پیام خوزستان

آخرين مطالب

جزئیات واریز کالابرگ؛ اعتبار دهک‌های اول تا سوم از امروز پرداخت ‌می‌شود اقتصادي

جزئیات واریز کالابرگ؛ اعتبار دهک‌های اول تا سوم از امروز پرداخت ‌می‌شود
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا /طرح کالابرگ الکترونیکی که از اسفندماه برای دهک‌های یک تا هفت درآمدی طی دو مرحله به اجرا درآمده بود، پس از یک وقفه کوتاه، مجددا از امروز (٧ تیرماه) مرحله سوم آن با تامین اعتبار به حساب سرپرستان خانوار برای دهک‌های یک تا سه درآمدی - به تعداد بیش از 28 میلیون نفر- اجرا می‌شود.
طرح کالابرگ الکترونیکی از دولت سیزدهم اجرا می‌شد که به دلیل گذار از دولت سیزدهم به دولت چهاردهم با وقفه‌ای همراه بود و پس از آن، مجددا از اسفندماه سال 1403 با تغییراتی به اجرا درآمد. براین اساس، به حساب سرپرستان خانوارهای دهک یک تا سه درآمدی به ازای هر نفر براساس بعد خانوار 500 هزار تومان و برای دهک‌های چهار تا هفت به ازای هر نفر 350 هزار تومان واریز شد که این اعتبار برای خرید 11 قلم کالای اساسی شامل اقلامی از گروه‌های لبنیات، پروتئین و خواربار اختصاص یافت که در صورت خرید بیش از سقف اعتبار تخصیصی، مابه‌التفاوت هزینه باید توسط خریدار پرداخت شود.
البته اعتبار طرح کالابرگ، جدای از اعتبار تخصیصی و پرداختی بابت یارانه ماهانه افراد بوده است که براساس منابع مالی دولت تاکنون با شارژ حساب سرپرستان خانوار طی دو مرحله همراه بوده است. اجرای این دو مرحله و واریز آن به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا هفت درآمدی، با اولویت افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی همراه بوده و به مرور به سایر دهک‌های مشمول تسری یافته است.
بازار
استفاده از اعتبار این دو مرحله تنها تا پایان خردادماه گذشته قابل استفاده بوده و طبق اعلام رسمی دولت، مرحله بعدی شارژ کالابرگ منوط به پرداخت اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه شده بود اما از اوایل خردادماه زمزمه‌هایی مبنی بر پرداخت کالابرگ به سه دهک درآمدی شنیده شد؛ به طوریکه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از بررسی تأمین منابع برای پرداخت کالابرگ به سه دهک درآمدی خبر داد و گفته بود: از محل منابعی که برای دو مرحله اختصاص یافته، حدود 12 همت باقی مانده؛ در دولت مطرح شد که این 12 همت را به سه دهک درآمدی پرداخت کنیم. 
اما پس از آن فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در 21 خردادماه گفت که طبق دستور رئیس‌جمهور، کالابرگ الکترونیکی باید برای تمام هفت دهک پرداخت شود. در حال حاضر، امکان پرداخت برای برخی دهک‌ها وجود دارد، اما با تأکید رئیس‌جمهور بر پرداخت یکپارچه، این اقدام پس از تأمین کامل منابع مالی اجرایی خواهد شد. 
با این وجود، سه روز پیش احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از واریز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه (٧ تیرماه) سال جاری با تامین اعتبار به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا سه درآمدی خبر داد و اعلام کرد: دهک‌های اول تا سوم به ازای هر نفر 500 هزار تومان اعتبار دریافت خواهند کرد که این اعتبار برای خرید 11 قلم کالای اساسی شامل اقلامی از گروه‌های لبنیات، پروتئین و خواربار اختصاص یافته است.
از این رو، طبق اعلام سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها، 3000 میلیارد تومان از منابع موردنیاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیک به حساب شرکت مجری طرح کالابرگ الکترونیک واریز شده که در گام نخست این مرحله، طرح کالابرگ الکترونیک برای خانوارهای دهک‌های اول تا سوم درآمدی اجرا می‌شود.
بر این اساس، مشمولان طرح کالابرگ الکترونیکی می‌توانند متناسب با نیاز خود کالاهای تعیین‌ شده را خریداری کنند. محدودیتی در مقدار خرید هر کالا و نشان تجاری خاصی وجود ندارد، در صورت خرید بیش از سقف اعتبار تخصیصی، مابه‌التفاوت هزینه باید توسط خریدار پرداخت شود. مشمولان می‌توانند خریدهای خود را در چند نوبت انجام دهند و نیازی به استفاده از کل اعتبار در یک مرحله نیست.
به گفته میدری، تعداد مشمولین مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی بیش از 28 میلیون نفر است.
به گزارش ایسنا، طرح کالابرگ الکترونیکی در بیش از 240 هزار فروشگاه عمده، خرد و 11 فروشگاه زنجیره‌ای اجرا می‌شود. مشمولان این طرح می‌توانند برای مشاهده فروشگاه‌ها و اطلاع از مانده اعتبار خود، برنامه کاربردی «شما» را از خدمات‌دهندگانی چون «بازار»و «مایکت» دریافت و نصب کنند. همچنین امکان استعلام مانده اعتبار از طریق کد دستوری #1463*500* فراهم شده است. مرکز تماس 6369 -021آماده پاسخگویی به سؤالات و درخواست‌های مشمولان طرح است.
این تصمیم با هدف کاهش مراجعه مشمولین طرح به کد دستوری #1463*500* و برنامه کاربردی «شما» اتخاذ شده است. اطلاع‌رسانی از میزان موجودی از طریق سرشماره v.refah برای سرپرستان خانوار پیامک می‌شود و این پیامک فقط شامل میزان «اعتبار کالابرگ» بوده و تاکید می‌شود فاقد هر گونه «لینک» است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1115324/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هشدار رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه به صهیونیست‌ها

