حسینیه دزفول

برگزاری مراسم وداع با شهیدان اقتدار در دزفول

گل اول بایرن مونیخ روی گل به خودی بازیکن فلامینگو

گل دوم بایرن، شلیک پای چپ ماشین گل‌زنی باواریایی

دمبله هر چه می‌توانست از مسی یادگاری گرفت!

شوت مهلک گرسون و گل اول فلامینگو به بایرن‌مونیخ

خبر خوب وزیر اقتصاد برای سهامداران

هاآرتص: جنگ در ایران یک اشتباه استراتژیک بود

مکرون: برنامه موشکی هم باید در مذاکرات با ایران باشد

سلیمی‌نمین، گروسی را به چه کسی تشبیه کرد؟

محکومیت استمرار اتهام‌ زنی دروغین به اتباع ایرانی در پرونده «آمیا»

فتوای صریح مراجع تقلید در محکومیت تهدید علیه رهبر انقلاب

آیت‌الله حائری: هرگونه تعرض به رهبر ایران، تعرض به امت اسلام است

مردانگی در شکستن دیوارهای غرور است

ضربه جنگ 12 روزه به اکران «پیرپسر»؛ فیلم در شرایط عادی صد میلیارد تومان می‌فروخت

سوگ خوانی حامد طاها در سومین روز از «خیمه هنر»

اسم دخترت رو بزار ژینا

میخوای طلاق بگیری، دنبال بهونه نگرد!

باز و بسته کردن کلاشینکف با چشمان بسته

کشف گروه خونی بسیار کمیابی که تاکنون فقط در یک نفر دیده شده است

آتش‌ به‌جان نیزارهای بندر امام‌خمینی افتاد

کاظمی: جباری امسال هم می توانست با استقلال به موففیت برسد

یادگاری دو هم‌تیمی سابق برای یکدیگر

4 بازیکن ایران نامزد حضور در تیم منتخب آسیا

افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع شد

ناگفته‌های لاریحانی از 12 روز نبرد با رژیم صهیونیستی؛ اسرائیل قصد داشت بعد از زدن سران قوا در جلسه، سراغ رهبری برود

فرید زکریا: ایرانیان تسلیم‌ناپذیر هستند

علی لاریجانی: از 14 موشک ایران 6 موشک به پایگاه آمریکا خورد و هر کدام 400 کیلوگرم سر جنگی داشت