پیام خوزستان

آخرين مطالب

اقتصاد تهران گزارش می دهد/ دی‌دار؛ سوپراپلیکیشن تحول آفرین صنعت بیمه بیمه دی

اقتصاد تهران گزارش می دهد/ دی‌دار؛ سوپراپلیکیشن تحول آفرین صنعت بیمه
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مقوله تحول دیجیتال یکی از ضروریات اجتناب ناپذیر در مسائل اقتصادی به ویژه در حوزه ارائه خدمات بیمه‌ای به بیمه‌گزاران محسوب می‌شود. ارائه خدمات نوین بیمه‌ای به گونه‌ای است که هر شرکت بیمه اگر مختصات و اقتضائات این امر را به طور کامل در نظر بگیرد خواهد توانست به سرمنزل مقصود با سرعت بسیار زیادی دست پیدا کند.
به گزارش اقتصادتهران ، بیمه دی همواره در مسیر تحول دیجیتال حرکت کرده و معرفی اپلیکیشن دی‌دار که یک پلتفرم جامع خدمات دیجیتال است برای نمایندگان و بیمه گزاران شرکت معرفی و اجرا گردیده به طوری که سعی شده تا انواع خدمات بیمه‌ای در قالب این برنامه پیاده سازی شود.
اپلیکیشن دی‌دار در سال 1402 برای نخستین بار رونمایی شد و هدفش این بود که صدور بیمه نامه و خسارت از طریق این اپلیکیشن برای بیمه گزاران و نمایندگان با سهولت هرچه بیش‌تر اجرایی شود. از همین رو سعی شد تا صدرو آنی بیمه‌نامه در دستور کار قرار گیرد یعنی تنها بحث سفارش گیری مطرح نبود.
در حال حاضر اعلام آنلاین خسارت برای رشته‌های درمان، آتش سوزی، مسئولیت، زندگی و خودرو نهایی شده است و در سال جاری مسیر دی‌دار به سمت سوپر اپلیکیشن شدن هدایت می‌شود.
این در حالی است که در حوزه خدمات خودرویی و خدمات درمان و سلامت نیز مقرر گردیده تا اقداماتی نظیر امدادخودروی رایگان برای دارندگان بیمه بدنه دی و نیز خلافی خودرو، استعلام نمره گواهینامه و عوارض آزادراهی نیز پیاده سازی شود تا کاربر به مجموعه‌ای از خدمات متنوع خودرویی دست پیدا کند.
در حوزه سلامت نیز قابلیت‌هایی نظیر پزشکی آنلاین و نیز ارتباط با پلتفرم‌هایی که خدمات درمانی ارائه می‌کنند برقرار گریده و این در حالی است که در کنار آن خدمات جانبی نظیر استعلام قبوض مختلف نیز از طریق این سوپراپلیکیشن پیاده سازی شده است که کاربر به راحتی از طریق گوشی تلفن همراه خود قادر است تمامی نیازهای بیمه‌ای و حتی غیر بیمه‌ای نظیر آنچه تشریح شد را برطرف نماید.
در همین رابطه، علی اکبر گلشنی مدیر تحول دیجیتال بیمه دی، در حاشیه برگزای هفدهمین نمایشگاه صنعت مالی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادتهران به مزایای این سوپراپلیکیشن اشاره و تصریح کرد که حتی سوپراپلیکیشن دی‌دار به عنوان یک بازوی اجرایی دیجیتال برای نمایندگان شرکت بیمه دی محسوب می‌شود و نمایندگان نه تنها دغدغه‌ای بابت ارائه خدمات از طریق این اپلیکیشن ندارند بلکه با استقبال آنان نیز مواجه شده است به طوری که مشتری هنگام خرید بیمه نامه می‌تواند نسبت به ارائه کد معرف نماینده مورد نظر خود اقدام نماید که در صورت چنین امری کل کارمزد بیمه‌نامه به نماینده مورد نظر پرداخت خواهد شد و در واقع شرکت مبلغی از نماینده دریافت نخواهد کرد. علاوه بر آن نماینده می‌تواند از طریق لینک بازاریابی خودش شرایطی فراهم کند که معرف اپلیکیشن دی‌دار هر مشتری صرفا خودش باشد که در صورت تحقق چنین امری حق‌الزحمه نماینده شرکت نیز تا همیشه محفوظ خواهد ماند.
به گفته گلشنی در حال حاضر نحوه دریافت خسارت از شرکت‌های بیمه و حوادث ساختگی و سواستفاده از بیمه‌نامه بدنه یکی از دغدغه‌های شرکت‌های بیمه به شمار می‌رود که از طریق این سوپر اپلیکیشن، مواردی که منجر به استفاده نادرست از بیمه نامه برای دریافت خسارت می‌شود به طور کامل رفع خواهد شد و به بیان دیگر سامانه به قدری هوشمند است که هرگونه کلاهبرداری به طور مثال در مورد بیمه‌نامه بدنه و یا سایر موارد از بین خواهد رفت.
توسعه سوپراپلیکیشن دی‌دار در حالی مورد توجه و استقبال اهالی صنعت بیمه قرار گرفته که رشد فروش، توسعه زیرساخت‌ها، ارائه خدمات نوین پس از فروش و اجرای طرح‌های اشتغال‌زا به عنوان محورهای راهبردی شرکت بیمه دی در سال 1404 مدنظر قرار گرفته است.
با توجه به آن که تحول دیجیتال در شرکت بیمه دی به عنوان اصلی ترین شعار این شرکت در سال 1404 مطرح شده است، به نظر می‌رسد این شرکت حرف‌های بسیاری برای گفتن داشته باشد.
از سوی دیگر تعداد کاربران فعال اپلیکیشن دی‌دار از مرز 720 هزار نفر عبور کرده است که این میزان نشان از استقبال گسترده و موفقیت‌آمیز بودن سیاست دیجیتال‌سازی در بیمه دی دارد.
لازم به ذکر است در راستای ارج نهادن به انتخاب مشتریان و بیمه گزاران شرکت بیمه دی، جشنواره‌ از عید قربان تا عید غدیر در حال برگزاری است به طوری که شرکت‌کنندگان با نصب اپلیکیشن دی‌دار و خرید بیمه‌نامه می‌توانند در قرعه‌کشی جوایز نفیس شرکت کنند.
لینک خبر

