پیام خوزستان

آخرين مطالب

طراح تحریم‌های ایران: هزینه بیشتری در انتظار آمریکا و اسرائیل است سیاسی

طراح تحریم‌های ایران: هزینه بیشتری در انتظار آمریکا و اسرائیل است
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - فارس / ریچارد نِفیو که از او با عنوان معمار اصلی تحریم‌ها علیه ایران یاد می‌شود؛ اذعان کرده که واشنگتن و تل‌آویو با حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران نه‌تنها نتوانسته‌اند برنامه هسته‌ای این کشور را به‌طور کامل از بین ببرند بلکه در بلندمدت، هزینه‌های بیشتری را هم به خود تحمیل کرده‌اند.
مسئول پیشین میز ایران در شورای امنیت ملی آمریکا ریچارد نِفیو در مقاله‌ای در نشریه فارن افرز تصریح کرده که «اسرائیل و آمریکا برای خود زمان خریدند، اما هزینه‌های دیگری پرداخت خواهند کرد.»
این استاد برجسته دانشگاه کلمبیا با اشاره به آسیب به بخش‌هایی از تأسیسات هسته‌ای ایران تأکید کرده که جمهوری اسلامی همچنان با مواد و تجهیزاتی که در اختیار دارد؛ می‌تواند برنامه هسته‌ای خود را بازیابی کند.
بازار



رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ پس از هدف قرار دادن تأسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان مدعی از بین بردن برنامه هسته‌ای ایران شده بود اما رسانه‌هایی چون سی‌ان‌ان و نیویورک‌تایمز افشا کرده‌اند که این آسیب‌ها تنها چند ماه برنامه هسته‌ای ایران را به تعویق انداخته است. افشای این اطلاعات، خشم ترامپ و مسئولان دولت او را برانگیخت؛ به‌طوری که خواهان اخراج خبرنگار افشاکننده این اطلاعات از سی‌ان‌ان شدند.نِفیو در ادامه افزوده که ایران به احتمال زیاد همچنان ذخایر اورانیوم 60 درصد خود را در اختیار دارد و از طرف دیگر نیز ممکن است این کشور توانسته باشد برخی از سانتریفیوژها و تجهیزات خود را حفظ کند و در نتیجه قادر خواهد بود برنامه هسته‌ای خود را از سر بگیرد.

پیام خوزستان

تعلیق همکاری ایران و آژانس به ضرر آمریکا است
این پژوهشگر در ادامه به هزینه‌های بلندمدتی که اسرائیل و آمریکا باید بپردازند اشاره کرده است. نِفیو با اشاره به تصویب طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی توسط مجلس شورای اسلامی، تأکید کرده که این مسئله می‌تواند نظارت‌های واشنگتن بر برنامه هسته‌ای ایران را کاهش داده و در بلندمدت به ضرر آمریکا و اسرائیل تمام شود.
خروج ایران از NPT، ضربه‌ای دیگر به اسرائیل و آمریکا
معمار تحریم‌های ایران به مسئولان آمریکایی هشدار داده که خروج احتمالی ایران از پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) می‌تواند هزینه‌های مضاعف دیگری را به واشنگتن تحمیل کند.به عقیده نِفیو، عضویت ایران در این پیمان باعث شده تا زمینه‌های حقوقی برای تحریم ایران توسط شورای امنیت سازمان ملل به بهانه نقض NPT، فراهم شود. از سوی دیگر، این تحلیلگر تأکید کرده که پیمان NPT امکان دسترسی به اطلاعات بیشتر در مورد برنامه هسته‌ای ایران را ایجاد می‌کرد و در نتیجه خروج تهران از این پیمان، تمامی این دسترسی‌ها را قطع می‌کند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1115603/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انگلیس 3-2 آلمان؛ زیر 21 ساله‌های انگلیس قهرمان اروپا

توقف دیدار چلسی و بنفیکا به دلیل شرایط جوی

جنگجوی ایرانی مجروح شد؛ اما هنوز زنده‌ایم برای نبرد!