نیکزاد: گروسی دروغ بزرگی گفت

آذری جهرمی: وحدت مردم ایران، نقشه صهیونیست‌ها را نقش بر آب کرد

ربیعی: باید پایه مناسبات درست با مردم را شکل دهیم

پیام قالیباف در پی حضور باشکوه مردم در تشییع شهدا

وزارت خارجه: ملت متحد ایران با زبان حضور، پاسخ ترور را داد

واکنش مردم وقتی سردار قاآنی را می‌بینند

الیاس حضرتی: انسجام مردم و اقتدار دفاعی دشمن را مجبور به پذیرش شکست کرد

پیکر شهدای وطن بعد از 4 ساعت به میدان آزادی رسید

حضور شخصیت‌های سیاسی و مقامات در مراسم تشییع شهدا؛ چه کسانی در مراسام حاضر شدند؟

براد پیت و فروش ده میلیون دلاری «فرمول یک»

«روزی روزگاری»، سریالی تودلی و دلبرانه

مراسم ترحیم شهید «علیرضا تنابنده» برادرزاده محسن تنابنده با حضور جمعی از هنرمندان

نماهنگ سریال «آخرین دعوت» با صدای محمد اصفهانی

رئیس سازمان سینمایی: درها روی کسانی که برای ایران فیلم بسازند، باز است

آتش‌سوزی بخش عراقی تالاب هورالعظیم علت آلودگی هوا

محکومیت گرانفروش طلا در دزفول

هر تجاوز دشمن پاسخی کوبنده‌تر و پشیمان کننده به دنبال دارد

ولخرجی میلان برای دو مهاجم پرطرفدار اروپا

احتمال جدایی مهاجم استقلال به مقصد ازبکستان

آجرلو: مردم ایران در دو امتحان موفق بودند

سینر؛ آماده‌ترین تنیسور برای ویمبلدون 2025

نکولعل آزاد: قهرمانی جهان تقدیم به شهدای ورزشکار

لیگ ملت‌ها؛ فرار تیم اول جهان از یک کابوس بزرگ

بازگشایی تماما سرخ بورس پس از 9 روز

تغییر محدود قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار در کانال 84 هزار تومان ماند

بازدید استاندار خوزستان از روند ساخت پل ثابت عنافچه و بیمارستان الزهرا(س)

رژیم صهیونیستی همانند صدام و منافقین محکوم به شکست است

احترام نظامی دانشجویان شریف به پیکر سرداران شهید

قول محسن رضایی به ملت ایران؛ با همه قدرت از شما دفاع می‌کنیم

گروسی: در مورد محل کنونی مواد غنی‌شده ایران هیچ اطلاعی ندارم

ایستادگی و وحدت مردم ایران و خوزستان در برابر تجاوز رژیم صهیونیستی مثال‌زدن

6 بازیگری که در یک ماه عزادار عزیزانشان شدند

پرویز پرستویی دست به ماشه شد!

دشمن نِفاق انداخت، رفیق جاهل از پشت خَ‌نجر زد!

بهبود دیابت نوع 1 با تزریق «اوزمپیک»

پیکر شهید حمله اسرائیل به ندامتگاه اوین در شوش تشییع شد

ارائه خدمات رایگان مشاوره‌ای در کلینیک‌ها و مراکز حمایتی خوزستان

جریمه بیش از یک میلیارد ریالی قاچاقچی سیگار در شوش

تشییع و خاکسپاری پیکر شهید حمله اسرائیل به ندامتگاه اوین

روال عادی ارائه خدمات درمانی و اعمال جراحی در خوزستان

رتبه برتر خوزستان در ساماندهی کالا‌های رسوبی انبار‌های سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی

تعزیر قاچاقچی زغال در باغملک

لزوم رعایت اصول بهداشتی در تکایا و هیئت‌های مذهبی

محکومیت قاچاقچی 900 عدد تسمه در اهواز

استاندار خوزستان با خانواده شهید علی هاشمی دیدار کرد

زمان حضور قلی‌زاده در تمرینات لخ پوزنان مشخص شد

یک ایرانی ناظر مسابقات شمشیربازی یونیورسیاد شد

مرسدس به دنبال شکار فرستاپن از ردبول

سعید عقیلی: بعد از مدت‌ها شاهد انجام یک بازی روان از سوی تیم ملی بودیم