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1115740/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وقتی عشق قدیمی برمیگرده!

از کودکی تا بزرگسالی برخی از بازیگران

سکانسی عاشقانه از سریال تاسیان

این خانم ها چجوری فیلم اولشون رو ساختن؟

بهترین نقش‌های یک بازیگر؛ ترانه علیدوستی

اولین تیزر «لاک‌پشت و حلزون» منتشر شد

پژوهشگران مغز کاربران چت‌جی‌پی‌تی را بررسی کردند و به نتایجی نگران‌کننده رسیدند

اهمیت مؤسسه وایزمن برای رژیم صهیونیستی که مورد هدف ایران قرار گرفت

فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء: در صورت تکرار تجاوز کوبنده‌تر به آن پاسخ خواهیم داد

امیر پوردستان: مردم در دفاع از کشور پشت ارتش و سپاه هستند

نامه عراقچی به دبیرکل سازمان ملل؛ رژیم اسرائیل و آمریکا باید به‌ عنوان آغازگران عمل تجاوزکارانه شناخته شوند و غرامت را پرداخت کنند

تصاویری جدید از خسارت حمله صهیونیست‌ها به زندان اوین

تخت‌روانچی: حرف‌هایی که آمریکایی‌ها درباره مذاکره با ایران می‌زنند، صحیح نیست

وضعیت مطلوب کالاهای اساسی در خوزستان/ افزایش نظارت بر بازار

قدم اول برنده بودن، اینه که باور کنی برنده‌ای

سکانسی از قسمت هفتم سریال «جزرومد»

شهر سرخس صاحب سینما می شود

ساده‌زیستی جالب بابک حمیدیان در دنیای واقعی

به دل خودت خیانت نکن!

استایل متفاوت بازیگران سریال «ناریا» در یک مراسم

دلتنگی شدید آقای بازیگر برای حمید فرخ‌نژاد

لحظاتی از پشت صحنه سریال تاسیان درحال گریم «بابک حمیدیان»

بهترین نقش‌های یک بازیگر؛ نگار جواهریان

هوش مصنوعی احساسات را بهتر از انسان درک می‌کند

چهره پنهان انسان‌تبار اسرارآمیز دنیسووا سرانجام آشکار شد

افزایش رطوبت در خوزستان

ستاره جوان رئال می‌تواند هالند بعدی باشد!

لغو اعزام ملی‌پوشان وزنه‌برداری به مسابقات نوجوانان و جوانان آسیا

پرافتخارترین تیم‌های تاریخ NBA

حضور عنوان‌داران کشتی آزاد جهان در مجارستان

امضای تفاهم‌نامه همکاری هاکی روی یخ ایران و روسیه

نمایش یادمان شهدای ورزشکار در موزه ملی ورزش

جنجال در فدراسیون کاراته؛ از تخلف آشکار تا میهمانی مشکوک شب قبل از انتخابات

رالی جذاب در دست اول دیدار ایران - هلند

دومین رالی جذاب در دست دوم دیدار ایران - هلند

دفاع دیدنی یوسف کاظمی و خوشحالی رونالدویی

اسلوونی 0-3 ژاپن؛ یک پیروزی راحت‌تر از آب خوردن

روز ملتهب بازارها/ بورس 77 هزار واحد ریخت، طلا 311 هزار تومان گران شد

چگونه می‌توان ایرانی نبود؟

سخنگوی جبهه اصلاحات: مذاکره‌ای ممنوع است که به تسلیم منجر شود

مجلس تصویب کرد؛ استفاده، حمل و خرید یا فروش «استارلینک» ممنوع

مهدی طائب: در تشییع شهدا مردم روی دشمن پا گذاشتند

علی ربیعی: تنها شیرینی‌ای که در این تلخی‌ها نمایان شد، مردم بودند

ادعای تل‌آویو: ایران قصد حذف وزیر جنگ اسرائیل را داشت

گفتگوی سردار قاآنی با خانواده شهید حاجی‌زاده در بهشت زهرا

بازدید وزیر کشور آلمان از محل حمله موشکی ایران

پاسخ آیت‌الله مکارم شیرازی به استفتائی در خصوص تهدیدات آمریکا و رژیم صهیونی علیه رهبر انقلاب

عامل موساد در متروی تهران دستگیر شد

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین: ترامپ روغن ریخته را نذر امامزاده کرد

تشکیل شورای هماهنگی اقتصادی در خوزستان در پی حملات اخیر