گل سوم انگلیس توسط جاناتان رو؛انگلیس 3-2 آلمان

گل اول چلسی به بنفیکا توسط ریس جیمز

تیر دروازه قهرمانی را قطعی کرد؛ انگلیس 3-2 آلمان

لیگ ملتها؛ سه صدرنشین قدرتمند داریم!

واکنش دیدنی تروبین مقابل ضربه کوکوریا

گل اول آلمان توسط وایپر؛انگلیس 2-1 آلمان

تیر دروازه منجی سه‌شیرها؛ انگلیس 2-2 آلمان

بازگشت ژرمن‌ها با شلیک دیدنی؛ انگلیس 2-2 آلمان

پزشکیان: اگر پناه مردم باشیم، هیچ‌گاه به سوی بیگانگان گرایش نخواهند یافت

سفیر ایران در چین: اهداف آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران محقق نشد

دیدار همسر شهید تهرانی مقدم با خانواده شهید باقری

گاردین: حمله آمریکا به ایران، رفتار یکجانبه واشنگتن را برای متحدان و رقبا نشان داد

فایننشال‌ تایمز: حمله اسرائیل به ایران، ملی‌گرایی ایرانی را بیدار کرد

سردار فدوی عزادار شد

مقامات در مراسم تشییع شهدای حمله رژیم صهیونیستی به وطن چه گفتند؟

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح پیام صادر کرد

واکنش سفیر ایران به حضور نماینده «رادیو آزادی» در نشست کلوب ملی مطبوعات در ارمنستان

معاون هماهنگ‌کننده سپاه: اگر دشمن باز تعرض کند در «وعده صادق 4» جهش خواهیم داشت

آیین بزرگداشت شهید سید نبی‌الله حسینی‌خواه در اهواز برگزار می‌شود

رونالدو به ژسوس زنگ زد؛ به النصر بیا!

تمام گل های ریاض محرز در لیگ نخبگان آسیا

14 سرباز پیاتزا برای تقابل با تیم سابق

ضربه کوکوریا از روی خط دروازه برگشت داده شد

کابوس ایران، فیلیپ با شماره هشت!

خلاصه والیبال آلمان 3 - ایران 1

شکار لحظه‌های ناب دیدار ایران و آلمان

پیاتزا: مربی ایران هستم و تمرکزم روی تیم است

شوک به لیگ ملت‌ها؛ پدیده والیبال دنیا روی ویلچر!

خلاصه والیبال بلغارستان 0 - ترکیه 3

پیاتزا: باخت به آلمان تقصیر من بو‌د

لیگ ملت‌ها؛ آرژانتین برنده دوئل قربانیان ایران

جنون لیگ ملت‌ها؛ باخت ایران رسما خنثی شد

تو رسما محکومی به اعدام بلقیس دیوانسالار که کم کسی نبود

چون مهریه ام گل بود، نباید میگرفتی؟

منم لال شم اگه بگم زن شرعی آقام

سکانسی از بازی کامبیز دیرباز

آدم و حوا اول نور می‌خوردن، بعد شیطون گولشون زد

حضور اهالی فرهنگ و هنر در مراسم ترحیم برادرزاده محسن تنابنده شهید «علیرضا تنابنده»

بچه رو سقط کن، بابا نداره

فناوری نانو، مواد معدنی را به سلاح ضدمیکروبی تبدیل کرد

گجت جایگزین دئودورانت می شود

اعلام شهادت شهید امیر حسین صالحی توسط مدیر کل بنیاد مازندران به خانواده اش در آمل

پیام مدیرعامل سازمان فرهنگی، ورزشی و سیاحتی کوثر به مناسبت فرا رسیدن ایام ماه محرم

شیرین «نون خ» با یک شمایل متفاوت در تلویزیون

با همه کاراکترهایم از لحظه نوشتن تا اجرا اشک می‌ریزم

دردی که پردیس احمدیه از دلِ سکانس تجاوز گفت…

مریلا زارعی: بعد از کار کردن با اصغر فرهادی نگاه من به سینما عوض شد